- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
tzsolesz #5437 üzenetére
Tzsolesz, te vagy az én emberem!
Látom a procink is megegyezik, csak az enyém nincs húzva. De ha azt mondod, hogy az segít 1680x1050-ben, akkor megrántom kerek 3 gigára. Már próbáltam, meg se érzi. Azt a procit alapból kiadhatták volna 15-ös szorzóval. Kicsit elkalandoztam.
Én ilyen gamékkal játszanék: cod4, cod5, ut3 a többi meg régebbi, nem annyira gépigényes játék szóval azokban nem kételkedem (silkroad, project torque, far cry 1). Akkor azt mondod, hogy ezekkel elboldogulna a kis HD4670-em 1680x1050-ben? Mondjuk közepes vagy max grafikán élsimítás nélkül?
"Én eddig 3 játékkal játszottam 1680x1050-ben fullon"
A többit nem bírja fullon vagy nem 1680-ban játszol velük?
Crysis, GTA4 nálam felejtős. Crysis eleve nem érdekel, a GTA4-et meg nem low budget gépekhez tervezték. Szóval azt majd egyszer a távoli jövőben, amikor futja majd 4 magos procira meg egy minimum HD4870 szintű videókártyára, minimum 1GB vrammal. Most a monitor vételnek jött el az ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest