- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Van egy Gigabyte 6870-es kártyám.Az lenne a problémám, hogy mikor a Stalker COP-al játszom akkor egy nyöszörgő-sípoló hang jön ki a gépből.Nem tudom hogy mi ez de nagyon idegesítő.Van amikor Crysis 2-nél is előjön ez a jelenség.Más játéknál még nem tapasztaltam ezt a hangot.Szerintetek mi lehet a baj ?
-
csucsbicep
nagyúr
A 12.6b-t mennyire szereti a 6850? Fölösen nem akarom feltenni.
-
RVR400
veterán
-
Byga007
aktív tag
most úgy van hogy xp-n feltudtam tenni a gta 4 et elsöre nem kekhalálozott de pl a call of duty MW 3 at is mikor raktam fel egyböl ahogy az autorun elindul kékhalál fltmgr.sys re panaszkodik. alapvetöen most 2-3 óra gta is gond nélkül megy nincs fagyás se kékhalál de ujrainduláy sem. Elvileg a táp bírja meg nem is melegszik mert néztem de a ventijéhez hozzá se nyul nem gyorsul fel. játék telepítésnél van a kékhalál
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RVR400 #23192 üzenetére
De volt neki, már telepítésnél kékhalálozott a gépe. A vinyók közel sem mennek max teljesítményen, maximum bootolás alatt, a ventik meg az usbs eszközök nem sokat számítanak, a nyomtatónak eleve saját tápja van, a 2 VGA + proci valóban sokat zabál. Épp ezért vontam vissza a "simán" állításomat.
-
RVR400
veterán
válasz
WonderCSabo #23191 üzenetére
Persze, ez igaz, de ha alapul veszed a procit (pláne, ha még húzva is van) meg a ventiket, hogy állandóan mennek, plusz hozzá a winyót, hogy tölt, meg a 2 db VGA-t, máris kijön az, hogy effektíve csak az optikai meghajtó nem megy, így a 450W-ba talán épphogy belefér a dolog, de csak talán. És még nem beszéltünk arról, hogy ha USB-s eszközök is vannak a gépben: egy wifi, egy bluetooth adapter, esetleg a billentyű meg az egér, egy pendrive, egy nyomtató, stb.
És alapból nem is volt gondja a géppel, csak játékokban. Bár most már ugye megállapítottuk, hogy nem tudjuk, hogy melyik hibamegállapítása a pontos, mert ellentmondások léptek föl. -
RVR400
veterán
válasz
WonderCSabo #23181 üzenetére
100%-on ennyi ventivel, két VGA-val a fogyasztás már 500W körüli lesz. Tehát egy 450-es táp elég karcsú.
-
törölt tag
-
zserbox
őstag
válasz
WonderCSabo #23181 üzenetére
oké aláírom de azért egy bf3 vagy hasonlóba ahol mondjuk kihasználható a 6850cf ott azért a 955-ös proci is izzad rendesen és azért ott szerintem összejönnek a wattok(elméleti fejtegetés) viszont az tény hogy telepítésnél mi a bánatnak menne a 2 videókari?szal az mégse lehet táp problem.
-
Byga007
aktív tag
Külön semmi baja nincs egyiknek sem
Szerintem rendszerszinten van a gond hogyha játékot telepítek akkor kékhalállal kidob
-
Skizz
addikt
Hali
Nagyon lemaradtam ilyen téren, szóval kérdezném, hogy egy ősöreg Q6600-nak mennyi keresnivalója van egy 6850/6870 mellett? Nem akarok nagyot váltani és nincs is sok pénzem. Fölösleges lenne, vagy csak kitaposná a VGA belét?
üdv.
-
Byga007
aktív tag
raktam fel win 7 et is azzal sem engedte a telepítést akkor meg kékhalálozik de semmit nem ír hogy mi lenne a gondja semmi driver sem a fltmgr.sys. mondjuk a gta 4 amit nem nagyon csipáz ezért kellett visszaraknom az xp-t de a far cry 2 nél is ugyan ez. ami müködött az a tomb raider underworld 200 fps az megvolt
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #23166 üzenetére
pár helyzetben kevés lenne a 2 mag
Pl.? -
Byga007
aktív tag
sziasztok jelenleg 2 gigabyte hd 6850oc -m van olyan problemám van ha játekot teszek fel akkor kekhalálozik mikor a telwpítö elindul fltmgr.sys fájlra kiabál. Driver fent van rendesen crossfire be van kapcsolva és valahogy nem vettem észre sebességnövekedést az 1 kartyához képest win xp van fent
valaki segítsen -
coldDUST
csendes tag
Üdv.
Egy HD6850-hez milyen proci kell minimum, hogy kihajtsa?(1155 foglalaton) -
Tarill
őstag
hogy cseszhették el a 6-os szériát ennyire hogy még az 5-ös is jobb nála...
-
RVR400
veterán
válasz
csucsbicep #23146 üzenetére
Gigabyte-om van nekem is, 6870SOC. Amíg a Windows nem indul, és tölti be a drivert, addig gyorsabban pörög a ventije. Sőt, nekem a Gainward 4850 GLH-m is így működött.
Mármint nem fullon pörög addig, hanem szerintem alap 60%-on, míg ugye utána visszaveszi 40%-ra. -
v!ct0y
veterán
válasz
Alister71 #23144 üzenetére
Hát nem. De ha utána hosszan nyomom a kikapcs gombot és megint bekapcsolom és ha akkor utána elindul utána meg pár perc és kék halál lesz.
De ha a tápon kapcsolom ki ilyenkor a főkapcsolót akkor ha elindul megy egész nap szinte a gép és semmi baja nincs. Pedig BF3 meg ilyeneket tolok rajta... Másik táppal is megpróbáltam azzal is ugyanez volt... -
v!ct0y
veterán
Még egy kérdésem lenne. Nektek is úgy indul el a gép, hogy felpörög teljes sebességre a kártya ventije ?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #23139 üzenetére
Sajnos nincs olyan sok időm vele foglalkozni, és játszani sem, ami alatt ugye süvít. "Kivágni" meg nem tudom csak úgy, mert nincs másik kártyám...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23136 üzenetére
Nem tudom, hogy bírod a süvítés, de én megőrülnék... Vágnám ki a gépből egyből.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23136 üzenetére
Előfordulhat, hogy valaki "hibás" darabot fog ki. De általánosságban nem lehet beszélni egy rossz tapasztalat után.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23134 üzenetére
Éppen nálam mindkettő halk(volt).
6850-ről és egy 4850ről van szó azt hozzá kell tenni. Én pedig kényes vagyok a gépből jövő zajra.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23132 üzenetére
Nekem 2 kártyám is volt/van tőlük és nem volt gond vele.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Turbolada II #23130 üzenetére
A Sapphire hűtéséről én nem sok jót tudok mondani.
-
Lmh
őstag
válasz
Turbolada II #23130 üzenetére
Azért álljon meg a nászmenet
Sapphire mindenképpen jó választás, talán a legjobb, de hűtésben nagyon jó a Gigabyte dupla ventije
-
hahakocka
őstag
Üdv. Lenne egy kérdésem az MSI vagy a Gigabyte hűtése és HD 6870-e a jobb választás? S árban kb mennyibe kerülnek?
Sapphire emellett még jó választás lehet e helyettük? Előre is köszönöm.
(Egy ASROCK Xtreme 3 alaplap és egy AMD FX 6100 mellé lesznek 8 giga 1600 mhz-es Kingston vagy A-data ram mellé)
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23120 üzenetére
Köszi. Windowsba megcsinálja, de játékba visszateszi. Majd még mókolok valamit vele.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #23126 üzenetére
érdekes, hogy digitális kapcsolatnál amúgy egyes monitorok is képesek arra, hogy középre rakják a képet. sőt, nekem D-Sub-os monitorom van, ami tud képaránytartást is, aminél ha 4:3-as felbontású képet kapott, akkor szépen középre igazította a képet, teljes magasságban. ez 6850-emnél ment. most a GTX560-amnál sehogy se megy.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #23122 üzenetére
hát ez nálam sose működött. ehhez véletlenül nem DVI-s monitor kell?
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #23122 üzenetére
mutass már egy képet erről a beállításról, mert én nem találok ilyet a CCC-ben.
-
Alister71
nagyúr
válasz
v!ct0y #23119 üzenetére
Ez monitortól is függ. Nekem az LG képes átállni 4:3-ra, ha 1280x1024-re van állítva a felbontás, akkor 2 oldalon ott vannak a fekete csíkok, de a FU-SI-val akármit csinálok, az szétnyújtja.
hozzáteszem, hogy az LG monitornak a menüjében van ilyen beállítás, hogy ha 4:3-ra van állítva, akkor ne legyen wide a felbontás, hanem valós 4:3 -
WonderCSabo
félisten
válasz
v!ct0y #23119 üzenetére
Ja igen. Asztalkezelés -> Asztal tulajdonságok. Itt beállítasz egy 4:3-as felbontást, akár az 1024*768-at, és alkalmazod. Ezután még a Saját digitális síkképernyőm -> Tulajdonságok -> GPU méretezés részhez. Ilyenkor a rádiógombbal ki tudod választani a legfelső menüpontot: képarány megtartása. Ezt is alkalmazd. Ezután visszarakhatod a natív felbontásra.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23118 üzenetére
Király. Nekem széthúzza teljes képernyőre.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23114 üzenetére
ÉS van a szélén két csík ? mint pl a tv ken szokott.
-
Crucio
aktív tag
Nekem a Gigabyte-om 930/1150-et simán visz, 67 fokon, kézi vezérléssel 75%-os fordulatszámra állítva a ventilátor. De több órán keresztül nem ajánlom a 930-at, 890 körül szokott menni, ha sokat használom
Pont jó full hd-ra, mert így nem megy 60 alá a BC2.
amúgy 950-et bírt a kártyám fesz. emelés nélkül... 960-at meg MÉG nem próbáltam.
-
noby
aktív tag
sziasztok kellene egy kis segítség.ma vettem ujj msi 6850karit és nem akarom széthajtani de egy kicsit húzni szeretném mi az a mag órajel éa ram ameddig nyugodtan stabilan húzható a kártya fessz emelés meg ilyesmi nélkül csak egy pici kraft kellene.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23109 üzenetére
Aha. Na szal az a lényeg, hogy BF3 ba 4:3 as képarányba akarom látni az egészet. 1024*768 as felbontáson.
-
v!ct0y
veterán
válasz
WonderCSabo #23107 üzenetére
Oké azt átállítom és utana elértévő kéne tennie az alatta lévőket nem ? Mert nekem azt nem akarja..
-
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Be lehet valahol állítani, hogy 4:3 ba adjon képet a kari egy 16.9 es monitoron ? -
csucsbicep
nagyúr
Valaki elárulja nekem, hogy a Furmarkkal szarakodni mit értelme van? Fogni kell az a játékot, amivel játszani akar az ember és AB segítségével kiteszi in OSD-be a hőt és, akkor látja a game közben is folyamatosan. Söpörjétek már be a szőnyeg alá ezt a programot, ha nincs kedvetek fölösen kínozni a kártyát.
-
Teodor52
senior tag
Okés!
Köszönöm az infót!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest