Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcmike

őstag

Kész...azt hiszem a mai nappal feladom a Sapphire 2900Pro ellenei csatát... :(((

Egyszerűen nem tud sem felbontást sem frekvenciát váltani a monitoromon amit játék kezdeményezne...Monitor out of sync-re megy...
    Ezeket a drivereket próbáltam: 7.9, 7.10RC4, 7.9 a telepítő CD-ről, 7.9 Hotfix. Az eredmény mindíg ugyanaz...
    Ma kompletten újraraktam az egész Op. rendszert (Windows XP Professional ENG int. SP2) 7.9driver a CD-ről fel. Eredmény ugyanaz... :W
    Alaplapi BIOS-t frissítettem, semmi...
    Az eredmény hogy most már a Bioshock sem indul el, out of sync-es lesz, BF2142 is. Természetesen játékok is frissen telepítve.
    Amit észrevettem: nem képes a monitorral lekezeltetni ha a desktop-tól eltérő felbontást és frekvenciát. A kettőnek egyeznie kell! Tegnap a Bioshock és Airborne csak azért indulhatott el mert 1280*1024 60Hz volt beállítva nekik, tök ugyanaz mint ami a desktop-nak. Ma már persze nem megy egyik sem, mert a konfig törlődött az op. rendszer reinstallkor. Már az intro videók sem jelennek meg! :Y Így persze menüig sem jutok el...

Ez még haggyán, 2D-ben!!! nem tudok váltani frissítési frekvenciát!!! Csak 60Hz ami megy, oszt ennyi...pedig a monitor tud 70-et is, mert X1900XT-vel így használtam.

DVI kábelt is cseréltem vadi újra, az sem lehet gond...feladom...asszem megy vissza gariba... :(((

Valakinek ötlet még? :F :R

Új hozzászólás Aktív témák