Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Öcsém mit összevissza sírsz
Ha neked derogál egy Accelero S1et venni és rá egy 12es venti kemény 1.5kért szintén tőlük (AC PWM 12"), akkor sírj tovább.Mellesleg az AccS1 jó egy rakat másik kártyára is, nem fog rádrohadni.
Az nV féle Silenseres megoldás alatt nem tudom mit értesz, hivatalosan a 8800asokra nincs. Sőt, a G80akra meg aztán pláne szívás hűtést pakolni. G92 más.Egy rahedli elégedett HD2900 tulaj van, én is az voltam, míg az 512bites Prot használtam, pedig gyári hűtővel tuningoltam..normális ventiprofillal teljesen elfogadható zajszintet produkált emberi hőmérsékletek mellett is.
Ha nem bírsz együttélni vele vagy kevés hozzá a tudásod, vegyél 88/96GTt, aztán nyavajoghatsz ott is, mert a ref hűtő egy kalap sz@r. És azokra is az S1 a legnormálisabb vétel a kapható hűtők közül.
"kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt" LoL

Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha neked derogál egy Accelero S1et venni és rá egy 12es venti kemény 1.5kért szintén tőlük (AC PWM 12"), akkor sírj tovább.