- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Bluegene #29078 üzenetére
1:
Ezt több hozászoláson keresztül bizonygatod magdnak,mert VinoRosso világosan leirta nem igy történt..
2:
Ne dobálozz a GTX-el mert az 90Cfokon mag lassul a radeon nem,az ATI szerint az nem gáz...Össze se lehet a gyári GTX hűtést hasonlítani a ref 4850-el,nem is szabad nem egy kategória...
3:
Ha GFX chilla nem jó rá akkor a VF900 se,de mint látjuk gyárilag passzív hűtéssel is szerelik..
Kíváncsi lennék,ha a te 4850-ed durranna el akkor mi lenne a véleményed..
Ui:ne,kérlek ne reagáld le...én se fogom amit írsz...#29084
Semmi szégyellni való sincs a GTX-en köszönik jól vannak... a GTX260/280 topicba be lehet nézni az olajár a legnagyobb probléma,ez szerintem önmagáért beszél,az árakon lehet vitatkozni,nem kétséges ha az Atinak nem sikerült volna ilyen jóra az RV770 akkor én dupla áron vehettem volna GTX-et,de 4850 hütése egy kalap...az öszes VF900,meg ref hütésü...Az én szememben csak az ICEQ számít normális hűtésnek,mert az kifúj a házból ...
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !