Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan ez a kártya van az én gépemben is, de én nem tapasztaltam, hogy hangos lenne még BF3 alatt sem. - Pedig ott már igen csak megjön a hangja, mint egy porszívó.
IDLE állapotban nem is lehet hallani. - Dehogynem, alapon 1000rpm körül pörög a ventije. Ne röhögtess már, nekem a gépben 400 és 200rpm-en mennek a ventik, jó hogy hallom azt a kib@szott VGA hűtőt.
Most megnéztem Trixx-ben és 60% feletti venti fordulatnál jön meg a hangja, igaz akkor már elég hangos. - Alatta is van, csak neked nem tűnik fel! De nagyjából erről beszéltem.
-
bundaska
aktív tag
Ide felmész Link! Regelsz, felviszed a karidat. Katt ide. Aztán Get it Now!. Innentől egyszerű volt szerintem. Küldenek egy mailt, a kóddal, amit majd be kell írni. Letöltöd az Origint, utána ott nyitsz egy új fiókot, ha az kész, belépsz, az már magyar nyelvű. A játékoknál kiválasztod a Bf3-at és letöltöd a gépedre. Ekkor fogja kérni a promóciós kódot. Ezt megadod, megadod az utat, hova mentse (Beállításokban megadhatod az Originsben). Ennyit tettem. (A mail címemmel volt valami gebasz, ezért másikkal regeltem az Origins-re, ennyi hátrány volt nálam, de a gém lejött, feltelepítette, még nem játszottam vele viszont).
Beri és Runo köszönöm a válaszotokat nektek is! -
Dani_kp
addikt
Akkor örüljön neki, hogy ennyivel megoldódott a probléma. De kérdéses, hogy meddig fogja húzni a kártya. Bár ha szerencséje van, akkor pont nem egy szart fogott ki. De ha még is bedöglik egy idő után, akkor is van rá még 2 év gari, mert a giga 3 évet vállal a termékeire ha jól tudom...
#20331 zolisx4 : HD7xxx-es szériánál tartunk, szerintem pont nem érdekli őket az 1 évvel ezelőtt kiadott kártyák hibája. Illetve sokkal nagyobb költség visszahívni az összes kérdéses 68xx-es kártyát, mint ha cserélgetik gariban az éppen rosszat, amit visszaküldtek nekik.
Azért nekik sem mindegy, hogy pl. kicserélik mind a 3 000 000-t amit eladtak, vagy pedig, csak azt a 2 000 000 rosszat, amit visszaküldtek. -
-
Andris837
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 5070 PRIME OC 12GB GDDR7 Videokártya
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest