Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
PepeDon #2648 üzenetére
Különben már egyszer felhívtam a figyelmed ez az ATI topic, az ilyen cikkeket a nvidia topicba kérném legközelebb (azt nem olvasom).azért linkeltem mert látom ide még nem linkelték pedig fontos, az h te mit kérsz és mi tartozik a témához az más tészta(ez is ON, hisz mi alapján lehet összevetni őket?
)
különben is miért ne? idegesítenek az ilyen linkek? legalább már te is tudsz róla (hisz az nv-s topicot nem látogatod), az h ott virít az nv logó a bizonyítéka h komoly benchmark lehet hisz a nevét adta a cég, ráadásul reális(eddigi előzetes+tapasztalat alapján)
ennek alapján lehet h a 4870X2 is lemarad NV bácsitól, mondom ezt mint AMD-ati párti ez van szvsz
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Politika
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest