Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Jobb híján itt kérdezem meg... Nemrég vettem egy Fujitsu-Siemens W19-1 típusjelű 19 collos wide TFT monitort. Xp-n is voltak bajaim a Catalysttal, de ott a Refreshlock segített. Vistán nem. Nevezetesen: Szabványos PnP monitor a gépem, az előirányzott natív felbontást, 1440x900, mindenképp csak 60 Hz-en viszi, 2D-ben és 3D-ben egyaránt. Tehát ez nem a jól ismert 60 Hz probléma mert 2D-ben is fennáll. Override-olni nem lehet, makacs mint az öszvér. Driver-lemezt nem kaptam. Mit javasoltok? Drivert a neten idáig még nem találtam. Ötlet? Vistán mivel lehet ilyet felülbírálni?
Más: 3Dmark Vantage-ot próbálta valaki? Siralmas... Nem is túl szép. És az XP-n tökéletesen működő órajeleken szemeteli a képet 8.5-ös Catalysttal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest