- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
Kötelező #12758 üzenetére
ennyire nem vagy megelégedve a kariddal? vagy miért jött ez az ötlet hogy lecseréljed? szvsz én nem cserélném le semmi pénzért sem a 29Pro-mat idáig a legütősebb kártyám és ha az ember a hangával meg a kicsit túlzott fogyasztásával megbarátkozik akkor ez egy remek kari! bár 29XT-re talán még ráadnám a fejem! de csak odáig!
mod: azért én pl. befürödtem rendesen a 2600Xt ddr4-es után cseréltem egy 8600GT/GS -re amivel nagyon rosz fába vágtam a fejszémet asszittem majd az jobb lesz hát a fa....
hangos is volt nem is ment és még húzni sem lehetett! szal én most tartok kicsit az Nvidiától pedig eddig az volt az életem! te is befürödtél vele(saját vélemény)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest