Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Sokáig én is így voltam vele, de aztán eljutottam odáig, hogy vettem egy 7800GT kártyát. Arra vettem először egy szájlenszert és a gép megszűnt zúgni. A 7900GTX kártyámon egy hangtalan hetpájpos hűtés volt, így akkor fel sem tűnt a váltás. Ezt hallva beruháztam egy Logitech Z-5500-ra, ami önmagában sem volt olcsó, ehhez hozzájön a nemrégiben vásárolt X-Fi Extreme Gamer hangkarim, ami szintén pénz, de úgy voltam vele, hogy legyen, mert ezek legalább tartják az árukat. Na de most, hogy ennyit kiadtam már nem a fülesen szeretném élvezni a sztereót és mivel a jót könnyű megszokni, ezért mostmár feltűnik hogy zúg ez a szar az asztal alatt és annyira bosszant, hogy elképzelni nem tudod, de azért se veszem meg egy százezres kártya tízezres hűtését rá, miután így megszivattak a drájverrel. Vegyenek le mást vele. Valahol csak magamat szivatom, csak két nézőpont van.
Az egyik, hogy most szivatom magam azzal, hogy nem veszem meg a hűtőt, a másik meg az , hogy a kártya megvételekor szivattam meg magam azzal, hogy bíztam az Ati-ban és a terméktámogatásában, mert lesajnálom ki gyártja a hűtőt az Ati-nak fontos, hogy legyen 5k-ért egy megfelelő halk hűtő a 2900pro-jához, mert az Nvidiához ott a szájlenszer, neki fontos, hogy legközelebb is Ati-t vegyek.
Így fel lehet tenni a kérdést, hogy miért választanék újra Atit? Részvétből, hogy nekik milyen nehéz? Ennyire nem vagyok tele. Türelmes voltam, kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt féláron és nem duplaáron, ha meg akarnak tartani.
Vagy szerintük ki vette meg a 2900pro-t? Irodai alkalmazásra vásárolta a többség? Ugyanmár.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest