Hirdetés

Aktív témák

• r3pl4y

aktív tag

Hali mindenki...

Tudjátok én voltam az akinek ilyen kis pöttyök jöttek ki a login screen -él... gondolom emlékeztek még néhányan kb 1 hete irtam...

Na azóta ugye volt szervízbe... senkinek nem volt igaza.. nem alaplap probléma volt... a durva az h semminek nem volt semmi baja... de beugrott h 1x találkoztam olyannal h egy bizonyos gyártó által kiadott kártya valamiért ütközött valamelyik alkatrésszel... gondoltam hátha itt is ez lesz a baj... (ha márr más nem vezetett jó megoldásra)... és kicseréltettem a club3d kártyáját egy gigabyt zalman hűtősre.. azóta tökéletes... csak kicsit hangos de... engem az nem zavar .. idle-n 40 fok körükl van az jó? és mennyire szabad felmennie játék közben vagy furmarkal? Gondolom azért ezzel a hűtővel ne is próbáljam huzni a kártyát? bár nem akarom még egy darabig 1ébként se...

OFF:
    Valaki meg tudja mondani h itt a PH-n h kell jelszavat változtatni... mert 1x elfelejtettem és kértem újat de azóta ilyen mindenféle karakter van és azt meg nemtom megjegyezni...

ON:

Ja és érdeklődnék, hogy miért jó az ha a kártyán biost moddoltok? mármintz olvastam h valaki asus biost tett a zafirra ez miért jó?

Aktív témák