- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #4255 üzenetére
"dupla plusz jó". fűtöd a lakást és még kevesebbet is fogyaszt, szerintem ez nem hátrány
-
matyiGo
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #4250 üzenetére
-
matyiGo
aktív tag
Hi
Szerintetek egy ilyen házba:
asus TA-882befér egy Accelero S1 a 4670-em re??
sírnék ha nemmod: sajna nincs bele 12cm ventihely sem. majd moddingolok
-
matyiGo
aktív tag
Volt szerencsém kipróbálni a sapphire ddr4-es 4670. valami fenomenál, nagyon csöndes, sajna nem az én gépemben van és nem akartam vacakolni vele így nem tudok hőfokot mondani de nem hinném hogy ekkora ventivel ez probléma lenne neki a lényeg hogy nagyon kis csöndesnek éreztem pedig valami gagyi házban megy a gép
COD 5 volt a gépen fullon ment 1280*1024-en nagyon szépen. (nekem club3d van, igazából nem éreztem különbséget gondolom egy cysis-nál jobban kijött volna.)
-
matyiGo
aktív tag
no ez egy kicsit off lesz..
szerintetek a vga hibája (club3d 4670 512mb) hogy meghal a left 4 dead alatt? így megál a kép, plusz adja az utolsó tizedmásodperc hangját a hangcucc (taktataktaktak..
) aztán megnyomom a hírös kombinációt ctrl+a+d és visszalépek a winfosba.
a crysis, a gta4, cod 5, a redalert3, minden megy gyönyörűn de ez a játék megeszi, és nem tulmelegedésről van szó... akkor mi lehet?
-
matyiGo
aktív tag
sajna én belenyúltam ipon-nál egy CGAX-4672DDM típusú club3d 4670-be, nem olvastam ezt a hsz.-ed. viszont ami különös hogy más hűtő van rajta mint amit a club3d mutat az oldalán, kb úgy néz ki mint a 4672DDM hűtője, annyi különbséggel hogy nem fekete és mintha sűrűbben lennének a nyelvecskék vagy bordák vagy micsodák, (csöndes), a ramokon viszont nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest