- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
horvathkrisz #17575 üzenetére
Tft, lcd monitorod van? Mert ott nem igazán számít , h hány hz-en fut. (nem vibrálhat a kép)
Ha játék alatt csinálja akkor kapcsold be a vertikális sinkronizálást. -
Kelvin
őstag
válasz
horvathkrisz #17253 üzenetére
Már ezerszer volt belinkelve 4870 x2 és volt a hátlapján egy nagy fém lap (borda) a hűtésre.
Most csak ezt találtam (és itt az első oldal) -
Kelvin
őstag
Szerintem a powercolor kártyái lesznek a befutók nálam a zerotherm hűtéssel.
(a hd3870-es karim is ilyen és a leghűvösebb 70-es) -
Kelvin
őstag
válasz
rup1u5 #16496 üzenetére
Akkor jelent meg a vi. bemutatón, gondolom azért kis idő kell utána míg forgalomba is kerül.
Még egy kép -
Kelvin
őstag
Azt hiszem végre lesz egy jó hűtő jó tartozékokkal ami kordában tartja a 4000-es szériát.
Nagyon ott van
-
Kelvin
őstag
válasz
HarryPotter #16480 üzenetére
'ellenkezik az elemi marketing és árképzési szabályokkal'
Látom te se közgazdász vagy.....na mind1Szerintem felesleges ezen vitáznunk a 3000-es széri esetében jobb volt az x2 mint a cf (árakat félretéve)
Még forgalomba se került az x2 de ha te már így vágod az árakat akkor biztos bennfentes lehetsz
(remélem most valaki nem írja azt, h 450-500 $)(#16482) cizoe
Olyanom tuti nem lesz
-
Kelvin
őstag
válasz
stevve #16479 üzenetére
Na jó...ha már van egy 70-es akkor ok de ha még az sincs akkor egyértelműen az x2
Én talán de nagyon talán beruházok idővel egy x2-be de max hd4850x2 lesz mert a nagytesó iszonyat sokat eszik. De még várok vele mert ki tudja lehet , h egy éven belül itt az 5000-es széria. Addig meg kibírom a hd3870-es karimmal -
Kelvin
őstag
válasz
hoffman_ #12576 üzenetére
Nem tudom mit sopánkodik itt sok ember
'driver-gond' Ez mit jelent pontosan? Még hivatalos driver nincs is kinnt ! (ja és nem késik mert álltalában minden hónap második felében jön ki) Majd ha már kijön 2-3 driver az-az eltelik 2-3 hónap már tuti nem lesz ilyen gond sőt még jelentősen gyorsulhat is a kari.
Anno hd38×× szériánál is is így volt. -
Kelvin
őstag
Mindenkinek szól, PIXMÁNIÁt felejtsétek el! Egy megbízhatatlan csaló társaság!
-
Kelvin
őstag
Pontosan rád értettem
'ATI ugy néz ki nem ad ki megint jó karit.'
Nem mi:
hd38×× is jó lett főleg a 8.5-ös driver-el.
Teljesen mást képvisel az ati, inkább azt vettem mint 8800gt-t és elégedett is vagyok és újra ezt venném....az nv csak a fejlődés útjában áll az agyonhajtott régi technikájával.......és a pénzével próbál versenyben maradni. Nekem volt új nv és ati kari is a gépemben és egész más érzést adott az ati. (az nv meg csak verje a tesztekre, hisz neki írják őket) -
Kelvin
őstag
Látom nv-(sek)nél savanyú a szőlő
-
Kelvin
őstag
válasz
raskolnikoff #3377 üzenetére
Remélem karácsonyig és akkor pont egy éves lesz és még egy sörnél is többet kapok érte
Rpg kedvelőknek kötelező darab a Mass Effect, aki a kotor-t szerette az imádni fogja.....
-
Kelvin
őstag
PowerColor Radeon HD 4850: már az üzletekben
Ha volt már bocsi
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest