Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
Csaó all.
Nagyon úgy néz ki, hogy sikerül váltani nekem is majd a 4850-esről egy 6850-esre. Kérdésem az lenne, hogy esetleg van valakinek tapasztalata egy Gigabyte 6850OC-vel? Esetleg hűtéséről valami infó mennyire zajos? mennyire hűvös? Esetleg még feltudna valaki világosítani, hogy mi is van itt a driverekkel? miért vannak hibák ezekkel a kártyákkal?Előre is köszönöm.
HyperX
-
Gery15
addikt
Köszönöm a segítséget.
Szerintetek megéri meg venni most? vagy várjam meg inkább míg ki jön a 10.12-es driver és, hogyha akkor nem lesznek gondok akkor vegyem meg?, mert azért én nem akarok vele szopni....HyperX
-
Gery15
addikt
-
Gery15
addikt
válasz GödiAli #2211 üzenetére
Köszi lefordítottam gyorsan. Igaz, hogy már megelőztek, de a lényeg: "Még több vezető hírek AMD: A Catalyst 10:12 hozza támogatja az OpenGL 4.1 és az új grafikus kártyákat a Radeon HD 6870 és a Radeon HD 6850". Remélem többet nem kell vele majd szívni és, hogy ez be fog válni és meg vehetem én is végre.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Gery15
addikt
Nah meg várom, hogy mik lesznek a tapasztalatok holnap, mert én ettől biztosan nem fogom még meg venni....
HyperX
-
Gery15
addikt
Hajj-hajj megyek suliba majd, hogyha haza jöttem még benézek, de nem sok esélyt látok arra, hogy én fogok is venni ilyen kártyát.
HyperX
-
Gery15
addikt
-
Gery15
addikt
Majd, hogyha van valakinek egy kis ideje akkor meg nézné nekem, hogy az 6850 mennyi pontot kap 3d mark06-ba illetve vantage-ben?
HyperX
-
Gery15
addikt
Köszönöm szépen:Taifa Díaz, Neo85, martin66
GödiAli: Még várok azért kicsit. De már nagyon afelé hajlok.
HyperX
-
Gery15
addikt
válasz Biga123 #2482 üzenetére
Hát reálisnak tűnik linkelek egy pár eredményt amit itt csináltak a többiek nekem.
Taifa Díaz: E8400 @ 38960MHz, 840/1140 11546 pont
Neo85: AMD Phenom II X4 B50, 875/1050 13279 pont
martin66: Q9550 3.4GHz 13817Viszont szerintem van még abba a prociba nem lehet, hogy valami más is futott mellette?
Mert nálam 8139 pontot kapott az E8200es 4GHz-en. Próbáld meg még egyszer hátha többet kapsz.HyperX
-
Gery15
addikt
-
Gery15
addikt
Nah vannak még hibák a 6850-el? Távol voltam eddig és nem tudtam követni az eseményeket. És van annyi pénzem, hogy meg vegyem a karit kérdés, hogy érdemes e?
HyperX
-
Gery15
addikt
-
Gery15
addikt
Még mindig gondok vannak a Gigabyte 6850-esekkel?
HyperX
-
Gery15
addikt
Akkor vegyek inkább Sapphiret?
HyperX
-
Gery15
addikt
Én pont Giga OC-s akartam volna, de fosok, hogy szar lesz.....
HyperX
-
Gery15
addikt
A sapphire.nak nem hangos a hűtése?
HyperX
-
Gery15
addikt
-
Gery15
addikt
Itt a topicba hány Giga OC-s karival volt eddig baj? ha jól emlékszek egyel se, csak a rfek karikkal ugye?
HyperX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest