- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
BloodyEddie #2693 üzenetére
ősi lengyel népi mondás: nem az a mester aki letöri a gallyat hanem aki megfaragja a furulyát
ha ennyire föl vagy háborodva miért nem linkelted be te?
-
Bundás22
őstag
válasz
leviske #2662 üzenetére
KB. azt tudnám elhinni, hogy annyira hagyja ott, az X2-t, mint a GX2... esetleg kicsivel jobban, mert nem lesz SLI Sose becsüld alá az erő sötét oldalát Luke! Ez ennyivel jobb lesz 240 sp 128 helyett és azok is 50%-kal gyorsabbak tehát a g80-tól minimum 2,5X gyorsabb lesz, minimum
, ráadásul 3 éve ezt fejlesztik
-
Bundás22
őstag
válasz
tzsolesz #2658 üzenetére
miközben a HD4650-es régebbi kérdésemre sem válaszolt senki, mert az nem olyan fontos, mint a 8800GT. CSÁ
azért nem válaszolunk mert nincs válasz, brühühü!
egyébként ne várj csodát a 4650-től, kábé 3850-es szintű ami már most 20K használtan, addigra meg 15K lesz, sztem még gyengébb is lesz az rv670-től
-
Bundás22
őstag
válasz
tzsolesz #2654 üzenetére
nem értelek összehasonlításra jó az nv
egyébként ha 8800Gt-d lenne akkor meg azt dicsérnéd h milyen szépen visz mindent(crysis-t beleértve)a közepét nézd meg a filmnek a 2600XT-den úgyse fogy látni olyat -
Bundás22
őstag
válasz
T.Peter #2652 üzenetére
igen lehet h egy ománi hülyegyerek csinálta, photoshoppal vagy akármivel, ez lehet
Although, the benchmarks are done internally by Nvidia a vrzone szerint viszont eredeti nv-s(vettek egy 3870X2-est a boltból
), szal a vrzone elég neves ahhoz h tényként kezelje, vagy csupán átverés
-
Bundás22
őstag
válasz
VinoRosso #2650 üzenetére
örvendetes hogy egyeseknek van humorérzékük!
egyébként elég manipulatív a grafikon, az Y tengelyen lévő számokat kell kuksizni, mert futó pillantásra azt hihetné az ember h 5X gyorsabb közbe "csak" 2X, kábé olyan mint a választási plakátok és közvélemény kuatások, szal 0,8-nál kezdődik a grafikon nem 0-nál(az ati teljesítménye=1)
-
Bundás22
őstag
válasz
PepeDon #2648 üzenetére
Különben már egyszer felhívtam a figyelmed ez az ATI topic, az ilyen cikkeket a nvidia topicba kérném legközelebb (azt nem olvasom).azért linkeltem mert látom ide még nem linkelték pedig fontos, az h te mit kérsz és mi tartozik a témához az más tészta(ez is ON, hisz mi alapján lehet összevetni őket?
)
különben is miért ne? idegesítenek az ilyen linkek? legalább már te is tudsz róla (hisz az nv-s topicot nem látogatod), az h ott virít az nv logó a bizonyítéka h komoly benchmark lehet hisz a nevét adta a cég, ráadásul reális(eddigi előzetes+tapasztalat alapján)
ennek alapján lehet h a 4870X2 is lemarad NV bácsitól, mondom ezt mint AMD-ati párti ez van szvsz -
-
Bundás22
őstag
06:33:13
02:28:19
02:05:38
01:44:37hiába a fanatikus fórumozók nem adják fel
én olyan mélyen aludtam ekkor mint a Bunda
-
Bundás22
őstag
válasz
janos666 #2355 üzenetére
jó akkor rakd fel a GOW-t és ha 50fps-t ad a 8600M akkor megeszem a kalpomat
inkább 14FPS-t
én nem a gagyi mobilos verziójáról beszélek hanem a rendes desktop 8600GT-ről
egyébként is 1024-re v. 1280-ra találták ki ezeket nem 1680X***-as felbontásra, attól még mert van egy herélt 8600-osod nem nekivaló driverral ami nem neki való felbontáson megy és fikázik, abszolút más a kettő, 1024-re talán 1280-ra jók ezek, persze ne 8800GTX után próbáld ki hanem egy 6600GT után és nagyon király lesztzsolesz: a másik az h a 8600-ost lehet húzni 40-50%-kal is a 2600xt-t sztem 5%-kal
, tehát itt elbuktad, tetszik nem tetszik
hát egetverő különbség sztem nincs, de ha folytatni akarod/akarjátok kérlek titeket ne itt hanem itt: itt folytassuk, tényleg szúrjuk mások szemétkeldor papa: jó kisfiú vagy
-
Bundás22
őstag
válasz
janos666 #2347 üzenetére
a laptop az jóval gyengébb kezdve ott h driver-t csak összecsapják(tekintve h nem sok kél el belőle)
persze fintorog az ember ha egy 8800GTx-e volt előtte, de ennyi pénzért nagyon jó, a belinkelt tesztben 1024-ben 50fps-t dob a GOW-ra high-on, mit vársz el egy olyan kártyától ami induláskor 29000Ft volt
ennyi pénzért nagyon jó vétel a desktop változata
azt kéne fölfogni h gyorsabb volt a 8800GTX viszont a pénztárcád is jóval könnyebb lett, több pénzért jobbat kapsz ez mindenhol így van ezt kéne fölfogni
a PH-s konklúzió pedig igaz, tetszik nem tetszikkeldor papa: viszont a ps3-nak szarabb a képe [link]
de a youtube-on is beírhatod h xbox vs ps3
meg sztem a ps3 is tönkremehet, az xbox-ot meg kicserélik
szal én xbox-ot vennék, plusz arra vannak tört DVD-k is ha jól tudom
igaz a blu-ray hátrány, az xboxban atis gpu van, látszik
-
Bundás22
őstag
válasz
samfishR #2341 üzenetére
Több dologra is fény derült mai tesztünkben. Az első és legfontosabb, hogy a 25–30 000 forintos grafikus kártyákkal is lehet 1024x768-as vagy akár 1280x1024-es felbontásban, maximális grafikai szinten játszani a legfrissebb játékokkal (kivétel a Crysis), igaz, az esetek többségében kénytelenek leszünk kikapcsolni az élsimítást. Úgy tűnik, tuning szempontjából a GeForce 8600 jobb, mint a Radeon HD 2600 XT, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a Radeonnak sokkal magasabb az alapórajele. Jóval egyszerűbb 540 MHz-re rápakolni 200-at, mint 800-ra.
[link]érzem az íróniát
nekem volt ilyen és maximálisan egyetértek ezzel, ehhez nem árt megtunningolni és egy normális oprendszer alól futtatni(XP), ami mellesleg nincs vírusokkal spyware-ekkel elcseszve hanem karbantartva, úgy tényleg visz mindent maxon
, nektek vagy nem volt 8600gt vagy agyonterhelt oprendszeren erőltettéket szegény karit
-
Bundás22
őstag
Nem tudom mit erőlködsz a konzollal,azon nem fut egy erőforrás pocsékoló operációs rendszer...attól még,hogy azon 25 stabil fps-el fut valami annak átirata nem evidens ,hogy majd PC-n is jól fog...Talán éppen a Gears of War elég jó példa,na mer az aztán tud szaggatni rendesen... eheh a gears of war a 8600GT-men úgy szaladt mint forró kés a vajban maxon, igaz csak belekukkantottam nem vittem végig nem tetszett
rossz példa
Xbox 360
Main articles: Xbox 360 and List of Xbox games compatible with Xbox 360
NVIDIA ceased production of the Xbox's GPU in August 2005, which marked the end of Xbox production and the quick release of the Xbox 360 on November 22, 2005.
nehogymá egy 2005-ös hardver, mégha célhardver is, meg akkori csúcs, meg nincs erőforráspazarló OS(vista, xp) szal arra lehessen olyat írni ami megakaszt egy 8800-as karit v. egy r670-est, eddig nem volt ilyen és sztem nem is lesz, ergo ha FC2 rendesen fut xbox-on és rendesen adaptálják PC-re akkor nem lesz gond, eddig se volt az átírásokkal gond a gyakorlatban, a te fejtegetésed elméleti(nem valami magasröptű de az enyém sem én legalább a logikából merítek, no offense)
forrás: wikipédia
-
-
Bundás22
őstag
tudsz olyan konzolos játékot aminek ütős gépigényű a PC-s változata?
mert én amiket próbáltam pl.: AC példásan fut
2269: akkor úgy mondom h tudsz-e olyan konzolos játékot ami egy 3870/8800GT-t megakaszt, mert én nem, egy mai modern gépet
nem arra gondoltam mikor a 7300GT volt a menő, szal a konzolok hardvere adott, mikor kijöttek erősnek számítottak, de a PC elhaladt mellette több generációval(8-as Gef, 9-es gef, 2000-as atik 3000-as atik, 4000-as atik...stb), szal ami elfut konzolon az elfut egy jó gépen(hacsak nincs valami Nv-s szivatás a háttérben
)
-
Bundás22
őstag
válasz
VinoRosso #2161 üzenetére
sztem amilyen cuccok vannak a ps3-ban és az xboxban, azok mai szemmel elavultak
amikor ezek kijöttek/tervezték(2006-ban), na akkor mi volt a csúcs kábé a 7800GTX kábé
sztem valami hasonló lapul ezekben, ps3-ban nvidia, xboxban ati, ezekkel kell a játékfejlesztőknek gazdálkodniuk
csodálkozol hát h egy 8800-as karinak vagy 3800-nak meg se kottyannak ezek a konzolos játékok, nem hinném h az FC2-t olyan gépzabálóra csinálnák, mert az xbox meghalna alatta
nézd meg a turokot szaggat a gépeden? az is konzolos játék, tele fákkal, dzsungellel, AC száguld szvsz.FC2 se fog logikátlan amit mondasz. Egy konzolos gém se akasztja meg a gépemet, majd a PS4a crysis az más, a németek nem kötnek kompromisszumot, nem is jelenik meg konzolra mert azon a hardveren nem futna megfelelően, az FC2 talán picit csúnyább lesz de sokkal gyorsabb, vagy agyonoptimalizált mint a FC1
-
Bundás22
őstag
válasz
VinoRosso #2148 üzenetére
a tapasztalat azt mutatja h ami konzolra lett írva azt vígan viszi egy 8600GT(AC, COD4, NFS, TUROK...a sort még lehet folytatni, stb), ami pedig csak PC-re van, pl.: crysis, az egy csúcsgépen csak-csak de egy konzol összefosná magát tőle nem is bírják ps3-ra írni pedig az lenne az üzlet nekik
azért a ps3 erősen felveszi a versenyt a mai csúcsgépekkel beveszed ezt a marketingrizsát
, a ps3 jó esetben egy 7900-es szériájú kártya tudását tudja(asszem hasonló gpu-ra épül), tehát egy crysis-t nem lenne képes futtattni
ebből kiindulva FC2 -nek nem lesz magas gépigénye ahogy az AC-nek sincs pedig az is gyönyörűszép
-
-
Bundás22
őstag
válasz
VinoRosso #2118 üzenetére
mondj már egy olyan játékot ami xbox/ps3-ra jó és mai modern közepes PC-n(8600GTS+)
sz@rul futturok, ac, cod4, NFS, EZEK MIND jól FUTNAK A gépemen, nézd a konzol hardvere adott, szvsz ami azokon jól fut egy jobb mai pc-n száguld a far cry2 is elsősorban conzolra lesz írva
-
Bundás22
őstag
válasz
Dare2Live #2103 üzenetére
Megnéztem BIA trélert, hát ez gyenge, nemtudom mennyire pre rendelt de még ha real time is akkor is Crysis ehez képest grafikában etalonegyetértek crysis sokkal szebb[link]
ez a BIA a cod4-től jobb, de AC és crysis-hez képest#2106: a far cry 2 nem lesz gépgyilkos, tekintve h konzolon is el kell hogy jól fusson nagyfelbontáson valószínűleg optimalizálva lesz
(mint cod4, AC, pedig ezek is szépek és egy 8600GT-n vígan elszaladnak maxon 60+ FPS-sel), tehát szerintem ami az xbox/ps3-ra kijön az jól elfut még egy gyengébb gépen is -
Bundás22
őstag
válasz
BloodyEddie #2042 üzenetére
Last we heard, RV770 has 480 shader processors, not 800, but there are also some stories(mendemondák) going around that there might be some substance to the rumors(pletykák) of RV770 having 800 shader processors. Only 480 of them would be for the graphics though, while the remaining 320 is for physics. We can't confirm this so take it with a pinch of salt(nem tudjuk megerősíteni, tehát fenntartással).
sztem ez nem igaz, pletyka
-
Bundás22
őstag
válasz
laci666 #1931 üzenetére
Nem igaz hogy nem tudták már a hűtőnek a végét normálisan megcsinálni, ott ahol van az a törés lesz ott sűvités 1000-rel,nem mintha alapból se lenne hangos ezzel még rátetéznek hát sztem az a törés nem véletlen van ott. Nem vagyok aerodinamikai szakember(gondolom te se), lehet ez valami újfajta aerodinamikai újítás(lehet hatékonyabb, lehet halkabb lesz). Rosszabbat csak nem csinálnak mint a régi.
vicces ez a topic
-
Bundás22
őstag
válasz
DeSanto #1888 üzenetére
állítólag a gt200 a 9800gtx2-t duplázza
a 9800gx2 pedig legalább 1,5X olyan gyors mint a 88GTX, elvileg lehet h a gt200 3X olyan gyors lesz mint a 8800gtxén a helyedben lecseréltem volna egy 8800GTS 512-re az is gyorsabb és olcsóbb is meg kevesebbet fogyaszt és még pénzt is nyerhettél volna[link] sztem
#1899: viszont a vásárlás öröme, 2 évig ugyanaz unalmas nem? Többet is kipróbáltál az csak jó. Azonkívül én azt mondom egy 8800GTS 640 bőven megtette és megteszi ma is, még a crysis-t is elviszi, szal sztem a gts okosabb döntés, pláne az olcsóbb 320-as változata, most a crysis-ig sztem egy 7900-es is vitt mindent sztem felesleges lóerői voltak a 88gtx-nek, sztem
-
Bundás22
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1873 üzenetére
sztem ugyanaz a mag lesz rajta , csak a 4870-es gpu több feszt-t kap ezért járhat gyorsabban, meg persze a jobbak kerülnek rá
de sztem bios editorral lehet plusz feszt adni a 4850-nek is majd(mint ahogy a 3850-nek is), és szvsz akkor talán túl lehet szárnyalni a 4870-es órajelét
aki ilyen bios editorral elszórakozott alap 3850-esből 820mhz-et hozott ki ami felette van az alap 3870-nek(775mhz), szal sztem ilyesmi lehet
, bár féltem a karit
-
Bundás22
őstag
válasz
Raymond #1837 üzenetére
hat AMD mittlerweile die finalen Spezifikationen mitgeteilt elvileg az AMD árulta el nekik
szal lehet azt mondani h véglegesegyébként majdnem 800gflops a 4850 fincsi az majdnem 2X 3850
érdekes h jobban visszafogták a "pro"-t az "xt"-hez képest a 38XX-nél közelebb voltaku.i.: nem vagyok fanatikus h ilyenkor is itt ülök csak dolgoznom kellett a gépem
-
Bundás22
őstag
válasz
Telefunen #1804 üzenetére
Mitől lenne jobb az 1066/CL7 mint az 1066/CL5? a ddr3 valószínűleg nem csak erről szól 1066/CL7 gyorsabb a 800/CL4-től akkor feltételezem
a különbség az az h az egyik ddr2 másik ddr3
többiek: mit kell kiakadni mert belinkeltem pár szép krájsziszos képet, azt hittem örültök majd neki, bocs
, egyébként már rég abbahagytam volna, el is mentem, már itt is hagytam a topicot de amikor visszanézek olyan provokatív válaszok születnek(hülyeségek, akinek nem inge ne vegye magára) ellenem amit nem hagyok szó nélkül, szal már rég elmentem volna csak ne provokáljatok, a tesztben egyértelműen jobb a ddr3-mas le is van írva, valamelyik nagyokos megint benyögi h mégsem és kezdődik előlről mi értelme provokálni, levan írva a tesztben punkt
-
Bundás22
őstag
válasz
Telefunen #1798 üzenetére
[OFF][OFF]800cl4-től mégis mennyivel jobb a felsőkategória 1066 cl5?
hát nem hinném h nagy difi
ha az iponos teszt nem kamu, akkor az 1066-os ddr3 csúnyán ráver a te ramjaidra isráadásul ők ugyanabban az alaplapban(annak minden hibájával, erényével ugyanolyan procival, ugyanolyanszoftverkörnyezetben tesztelték le), tehát ha nem kamu a teszt sokkal relevánsabb az iponos teszt mint a netről guberáltok nekem vmi ócska srceenshot-ot ami alatt kitudja milyen gép volt
[/OFF]
ON: teszteltem a crysis-t már nem is akarok 4870-est
(csak vicc)
[link]
-
Bundás22
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1791 üzenetére
lehet hogy szerinted a ddr2 a gyorsabb, a valóságban viszont a ddr3 higyj amit akarsz, le van tesztelve
-
Bundás22
őstag
válasz
cowboy_bebop #1787 üzenetére
jó de amd-d van az más
a tesztből egyértelműen látszik h a leggyengébb ddr3-mas gyorsabb mint egy átlag feletti ddr2-es, nem értem ha egyszer a tesztből ez derül ki
vagy hamis a teszt? vagy mi?
nem értem mit nem lehet ezen belátni...
egy cl5-ös diablo pedig nem annyival gyorsabb egy cl4-es 800-astól és az meg ritka és drágatudomásul kell venni h a ddr2-es technológia kifullad, nem kel versenyre a ddr3-mal, halad a világ
-
Bundás22
őstag
látom te sem nézted meg az általam belinkelt tesztet
a leggyengébb ddr3-mas(1066), gyorsabb mint egy combos cl4-es ddr2-esmost jöhettek azzal h drágább, nem érzékelhető ilyen nevetséges kifogásokkal, de abban nekem van igazam hogy gyorsabb, szvsz nézd meg a tesztet ha saját szemednek se hiszel(hisztek) azzal nem tudok mit kezdeni, nem szabad ilyen vastagkoponyájúnak lenni
na részemről a további győzködés felesleges, inkább nyissátok ki a csipáitokat:[link] -
Bundás22
őstag
ott vannak a tények gyorsabb és kész
nem értem ez ellen hülyeség bármit is fölhozni, a ddr2 cl4 alatt nem igazán megy 800mhz-en, de még akkor se várnék a csodára, 1066-ban pedig cl5-re képes, ennyit tud ha nagyon kihegyezed hoz még néhány százalékot de kifullad ez a technológia szvsz
láthatod h a ddr3 cl7-ben veri a cl4-es ddr2-est pedig az előbi 1066-os az utóbbi 800-as szvsz -
Bundás22
őstag
te is láthatod h a 1066 ddr3 cl7 sokkal gyorsabb(zöld színű) mint a ddr2 800 cl4(ami elég felső, kék színű)
talán egy diablo ddr2 (cl5)befogná a leglassabb ddr3-mat de nem vennék rá mérget, sőt
a tények mást mutatnak mint amiket írszgondolom a gddr5 is hasonló fölényben lesz a gddr3-tól vagy még annál is inkább
én a 4850 gddr3-mast venném ennek ellenére, remélem olcsó lesz, h 256 mb ram van rajta sztem nem lassítja annyira(a 3850-est se fogja vissza), majd a tesztekből kiderül én úgyis max 1280-ba játszok -
Bundás22
őstag
nézd szarrá veri a ddr3 a ddr2-t a tesztben, miért nem látod be?
szerinted az újabb fejlesztésű a lassabb? a ddr2 800 cl4 alig rosszabb a ddr2 1066 cl5-től, szal péppé vannak verne akkor is ha ideges vagy akkor is ha nyugodtprohardveres tesztben is gyorsabb a ddr3-mas rosszat linkeltél
, persze akkor még csak régi kezdeti ddr3-mas modulok szerepeltek
ahol ugyanaz ott meg olvasni: Memóriaírásban az összes memóriaórajel- és időzítés-variáns azonos sebességű volt, ami azt mutatja, hogy a processzor rendszerbusza volt a szűk keresztmetszet.
az hogy drága az más kérdés de gyorsabbak is jóval
-
Bundás22
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1732 üzenetére
A gddr3-as változat szinte megegyezik a HD3870-el, csak több a stream processzor
khöm-khöm, a strucc meg a tyúkkal
-
Bundás22
őstag
hát akkor szvsz veszek akkor 20Kért egy használt 88gt-t minthogy 40ért egy ugyanolyan gyorsat szvsz feleslegesen nem szórom ki a pénzt
tuti erősebb leszjános666: jah egy wolfi stabilan 4gz-et megy ez meg 3.4-et, 3,6-t még nincs meg a vége, vmit nyerek de érdemi előrelépés nem lesz pláne annyi pénzért
egyébént mire megjelenik a nehalem tök olcsó lesz hozzá a ram már most 20-24 K egy viszonylag normális ddr3 -
Bundás22
őstag
hihi
szted hány millió országúti lámpa van amelyik egész éjszaka ég, hány elektromos vonat, hány millió elektromos tűzhely, csak magyarországon
ezek több milliárd W-ot fogyasztanakszted abba rokkan bele a föld abba a 90W-os különbségbe ami a két kárty között van? ez naivitás a javából
-
Bundás22
őstag
Nem lesz ebből 2 GPU-s kártya... a remény hal meg utoljára, elhiszem h szereted az atit de a 3870x2-nél se hagyta magát az nvidia, most se fogja, HA túl erős lesz a 4870 x2
és ha 370W-ot fogyaszt akkor mi van forrasztanak rá kiegészítő tápcsatit ennyi, lehet kapni 600Wos tápot is, sőt még 1000W-osat is nem értem ez miért kizáró tényező, mai technikával pedig a hűtés a legkisebb kihívás, max válogatott 55nm-es chipek lesznek rajta vagy csökkentik a feszt/órajelet ne feledjük csúcstermékről lenne szó aminek az árát is elkérnék, bezony
abszolút nem értem h miért hiszed h nem lehet megcsinálni, ellenérveid harmatgyengék
szal a felmerült problémák orvosolhatók simán, nem értem miért becsülöd alá az nv-t ennyire, sztem még léggel is elmenne, nagy bordával, ha mégse akkor vízzelThink big! The american way! Not hungarian way
-
Bundás22
őstag
válasz
leviske #1672 üzenetére
http://www.hardwareluxx.de/nemig/artikel/3800/ARG_HD3850_3-4_m.jpg
EZ EGY AZ EGYBEN 3850-ES vesd össze
lesz gx2 abban az esetben ha az ati túl erős lenne, biztos nem 1000+ dolcsi lesz ilyet nem mondtam
, lehet h lesz lehet h nem, bár ismerve az nvidia mentalitását lesz
, nekik kell a korona
-
Bundás22
őstag
válasz
laci666 #1659 üzenetére
4870 150W csúcsfogyasztás
gtx 280 240W csúcsfogyasztásde hát könyörgöm az nvidia többet is számol több képet rendelel többet dolgozik, erre nem gondoltál?
240-150=90W nem több egy hagyományos villanykörténél, kapcsold le a WC-ben a villanyt(amit egyébként úgy felejtenél) amikor játszol és ugyanott vagy, egyébként ez csak a csúcsfogyasztás, netezés közben nem ennyi
abu85:
egyébként atit fogok venni jó kis 350W-os csifimet nem akarom h kinyírja az NV, dehát aki krájsziszolni akar kompromisszumok nélkül akkor NV, egyébként a jó kis 3850-esemet megtartom őszig, mert megérdemi szépen dolgozik még a krájszisz-t is viszi nekem megfelelően 25 FPS-sel ultrán jobb pillanataiba
, a többiben gyönyörűen példásan dolgozik
-
Bundás22
őstag
Persze, hogy nagyobb üzlet a PC... Világos, hogy jobban megéri legyártani a GTX 280-at és eladni 499-ért, mint legyártani egy Tegrát (alig drágábban) és eladni több ezer dollárért a volumenről elfeledkeztél, nem kell ez a gúnyos hangnem, hányan vesznek szted vga-t és hányan tegrát? fiacskám
-
Bundás22
őstag
nézd ha abszolút überbrutál 800 dolláros kártya lesz akkor még egy apró vízhűtéssel is megoldható(volt asszem ilyen 8800gtx is, aquatank asszem ez volt a neve), ráadásul ha 55nm-es lesz, akkor...
zal nincs lehetetlen csak pénzkérdése szvsz, nem értek egyet azzal hogy nem lehet megcsinálni
-
Bundás22
őstag
válasz
laci666 #1650 üzenetére
az senkit se érdekel, lényeg h őkj legyenek a gyorsabbak, a hűtést meg mai technikával megoldható simán
egyébként nemsokára az nv is 55nm-es lesz, és még ha akkor is 500W-ot fogyaszt a gx2 akkor mi van? Kit érdekel, én elfogadnám szvsz
szóval sztem ostobaság kijelenteni h lehetetlenség ilyen karit gyártani, lehet és kész ha akarnak, ha túl jó lesz az ati kihozzák, amikor megjelent az ati x2-ese és kérdésessé vált h vajon az nv a gyorsabb gyorsan kihozták a gx2-t h ők legyenek a spitzen(lélektanilag nehezen viselték
)
-
Bundás22
őstag
xp alatt ultra high-ban(tehát a very highnál is jobb) játszható 1024X768-ban AA nélkül
ad 23 fps-t, nekem megteszi
a vistát felejtsd el 7300 pontot dob a 3dmark xp alatt 10500-zat
először 8600GT-n toltam végig high-medium szinten, a 3850-essel meg 1154X854-ben majd levéve(az űrhajósnál) 1024-ben ultra fokozaton, tehát elvileg a legmagasabb grafikai élményt nyújtva végig alacsony fps-sel 20-25 körül (ami engem nem izgat különösebben)csalódás volt a grafika azért messze van ez a fotórealisztikustól(én többre számítottam), de azért nagyon szép effekteket láttam nem tagadom, az AC szerintem élethűbb egyébként(abba viszoont nincsenek effektek)
a játék szórakoztató kerek története van, szerintem meg fogjátok szeretni, talán sokan túl sokat vártak el sztem nem rossz, titeket jobban izgat a frame/sec, majd egy gt200/r700-on megszeretitek -
Bundás22
őstag
[I]GTX 260-as modell 240 darab stream processzort és 1 GB GDDR3-as memóriát tartalmaz majd, amely 512 bit széles memória interfészen keresztül csatlakozik a GPU-hoz. A kártya ára várhatóan 499 dollár körül fog elhelyezkedni. A
a Radeon HD4850-es modellért 269 dollárt, míg a Radeon HD4870-esért valamivel többet, egészen pontosan 349 dollárt kell majd fizetni[/I]
mivel a gyártók valszeg tudnak egymásról(biztos vannak kémeik), úgy árazták be
ennek alapján az nvidia lesz az erősebb valószínűleg, mivel annak szabtak meg magasabb árat és kábé annyival amennyivel drágább(nem valószínű ha egyformák lennének v az ati erősebb akkor többet kérnének az nvidiáért)esetleg az X2 befoghatja az nvidiát, de akkor meg lesz GX2
-
Bundás22
őstag
válasz
leviske #1482 üzenetére
HD4600 asok a HD2900GT teljesítményét fogják produkálni ~negyede fogyasztással. és ha nem így lesz?
attól még mert 240 sp-je lesz/lehet mint a 2900GT-nek sztem bőven gyorsabb lessz nála, hisz finomítottak a felépítésén
én arra leszek kiváncsi h veri-e a 4600-os a 3800-asokat... -
Bundás22
őstag
válasz
janos666 #1431 üzenetére
a 3850-est viccnek szántad, mondjuk látom nvidiád van úgyhogy nem lepődök meg...
eszembe jutott a 2900XT/PRO hűtője de ha figyelmesen megnézed, azoktól is eltér(nagyobb a légkavarója és a hátsó fél kiképzése is más), az 1950XTX hűtője se ilyen szal nincs ilyen forgalomban lévő ati hűtő ha összeveted a többivel igaz van amelyikhez hasonlít, de ez más sztem, lehet prototípus, lehet egy elvetélt hűtési megoldás, de nem egy az egyben 3850-es hűtő
szal simán lehet ez lesz a hűtője, egyébként az r770 már gyártásban van ha az nvidia előbb jelenik meg akkor kiadják egy hétre rá ha akarják max nem lesz elég a boltokba -
Bundás22
őstag
Bundás vélemény
egyetértettek? -
-
Bundás22
őstag
nekem már a HD 3850 is egy nagyon jó kis kártyának számít, de ha tényleg jóval jobb lesz az a széria, akkor tuti veszek majd egy HD 4850 karcsit. Gondolom az már gyorsabb lesz, mint a mostani HD 3870. egyetértek mester! tuti gyorsabb lesz a 4850 a 3870-től viccelsz? erre mérget vennék
-
Bundás22
őstag
[link] biztos volt már
ennek alapján 850/650===>30%-kal magasabb a 4870-es órajele a 4850-től
úgy látom nagyobb külömbséget terveznek az XT-től a pro-hoz képest (775/670), ami sztem helyes, nem volt jelentős a különbség a 3850 és 70es közt
-
Bundás22
őstag
Lehetnek mennyisegi problemak a GDDR5 miatt az elejen, mondjuk meg mindig jobb egy soft launch mint egy keses én úgy tudom lesz gddr3-mas verziójú 4850es szal annyira nem para, majd meglátjuk mennyivel lesz leassabb a 4870-től(GDDR5), anyival olcsóbb is lesz ammenyyivel lassabb szvsz
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)