Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Tzsolesz, te vagy az én emberem!

Látom a procink is megegyezik, csak az enyém nincs húzva. De ha azt mondod, hogy az segít 1680x1050-ben, akkor megrántom kerek 3 gigára. Már próbáltam, meg se érzi. Azt a procit alapból kiadhatták volna 15-ös szorzóval. Kicsit elkalandoztam.
Én ilyen gamékkal játszanék: cod4, cod5, ut3 a többi meg régebbi, nem annyira gépigényes játék szóval azokban nem kételkedem (silkroad, project torque, far cry 1). Akkor azt mondod, hogy ezekkel elboldogulna a kis HD4670-em 1680x1050-ben? Mondjuk közepes vagy max grafikán élsimítás nélkül?
"Én eddig 3 játékkal játszottam 1680x1050-ben fullon"
A többit nem bírja fullon vagy nem 1680-ban játszol velük?
Crysis, GTA4 nálam felejtős. Crysis eleve nem érdekel, a GTA4-et meg nem low budget gépekhez tervezték. Szóval azt majd egyszer a távoli jövőben, amikor futja majd 4 magos procira meg egy minimum HD4870 szintű videókártyára, minimum 1GB vrammal. Most a monitor vételnek jött el az ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest