Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Kétmagos procinál placebó.
-
totyax
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Még egyszer, totális baromságot írtál, mivel az általad közölt leírás semmit nem csinál. Nézz utána mielőtt tovább folytatod az ámokfutásod.
-
totyax
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Attól hogy hülyeséget linkelsz te nem leszel okosabb... a leírás pontosan azt írja le hogy hogy csináld meg azt, ami alapból úgy működik
Magokat nem lehet csak úgy "bekapcsolni" ahhoz a programot kell úgy megírni különben a büdös életben nem fog tudni több magot használni. Ha megnéznéd a program (cpu control) honlapját, ott sem ír ilyen hülyeségeket hogy plussz magokat munkára fog, márpedig ha valaki, akkor a program készítője tudja mire való a programja.
Mondjuk szórakoztató ilyen ostobaságokat olvasni, de csak egy ideig...
-
Gabás
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
a ZM-RHS88 hűtőre gondolsz? nem olyan új, nézegettem, de kva drága
-
_Toka_
senior tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Frissíts DX-et, jobban fog menni, akkor is, ha most is jól megy!
(#35701) O_L_I: Nem. Procilimit azokban a pillanatokban van, mikor a VGA a procira vár. Ha csak egy magtól kap adatokat, akkor is. Ha az összes mag malmozik egy hardverre várva, vagy minden mag kernel feladatokat lát el, akkor is. Feltéve, hogy a VGA adatra vár.
-
ngyzslt
csendes tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Köszi!
Kipróbálom hátha rendben lesz.

zso.
-
fdisk
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Én meg pont azt olvastam,h KI kell kapcsolni a magokat.Csak 1 maggal kell játszani,úgy nem laggol.
-
ImI87
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
OK, köszi !

És jelenleg létezik ilyen "megfelelő" driver?
(mondjuk még kártya sincs, de az csak pár nap (hét) kérdése..........
-
Komplikato
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Zalmann utolsó két évben csak a jóhíréből él. CPU hűtésben pl. néha már egy 5K-s hűtő is elpicsázza a 10-15K hűtőit. Meg egy csomó márkahívő vesz olyan zalmant ami anno a P4-hez is éppen elég volt, azóta meg 5 év alatt "picit" fejlődött a hűtéstechnológia. Egy jó öreg VNF900-al is sokra megy mai user egy mai VGA-nal.

-
Csiborbogár
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
És még szidják a gyári hűtőjét.
Ezen már csak víz segíthet, vagy S1.
-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hát ja, de nekem szerencsére nincs vele semmi bajom.
De nézzük a jó oldalát: egy új driverrel mennyit fog javulni a már egyébként is bestbuy 4800 széria?!
Mondjuk tény és való, hogy vannak hiányosságok, de javíthatók: a melegedést egy jó VGA-hűtővel meg lehet oldani, a driver meg úgyis kijön előbb-utóbb. 
Szia, raskolnikoff!

-
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Pont hogy nem megy. Ezen sírtam az előző hsz-t, hogy Vmod melletti magasabb órajelen még sehogy nem sikerült lefuttatnom egy Vantaget. Feszemeléssel se lesz meg 20% tuning se.
-
speed3456
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
50%-on már Crysis alatt csak 53fok!
Még egyszer THX!

-
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
A Corsair V550 éppen nem ajánlott táp,de ez tényleg nem ide tartozik...
-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az miért off, hogy megkérdezi, hogy a tápja viszi-e a 4870 CF-et?
Én lassan már nem is merek ide írni.
(Na ez a hsz. tényleg off volt.
) -
Old Cyborg
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Értem. hát azért köszönök mindent
-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
És miért, ha szabad tudnom?
Nincs különbség? -
Old Cyborg
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
most csak mondtadm egy példát

-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Szia, hát te itt?!

Köszi a linket, még jó, hogy 2 hete toltam végig DX9-ben.
Azért megnézem ezt is.[BB]: Reméled? Már megtörtént...

-
[BB]
csendes tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Én tuti nem szoktam, mivel most épp geforce-os vagyok, mindössze arra próbáltam felhívni janos666 figyelmét, hogy annak ellenére, hogy ő nem látja, attól még a bug létezik. Amúgy meg semmi bajom az ati-val, remélem most jól elkenik az nv száját, és akkor is lesz versenyképes termékük a piacon, mikor legközelebb vga-t cserélek.

-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hol láttál DX10.1-et? Engem is érdekelne így DX9 után.

-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Igen, sajna a Crysis nem ATi-ra lett optimalizálva. Vagyis optimalizálva sem lett igazából.
A rendszerem még viszonylag friss, pár hetes, szemetet meg nem szoktam feltenni, csak amit ténylegesen használok. Én is igényes vagyok az ilyesmire, meg tudok őrülni, amikor valaki gépén a böngésző eszköztára tele van toolbar-okkal.
Azért köszi a tanácsot. 
-
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az lehet,csak neki 4850-e van

-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ok, megpróbálom húzva. De akkor is gyanús, hogy a szaggatással egy időben swappol a HDD... de legalábbis olvas valamit.

-
tibz03
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Semennyire. Ahogy próbálgattam, max. 3,6-3,7-re tudom húzni az én tuning-hozzáértésemmel.
De 3 GHz-nek ki kéne hajtania... -
Curse
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ok köszi a segítséget.
-
Curse
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
THX...Az S2 is fölmegy akkor ugye?
-
JanR
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Itt fajditjatok a szivem
Lassan mar alig birom ki, hogy egy Ati 4870-es duborogjon (ha felhuzom a venti-t
) a gepemben
De ha meg lesz, akkor lesz aztan nemulass ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JanR
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
jobban nem is fogalmazhattal volna

-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Link
Nem is olyan brutál az ára... -
feka007
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ok, akkor majd szólok neki, ha visszaírja a pü-t.

-
feka007
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
DDR3 meg DDR5 van.
-
feka007
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Giannira várok, tudom, hogy már sok helyen rég kapható, de leakarok passzolni pár cuccot neki, ami már fél éve ittvan a nyakamon.
-
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ugye a ZH csinál ilyeneket?Mert az nekem már a 3850-emel is ugyanígy belassult...rosszabbul ment mint egy 9600XT-n...
-
bbchris
senior tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Sztem pár nap esetleg héten belül már jön ki valami ezekhez . Az X2-höz sem kellett túl sok idő míg adtak hozzá drivert . Köszi a választ , akkor még maradok a 8.6-nál és megvárom a végleges 8.7-est .
-
bbchris
senior tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Jópár fórumtársam panaszkodott rá hogy hibázik és inkább nem rakják fel . Ezért én sem mertem felrakni , nálad minden rendben megy a 8.7 Beta-val ?
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Addig tehermentesítenék már azt a szerencsétlen CPU-t, amíg a végén aztán semmi dolga nem lesz, lassan a jövőben már nem is kell majd a CPU

-
Interceptor
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
naja csak volt egy kis gond anyámék gépével a win reinstalltól kezdve alaplapi gondokig minden volt van,most inkább nem részletezném mert szétvet az ideg.Alig várom hazavihessem kártyát.
-
eisento
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nem írják rá meg nem is volt sztem hangoztatva hogy ez bizony rézhűtés! most jött ez a video majd most elkezdik szapulni az atit hogy milyen csóró hogy átfujja a bordákat. mintha az nvidia nem csinált volna még soha ilyet....

-
Csákk
senior tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az rosszhír...pedig a gyári hűtőnél többet ér úgy ránézésre

-
$p@rr0w
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
"nyolcszoros élsimítással játszani meg sztem max 2560x1600tól van értelme..." - lennél kedves ezt kifejteni?

(#11080) Hókusz Pók: ATI-t vegyél nem lesz semmilyen gond vele.
-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
úgy értem, hogy a gépről leszedegetem waze...
még csak a krízist próbáltam ki, de az tele van megjelenítési hibával (1.21)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ez jobb mint az atitool.. ha 15 perc lemegy hibamentesen akkor az rendben lesz kb 15-20 fokkal jobban melegít mint bármely játék,abban sosem kap ekkora terhelést...
-
losi73
senior tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nekem azt irták hogy ugy nyomjam,remélem megbizható de most nyomtam crysist is 1920x1080 ultra beállitásokkal és igy 55 fokig ment
nekem msaa val sem melegedet jobban ugy is 65 fokig ment mondjuk csak 10percet nyomtam. -
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
igen,úgy jobban melegít...Sárpac-tol az infó és helytálló...

-
alien_
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Pedig már kezdtem megijedni, hogy nem lehet húzni ezeket a kártyákat
És ez mennyi + -t hozott? -
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Most mondom mennyit megy 1,3V-on és rákérdezel és voltam-e az akinek ennyit ment?
Amúgy nem BIOS-moddal, azzal nem lehet felfeszelni, ráböktem egy ellenállást. Így 1,26->1,30V lett (egyenlőre) és 815Mhz->835
Épp most fut a 3DMark, már a CPU tesztnél jár és nem fagyott ki és nem hibázott. -
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Örülj neki, nekem 815/1110-en áll meg, egy lehelettel jobb a kártyád.
Elleben még futott az artifact teszt és kb percenként felvillant egy kis sárga folt a szőrkockán, lentebbvettem hát 840-ről 835-re, ez a halálstabil freki 1,305V-os GPU-val is (tudom, csak ~0,04V-ot kapott, de gyári BIOS vezérelte gyári hűtéssel nemigen bírna többet, így is melegedett annyit amit korábban az újrapasztázással nyertem) -
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ott nagy valószínűséggel meg is fog állni a tudomány, mármint 820-nál. A melegedés miatt nem érdemes húzni, ha nincs custom hűtő rá vagy a gyári fordulatszáma nincs szabályozva, de ahogy olvasgattam, ennél feljebb nem is igen fog menni.
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
VGA-t csak 100% venti fordulat mellett húzok azért várom meg a progit.

Nova: Szvsz akkor feljebb nem is fog menni mert vagy feszkó kell neki, vagy víz már.

-
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nekem tök ugyanitt ált meg a dolog, 815-öt írtam, 814,06 lett és mikor 820-at írtam már hibázgatott. Nézd már meg meddig megy el maimum, mert ha neked is csak 815-ig akkor van remény hogy BIOS hiba miatt nem egy 815 fölé.

Ez a progi is fűt rendesen, de szerintem hibakeresésre jobb az ATI-tool, nem baj hogy nem ismeri a kártyát, az artifact scan fut, még 64-bites vista alatt is ahol be se tölti a driverét. -
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Toljad alá a procit mert 400X400on nagyon limites vagy

-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
hogy lehet megadni, hogy mettől meddig hány % legyen a venti?
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ezen én is gondolkoztam,de eléggé behatárolt a terület!
magasság,szélesség...
valamit majd kitalálok rá ha lesz időm! -
VR6-Fan
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére

sajnos a fönixekre soha sincs vadász igény, mint a bizonyos itthoni társadalmi problémák okozóira sem
(a szegényebbikre gondoltam) -
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nah, én így lőttem be a hűtést, így mindíg csöndes és sose lépi át a 89°-ot.

Ennek mintájára ha minden hőfokot lentebbveszel 5-el akkor a 84 fokot nem fogja átlépni, de nekem úgy néha picit hangosabbra pörgött, de saját kreativitással lehet finomítani, nekem ez a második próba.
Az órajelek táblát meg így lőttem át, újraraktam a catalystot, de még most sincs overdrive menüpont és 750-en jár 3D-ben.
[link] -
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Winflash 2.0.1.2
Eszedbe ne jusson bármit is csinálni amíg ki nem írja hogy végzett!!!!!
Van hogy 2-3percig is úgy néz ki,hogy ki van fagyva,még az egér se mozdul... várd ki türelmesen.Aztán amikor rákérdez indítsd újra.
-
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
A bios editorban a hibaüzenetet tudod átírni hogy milyen szöveg villogjon pirosan ha nem dugod be a tápot.

-
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ja, GPU-Z 2.5-el szedtem ki. De van neten tök ugyanilyen sapphire BIOS.
-
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Én rájöttem, a lookup tablet használtam, 37%-tól lesz hangos, 35-ön még halk, és én 85 foknál nem akarok többet látni, eszerint megalkottam a lépésközöket érzésre.
Viszont nem csak az overdrive tűnt el, hiába emeltem a bios órajeleit, most alapon fut a GPU-Z szerint!

-
WiZARD
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
8.7 beta megy rendesen mindenkinek?
mert nekem behalt tőle a vista. alig bírtam kitakarítani, és feléleszteni
(3dmark vantage alatt 7966 pötty azért meglett 4850-el, és 8.6+hotfix driverrel meg némi tuninggal)
-
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Gondolkozozz ember! Gondokozz!
HA a kártya elfűt 150W-ot tökmindegy hány%-on teker a venti, ugyanúgy 150W-al fűti környezetét.
Bár ezen a kártyán kifelé fúj, így picit segíthet, de 4850-nél tökmindegy hány%-on teker, ugyanannyit fűt a többi alkatrészen.Amúgy meg kell várni az új Rivatunert vagy neiesni BIOS editorral.
-
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Én még csak ezt tettem fel, így nem tudom jobb-e vagy rosszabb mint a 8.6 hotfix.
De ezzel hibátlanul megy. -
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az, miután levettem a fémbigyóját egész használható lenne ha kéne valamire.
De érdekes azért kemény 1,58Gb-ra tudtam csak formázni. Azt hittem tényleg 2G-os lesz.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
-
cizoe
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Xml-t írd át...
Vagy van már új rivatuner? Az nekem is jol jönne... -
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nálam a VF900 csödött mondott a 4850-en..tudom nem egy kategória...
-
cizoe
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Mire? Kérdezett, válaszoltam. Bocs.

toflehi: Szerintem arra nyár közepéig legalább várni kell..
HERR Z: Az sem egy nagy wasistdas. 100 fokos vele loadban a 4870... Szerintem marad egyslotos, csak vmit kitalálnak.
-
illusiON
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
merrefelé?
csak egy 3DVantage tesztet találtam itt hirtelenjében az meg nem igazán mérvadó, hol találok játékokról tesztet?
-
cizoe
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
gddr5 miatt tologatták picit... Gondolom kiadhatták volna most is, de senki nem jutott volna hozzá ugyanúgy a'la 88GT
-
Bluegene
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
egyértelműen nevetséges ez a teszt, nem létezik h az én 3850-esem közel 5000sm3 pontot ad ez meg 6200-at, egyértelmű h meg kell várni a 8.6-os drivert, abszolút fölösleges ebből bármi messzemenő következtetést levonni
3850=0,4 tflops, 320sp
4850=1 tflops, 800sp
szal jún. 25.-ig nyugi van
összehasonlítás rv670tmu 16, rop 16
na szal nevetséges az alábbi teszt képtelenség, nincs driver vagy nv-fake
-
Kelvin
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Remélem karácsonyig és akkor pont egy éves lesz és még egy sörnél is többet kapok érte

Rpg kedvelőknek kötelező darab a Mass Effect, aki a kotor-t szerette az imádni fogja.....
-
LK
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nem kérdeztem a véleményed.... Tartogasd a haverjaidnak ilyen hangon... Valami azért baromság mert nem úgy gondolom ahogy te ???
8800 GS kártyáról van szó nem? Az NVidia meg azt sugallja 9600 GSO néven,hogy ez újabb technológia,holott csak a szar chipjeit akarja elsózni. Na ez az átbaszás, mikor 28-ért 9600 Gt van! PH-s tesztek szerint a 8800 GTX -nél nem gyorsabb a 9800GTX na ez mind átbaszás,mind Nvidia. -
TSanya
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
privát
-
TSanya
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ez a kép azoknak szól elsősorban,akik nem hitték el,hogy megérkezett a kártya.
Sajnos tesztelnem nem lehet egyenlőre
-
TSanya
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Miből gondolod,hogy ez "screenshot" ?
-
munky
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
igen

nem olyan rossz az nekem is volt belőle egy.

-
munky
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
HD 3850

-
VinoRosso
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nem fizikai szinten lesz vele gubanc, hanem szoftver szinten, egész egyszerűen azért mert hülyék lennének kompatiblis drivereket csinálni, meg az OS sincs erre felkészítve. Talán driver buhera, meg OS buhera amivel lehetne, de ez olyan mint CF-es lapban SLI. Fizikailag semmi akadálya...
-
VinoRosso
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
OS miatt problémás, mert össze fognak akadni a driverek a megosztott dll-ek miatt. Kb talán loginig eljut, de lehet már a dirver betöltésnél kékhalál.
-
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nyugi, az a minimum hogy Logout tesztet írok majd a fajtalankodásról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3222) Egy GTS-320 most is van a gépben, amit 4870-re akarok majd cserélni. És pont azért fogant az ötletem hogy csere helyett inkább PhysX kártyát csinálok a geforceból a 4870 mellé, mert 70k-ért vettem, de jó ha 23k-ért elvinnék ezt a GTS-320-at (nemmég mire kijön megint egy generáció egyárba mérik majd a 8600-assal...). Az meg olcsóbb mint az Ageia kártya.
Nem kell kölcsönkérnem kártyát, majd hazahozom a 4870-et, bevágom a 8800GTS mellé és csak akkor adom el a geforceot 20k-ért ha nem működik a dolog.

Bár ha működik és mások is kipróbálják a példámra és elég egy 8600-as is akkor lehet elcserélem valakivel némi plusz kp.-ért.BIOS-ban be tudom akkor úgy lőni a P35-ös chipsetet hogy 4x és 16x? Mert ha csak 8x 8x 1.0-ban az lehet nem kényelmes.
-
rocket
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
R600 kapcsan nem titkoloztak annyira, lattuk a vegeredmenyt.
-
nixx-21
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
épp ez az csak pár morzsát dobjanak oda az éhező tömeghez

-
leviske
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Mondjuk én leginkább az első driverekre leszek kíváncsi...
Nem örülnék neki, ha megint 1év lenne egy normális driver létrehozása (lásd: HD2900XT megjelent 2007 májusában, normális driver 2008 májusában érkezett hozzá.
És nem hinném, hogy a 8.5-ös catalystot ne lehetne überelni.
)(#2966) Crytek: Megtanulhattad volna ezalatt a pár év alatt, hogy 3dmark-ban csak azonos gyártók kártyáit lehet összemérni.
(lásd: 06-ban 2900XT, Vantage-ban pedig 9800GX) -
janos666
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hát ha 1200Mhz-es DDR4 helyett 1800-at megy, valószinűleg lazább időzítéssel akkor egetrengető dolgot nemigen produkál majd közepes felbontásban mérsékelt AA mellett, 2600-as felbontásban 8xSBAA mellett meg úgyis meghal a dolog, kár nézni 10 vagy 15 FPS...
Ha viszont megszorítják 1000-res DDR3-ra a 4850-est ahhoz már úgy tűnhet tud valamit az 1800-as DDR5... (picit javít itt, picit visszaszrítanak amott és jobb a kontraszt...)
De én is remélem örül majd a GPU a DDR5-nek 1920x1200-ban 4xAA 16xAF mellett és nem bánom meg a Full-HD monitorom amitől köhög kicsit a GTS-320
-
leviske
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az is, meg normális NDA...
Sőt, még ezt sem mondanám normálisnak.. szinte minden adat fent van a neten. 
-
dokar
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
500-on megy és gpu aktivitás nulla, remélem szenzor vagy inkább csak ccc hiba
-
TTomax
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ez az hogy nincs idle 500 megy "Current Clock "..... gondolom teszt után lett rögtön akkor is sokallom...
-
Thrawn
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Egyetértek, valaki majd csinájon egy hivatalos infókkal és képekkel megszerkesztett első hsz-t.
-
__vizipók__
csendes tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ez nem fake hanem fucke

-
VinoRosso
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nem az x2es jön aug végén? Mert ha jól látom azon a sima 4870 náspángolja el a gx2-őt. Eléggé hihetetlenül hangzik. 21k démárkban alapon.

-
csatahajós
senior tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Kolléga,
ugyan szerintem is fake szagú eléggé, de a tesztben a sima 4870ről (RV770) van szó nem az R700-as X2-ről....előbbi pedig bizony 2 hét múlva jön és nem augusztusban.
-
rocket
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hat persze, hogy aztan 50 dollarral tobbe keruljon, mikozben teljesitmenyben semmi valtozas nem lenne.
Parszor le lett irva mar, hogy az R600 clock-to-clock szinte semmivel nem gyorsabb a RV670-nel, hiaba 512bit az R600, RV770 eseteben meg megjobban nem szamitana semmit az 512bit, mert a GDDR3-nal joval magabb orajelei vannak a GDDR5-nek, es ezzel alapbol joval nagyobb savszelesseget biztosit az RV770XT-nek.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nem elég, a 1gb-joz már 512bit és gyors ram kell, ilyen lesz a 4870X2, a sima 4870 512mb-s lesz a nyerő, a 4850-ből meg pár gyártó adhat ki 256mb-ost is, de 512mb lesz a referencia ott is.
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Magokat nem lehet csak úgy "bekapcsolni" ahhoz a programot kell úgy megírni különben a büdös életben nem fog tudni több magot használni. Ha megnéznéd a program (cpu control) honlapját, ott sem ír ilyen hülyeségeket hogy plussz magokat munkára fog, márpedig ha valaki, akkor a program készítője tudja mire való a programja.

Mondjuk tény és való, hogy vannak hiányosságok, de javíthatók: a melegedést egy jó VGA-hűtővel meg lehet oldani, a driver meg úgyis kijön előbb-utóbb. 

(Na ez a hsz. tényleg off volt.
)
Nincs különbség?

De 3 GHz-nek ki kéne hajtania...