- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Most vettem meg az új gépemet. Az tulajdonságai az adatlapomon olvashatóak. Vistát telepítettem rá, integrált SP1-el. Most raktam fel a Vistát először, úgyhogy még csak ismerkedek vele. Namost a gépemben egy Ati Hd4870 1GB -os vga kártya van. Vista telepítés után az élményindex 1.0 a 3d grafikára hivatkozva. Oké mondom felteszem a legújabb Catalyst drivert. Oké, futtassuk újra az élményindex ellenőrzést. Első próbálkozásra belekezd, majd elsötétül a képernyő. Én türelmesen vártam kb 10-15 percig de semmi nem történt. Utána restart, és futtassuk újra. Na akkor mind a vadállat beindult a VGA ventillátora, mondom most biztos csinál valamit. Megint vártam vagy 10 percet de semmi...
Mi lehet a gond? Nem hinném hogy ennek a dolognak 20 percig kéne futni egy új gépen.
Előre is thx a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest