Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Kész...azt hiszem a mai nappal feladom a Sapphire 2900Pro ellenei csatát...
Egyszerűen nem tud sem felbontást sem frekvenciát váltani a monitoromon amit játék kezdeményezne...Monitor out of sync-re megy...
Ezeket a drivereket próbáltam: 7.9, 7.10RC4, 7.9 a telepítő CD-ről, 7.9 Hotfix. Az eredmény mindíg ugyanaz...
Ma kompletten újraraktam az egész Op. rendszert (Windows XP Professional ENG int. SP2) 7.9driver a CD-ről fel. Eredmény ugyanaz...
Alaplapi BIOS-t frissítettem, semmi...
Az eredmény hogy most már a Bioshock sem indul el, out of sync-es lesz, BF2142 is. Természetesen játékok is frissen telepítve.
Amit észrevettem: nem képes a monitorral lekezeltetni ha a desktop-tól eltérő felbontást és frekvenciát. A kettőnek egyeznie kell! Tegnap a Bioshock és Airborne csak azért indulhatott el mert 1280*1024 60Hz volt beállítva nekik, tök ugyanaz mint ami a desktop-nak. Ma már persze nem megy egyik sem, mert a konfig törlődött az op. rendszer reinstallkor. Már az intro videók sem jelennek meg!Így persze menüig sem jutok el...
Ez még haggyán, 2D-ben!!! nem tudok váltani frissítési frekvenciát!!! Csak 60Hz ami megy, oszt ennyi...pedig a monitor tud 70-et is, mert X1900XT-vel így használtam.
DVI kábelt is cseréltem vadi újra, az sem lehet gond...feladom...asszem megy vissza gariba...
Valakinek ötlet még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest