Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Videokártya vásárlás előtt állok és kérdésem annyi lenne, melyiket érdemesebb megvenni?
PCIe Sapphire HD6870 1GB GDDR5 49.310 Ft
PCIe Gigabyte GV-R687OC-1GD 52.920 FtElőre is köszönöm válaszaitokat.
-
-
Huroq
senior tag
Nekem is meglett ma a Sapphire 6870. A havernak ahogy mondtam giga kártyája van és a 12.2 es drivernél max. multi spamming-nél elkezdett kockázni a kép. Másik haveromnál is, ott meg msi a vidi kari. Nálam semmi baja Tehát vidi kari függő teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
válasz bundaska #20404 üzenetére
Áááá te BF3 mat kaptál? Fene vinné el én is akarok Én amúgy kettőt kaptam hozzá. Dirt 3 + Deus Ex Human Revolution. Most elvileg lesz valamilyen Sapphire promo, nem tudom a részleteket csak mintha valamit láttam volna, hogy ingyen jár majd az új BF3 kieg hozzá, ha regisztrálod a kártyát meg az arany tagságot.
-
Huroq
senior tag
válasz bundaska #20417 üzenetére
Nem azt mondtam hogy neked nem sikeredett Csak annyit szerettem volna közölni, hogy nekem pontosan azt írja ki, hogy "The Battlefield 3 game is only available with Battlefield 3 Edition. Please verify your grafics card is registrered to your SSC account and try again." Tehát nekem nem engedi.
-
Huroq
senior tag
Hali!
Esetleg valakinek fordult már elő Sapphire 6870 -nél hasonló? Trixx nevű programba nem tudom állítani a Core Clock-ot illetve a Memory Clock-ot sem. Mondjuk értéknek 0 át ír, tehát gondolom ez lehet a bökkenő, de a voltage -et normálisan kijelzi, illetve a venti fordulatszámot is lehet rendesen szabályozni.
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Nem tudom konkrétan a videokártyáé -e vagy másé, de a hiba a következő.
Bármely játékban az átvezető videó vagy a betöltő videó szaggat mint a vadállat, de ahogy a játékhoz érek abba hagyja és normálisan fut tovább (40-60fps). A játékok eredetiek, nehogy crack hibára gyanakodjatok (BF3, MW3) Drivert már cseréltem, kipróbáltam a 12.1-12.3 ig, de ugyan az a gond. Dx frissítve, egyszerűen nem tudom mi lehet a hiba oka.[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
Halihó.
Nekem is hasonló kérdésem lenne mint Gazsi00 -nak, csak nekem 6870-em van és 900/1050 az alap órajel. Esetleg tudtok valami ajánlott értékeket mondani?
Előre is köszi.
-
Huroq
senior tag
válasz Tothgera30 #22643 üzenetére
Ugyan ez a kártya van az én gépemben is, de én nem tapasztaltam, hogy hangos lenne még BF3 alatt sem. IDLE állapotban nem is lehet hallani. Most megnéztem Trixx-ben és 60% feletti venti fordulatnál jön meg a hangja, igaz akkor már elég hangos. Mondjuk ez a hang dolog tényleg elég relatív. (Kinek mi a hangos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest