- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
Telefunen #1798 üzenetére
[OFF][OFF]800cl4-től mégis mennyivel jobb a felsőkategória 1066 cl5?
hát nem hinném h nagy difi
ha az iponos teszt nem kamu, akkor az 1066-os ddr3 csúnyán ráver a te ramjaidra isráadásul ők ugyanabban az alaplapban(annak minden hibájával, erényével ugyanolyan procival, ugyanolyanszoftverkörnyezetben tesztelték le), tehát ha nem kamu a teszt sokkal relevánsabb az iponos teszt mint a netről guberáltok nekem vmi ócska srceenshot-ot ami alatt kitudja milyen gép volt
[/OFF]
ON: teszteltem a crysis-t már nem is akarok 4870-est
(csak vicc)
[link]
-
Cagm^c
tag
Nekem az az észrevételem, hogy( 4870 ) :
-Sharderek tekintetében: (1050/775)*(480/320)=2,03. Tehát 2x teljesítménynöveketdés.
-Textúrák: ez volt a gyenge pont, de most 2x annyi texturázó lesz. ( ha nem néztem el valamit )Tehát a 4870 kb. 2x lesz gyorsabb a 3870-nél.
2900XT=~3870; 2db 3870=3870X2; 3870X2=4870; 2db 4870=4870X2
Az ATi ciklusonként megkétszerezi a teljesítményt. Mintha szabályszerűen jönnének ezek a karik. Akkora nagy baj mégse lehet, ha ilyen tervszerűen, sémára építve megy a munka. -
Telefunen
őstag
válasz
Bundás22 #1773 üzenetére
Arról hogy mennyire mérvadó az ipon-os teszt, csak ennyit: 800CL4 (a legolcsóbb kingmax rammal, ráadársul az eredményeimre nyugodtan rászámolhatsz még egy kicsit, hiszen nekem csak 2 megás procim van, ellentétben az ő 7x400-on használt E6550-ükkel). Hidd el, a DDR3 a felső kategória csúcsát leszámítva, teljesen értelmetlen (főleg hogy ezek csak szintetikus tesztek, a valós alkalmazásokban sokkal-sokkal többet számít a késleltetés.. ha választhatnék inkább DDR2 1200/CL5, mint DDR3 1600/CL7. majd 2GHz-el eljő a DDR3 ideje is, de az még odébb van a mi asztalunktól)
-
dr.radon
csendes tag
-
Mozso26
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #1791 üzenetére
Ne offoljunk már!
Ez a topik az AMD-ről szól és a leendő videókártyáirólNe ordíts és ne kifestőzz!
[ Módosította: Thrawn ]
-
Bundás22
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1791 üzenetére
lehet hogy szerinted a ddr2 a gyorsabb, a valóságban viszont a ddr3 higyj amit akarsz, le van tesztelve
-
dr.radon
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #1789 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy vajon fless-ék kapnak-e egy tesztpéldányt a rajt előtt két héttel, mint anno a 9600GT esetén. Aztán majd potyogtatná az infomorzsákat mint akkor
-
[CS]Blade2
addikt
Elöbb láttam egy fake tesztet, ahol kicsit érdekes, hogy ott a tesztkonfignál a 4870, és még az orajelét sem tudják, mikor tesztelik.
Persze, nekik már van 4870X2-is és a gt200-at is már tesztelték vagy 3 hónapja
És a komenteknél, ilyet irak, hogy ha tényleg igaz, akkor sok nv kari lesz eladó, meg ilyenekDD
Test System
* Intel Core 2 Extreme QX9650 @ 3.00GHz
* ASUS P5E3 Deluxe
* 2×1GB OCZ DDR3 1333MHz 9-9-9-26
* Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200RPM
* 1GB GeForce 9800 GX2 - 600/1500/2000mhz
* 512MB ATI HD 4870 - 800/3400mhz
[link] -
Bundás22
őstag
válasz
cowboy_bebop #1787 üzenetére
jó de amd-d van az más
a tesztből egyértelműen látszik h a leggyengébb ddr3-mas gyorsabb mint egy átlag feletti ddr2-es, nem értem ha egyszer a tesztből ez derül ki
vagy hamis a teszt? vagy mi?
nem értem mit nem lehet ezen belátni...
egy cl5-ös diablo pedig nem annyival gyorsabb egy cl4-es 800-astól és az meg ritka és drágatudomásul kell venni h a ddr2-es technológia kifullad, nem kel versenyre a ddr3-mal, halad a világ
-
válasz
[CS]Blade2 #1765 üzenetére
Tegyük, mert nem nagyon értem ezt a hozzászólást. De annyi biztos, hogy az nVidia shadere nem jobb (mindegyik kártya MADD ALU-kat használ, csak kicsit másképp csoportosítva).
Memória: tegnap teszteltem egy rakás memória-beállítást, csinálok belőle egy logout cikket is a héten - bár DDR3 nincs benne, de attól még elég érdekesek az eredmények. mellesleg a 666-os DDR2 moduljaim úgy mentek 800-on CL4-ben, mint a szél
szerk Raymond: a shaderek száma 50%-kal növekszik, viszont az órajelük is megugrik kb. 30%-kal!
-
Raymond
titán
válasz
[CS]Blade2 #1772 üzenetére
Nem latom sok ertelmet. Az 1100Mhz GDDR3 draga mivel a kategoria csucsa. Ezen kivul 2x annyi chip kell az adott memoria kapacitashoz mint a GDDR5 chipekel. Az elert savszelesseg pedig kb. 140GB/s vs. 110GB/s a GDDR3 javara. Teljesitmenyben pedig szvsz ertelmetlen lenne. Nezd meg az R600 es RV670-et. Az utobbinak nagyobb a teljesitmenye fele akkora savszelesegel. Es ha azt veszed hogy csak 50%-al novekszik a shaderek szama es legyen igaz hogy 100%-al a texturazo kepesseg akkor is boven eleg kell hogy legyen a 110GB/s a kartyanak.
Tehat a GDDR5 megoldas gazdasagosabb mert kevesebb chip kell es ezert egyszerubb NYAK is eleg (routing, kakao).
-
wednesday
őstag
-
Yutani
nagyúr
Fudzilla hír (hogy ne csak a sok off legyen
):
Az RV770PRO mérnöki minta 625MHz-en működik
Szerző: Fuad Abazovic
Hétfő, 2008. május 19. 08:26A tömegtermelésű darabok gyorsabbak lesznek
Az RV770PRO az RV770 chip GDDR3 verziója, és megtudtuk, hogy a kikerült minták 625MHz-en működnek. A minták az A12 revízión alapulnak, amely általában az ATI tömegtermelési revíziója.
A mintakártyák GDDR3 memóriával szereltek, 2 GHz-es órajellel, és azt hallottuk, hogy a GDDR5 mintákra napokon belül számítani lehet.
Mind az RV770XT, mind az RV770PRO startja június 16-ra van időzítve, mindössze két nappal korábbra, mint a Geforce GTX 280 / 260 indulása.
Forrás: Fudzilla
-
Bundás22
őstag
látom te sem nézted meg az általam belinkelt tesztet
a leggyengébb ddr3-mas(1066), gyorsabb mint egy combos cl4-es ddr2-esmost jöhettek azzal h drágább, nem érzékelhető ilyen nevetséges kifogásokkal, de abban nekem van igazam hogy gyorsabb, szvsz nézd meg a tesztet ha saját szemednek se hiszel(hisztek) azzal nem tudok mit kezdeni, nem szabad ilyen vastagkoponyájúnak lenni
na részemről a további győzködés felesleges, inkább nyissátok ki a csipáitokat:[link] -
eXodus
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1769 üzenetére
"A ddr5 még mindig olcsóbb, mint az 512bit-es vezérlő.."
Ez van. Ha ugyan azt az eredmény érik el, akkor nekünk mind1. És én nem akarok többet fizetni mert 4GHzes és 512bites, aztán gyorsul 1%... ára meg 10-20% drágább." Pedig kelleni fog egyszer az az 512bit"
De most még nem. (Valószínűleg) -
[CS]Blade2
addikt
válasz
wednesday #1766 üzenetére
Ezért nem értem, néhányan miért veszenek kombo ddr2 ddr3 lapot, mikor ezek a ddr3-asok nem jobbak egyenlöre, mire érdemes lesz váltani nekünk, akik az ár=érték arányt nézik, addigra ugyis uj lap kell, uj foglalat = uj cpu....
Kiváncsi leszek, hogy oldják meg a driver-t, mindig lassan döcögössen megy ez ati fronton.
-
eXodus
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1765 üzenetére
Nem biztos, hogy tudja majd használni azt a bazinagy sávszélt, föleg a 4870, mert csak 256bit-es,
Éppen ezért kell magasabb freki a ramoknak, mert csak 256bites.
Ha 512es lenne akkor nem tudná kihasználni a sávszélességet. -
[CS]Blade2
addikt
Nem biztos, hogy tudja majd használni azt a bazinagy sávszélt, föleg a 4870, mert csak 256bit-es,
Nvidia shadere jobb, és arra fejlesztik a játékokat, ök meg GDDR3-at fognak használni, elvileg elégnek kell, hogy legyen a GDDR3 a 4850-re minenképen.
Tegyük el ezt a tesztekig, sztem olyan 3% lesz a 4850 gddr3 és gddr5-ös között -
dr.radon
csendes tag
válasz
Bundás22 #1759 üzenetére
Khmm.. Bundi, egy kérdésem lenne. Akkor most a 3870-es GDDR4-ese gyorsabb mint a 3850-es GDDR3-asa? Jól gondold meg mit válaszolsz, mert a múltkor még azt bizonygattad, hogy a 4-es nem gyorsabb, és a két kártya közötti sebességkülönbség csak is a GPU órajelek különbségének függvénye.
Vagyis a kettesnél gyorsabb a hármas, de a négyes már nem gyorsabb az elődjénél?
-
Raymond
titán
Bundas22, nem mesz veletlenul 2-3 het szabira a kozeljovoben? Lehetoleg inet kapcsolat nelkulire? Nem artana a PH!-nak egy kis szunet toled...
-
m4rc!
őstag
válasz
Bundás22 #1759 üzenetére
Látom téged sem lehet meggyőzni, hogy hülyeségeket írkálsz, sztem nézz után (akár azt a tesztet, amit Keldor papa linkelt) és gondolkozz!
u.i.:Még jó, hogy sok ember tudja már itt a ph!-n, hogy te általában marhaságokat írsz és nem kell veled foglalkozni, de azért további sok sikert és kitartást
-
janos666
nagyúr
válasz
Bundás22 #1759 üzenetére
Khhm. Vegyél egy pár Crucial Ballistix csomagot ősembertől, olcsóbban kijösz mint egy DDR3-1333-assal, azoknak léghűtés alatt szétfeszelve ~1400Mhz 5-5-5-15 se lehetetlen, de az 1333 5-5-5-15 már egész elérhető, ehhez szólni se tud egy megfizethető DDR3-as RAM, ha nem akarod a jószivűség hatátárig feszelni kicsit emberibb feszen nyugodtan megcsíphető az 1100 4-4-4-12.
Csaképp szintetikus benchmarkon kívül máshol nem érsz vele sokat 4Ghz alatti kétmagos procival... -
janos666
nagyúr
Mondjuk szerintem ha mához két évre akarsz VGA-t inkább 4850-est vigyél mint 8800GT-t. És pont ezért veszélyes azt mondani jó lesz még 2 évig mert már majd 2 éves, ha a G80 megjelenésekor vettél volna 8800GTS-t igaza lett volna annak aki szerint elég lesz 2 éve...
Arra mit mond egy szakavatott hogy akár egy mai tipusú, akár egy elképzelt közeljövőbeni (pl. forstbiteos) DX10.1-es játéknak kellhet-e majd 512Mb-nál több VRAM egy 4870-re 1920x1200-as felbontáshoz, akár 2xAA-val ha épp elbírja?
-
Bundás22
őstag
ott vannak a tények gyorsabb és kész
nem értem ez ellen hülyeség bármit is fölhozni, a ddr2 cl4 alatt nem igazán megy 800mhz-en, de még akkor se várnék a csodára, 1066-ban pedig cl5-re képes, ennyit tud ha nagyon kihegyezed hoz még néhány százalékot de kifullad ez a technológia szvsz
láthatod h a ddr3 cl7-ben veri a cl4-es ddr2-est pedig az előbi 1066-os az utóbbi 800-as szvsz -
Dyno
veterán
Jajjmá megint hülye voltam valamiért 2006vége nekem már 2,5éve volt
Bocsi tényleg 1,5 év de még fél múlva is kari lesz egy 8800GTX, szerintem.
A memória vitátookra meg csak azt tudom mondani hogy Bundi nincs tisztába hogy milyen sebesség övekedést lehet elérni az időzítés csökkentésével.
-
Bundás22
őstag
te is láthatod h a 1066 ddr3 cl7 sokkal gyorsabb(zöld színű) mint a ddr2 800 cl4(ami elég felső, kék színű)
talán egy diablo ddr2 (cl5)befogná a leglassabb ddr3-mat de nem vennék rá mérget, sőt
a tények mást mutatnak mint amiket írszgondolom a gddr5 is hasonló fölényben lesz a gddr3-tól vagy még annál is inkább
én a 4850 gddr3-mast venném ennek ellenére, remélem olcsó lesz, h 256 mb ram van rajta sztem nem lassítja annyira(a 3850-est se fogja vissza), majd a tesztekből kiderül én úgyis max 1280-ba játszok -
Bundás22
őstag
nézd szarrá veri a ddr3 a ddr2-t a tesztben, miért nem látod be?
szerinted az újabb fejlesztésű a lassabb? a ddr2 800 cl4 alig rosszabb a ddr2 1066 cl5-től, szal péppé vannak verne akkor is ha ideges vagy akkor is ha nyugodtprohardveres tesztben is gyorsabb a ddr3-mas rosszat linkeltél
, persze akkor még csak régi kezdeti ddr3-mas modulok szerepeltek
ahol ugyanaz ott meg olvasni: Memóriaírásban az összes memóriaórajel- és időzítés-variáns azonos sebességű volt, ami azt mutatja, hogy a processzor rendszerbusza volt a szűk keresztmetszet.
az hogy drága az más kérdés de gyorsabbak is jóval
-
keIdor
titán
válasz
Bundás22 #1753 üzenetére
De én nem 800MHz 4-4-4-12-ről beszélek! Te vagy nagyon nagy tévedésben. Hasonlítsd már össze az 1000MHz 4-4-4-12-t, vagy 1200MHz 5-5-5-15-öt egy 1333MHz 8-8-8-24-el vagy akár 9-9-9-27-el... ember sokkal régebb óta tuningolok és benchelek, mint te, úgyhogy tudom miről pofázok! De ezt itt millió meg egy ember megmondja neked! Ne állítsd már mindig az ellenkezőjét mindennek, mikor tapasztalatod szerintem nem sok... Használd szépen a WinRAR-t meg az Everest-et... DDR3 az 1600MHz 7-7-7-től kezdődik, kb. onnantól fölfele éri meg venni, de az meg 40-50k még!
Mod: ez a teszt mellesleg elég érdekes, a Prohardver! tesztje egyáltalán nem ilyen eredményeket mutat, de a saját mérések is mások!
-
leviske
veterán
olvasd el, hogy mire íram válaszul.
Azt írta, hogy először a 1,5éves lemaradását akarja behozni játékok terén... meg eleveaz elkövetkezendő 2 évben még lesz pár játk, a a G80arch.-nak kedez. Bár nemhisz, hogy lenne olyan kártya jelenleg, mi 2 évig elég max beállításokra.
-
válasz
leviske #1680 üzenetére
nem, Te azt írtad, hogy "2 évre lazán elég lesz a 88GT" - a 2 az tényleg nem 1
Keldor Papa: "think the american way" ? ki is sz**ta le a kyoto-i egyezményt?janos666, 480 + 320 SP téma: el tudsz képzelni egy MADD ALU-nál egyszerűbb egységet? OK, egy ADD ALU egyszerűbb, de itt a vége kb...
CSBlade2: azért a 4800-as kártyákban hirtelen vagy 90-100%-kal megugrik a shader kapacitás, amellé kelleni fog az extra sávszél is...
-
nixx-21
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1736 üzenetére
de hogyha valamire GDDR5-öt raknak akkor az gondolom igényli is
meghát vannak előnyei is magasabb órajel,kevesebb hőtermelés bár van hátul ütője is a késleltetés ugyebár
-
laci666
senior tag
-
Dyno
veterán
válasz
Vagyha kevés a sávszélessége a DDR3-nak akkor miért nem DDR4?Egyből mért pont a DDR5-be gondolkoznak.Meg szerintem a 4870-nek elkélne egy 512bit-es memóriavezérlő.
-
janos666
nagyúr
válasz
Hát gyorsul azért valamit a memória tuningtól is, nameg ha nő a GPU teljesítménye elkezd jobban éhezni a RAM sávszélre is. Lehet nem ér annyit hogy emiatt csúsztak is és biztos drágább is, de nem hülyeség a DDR5 256-bitel. (bár ha azt vesszük nekik könnyebb 512-bitet összecuccolni mint az nvnek lehet jobb lett volna késés nélkül 512-biten DDR3...)
-
No-kia
addikt
hátha addigra lessz annyi pénzem , hogy vehessek egy új gépet amiben egy 4850 lessz
-
Dyno
veterán
válasz
[CS]Blade2 #1735 üzenetére
HD4850-ből már akkor gondolom kevés lesz a 256MB, mert a HD3850-ből a tesztek alapján elég.
-
keIdor
titán
válasz
GDDR3-nak a legföbb hátránya a nagy fogyasztás és hőtermelés (GDDR4-hez képest)
Meg 2500MHz már nagyon a vége! -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Bundás22 #1733 üzenetére
Rövid táblázatban összefoglalva:
* HD4850 256MB GDDR3: <$200
* HD4850 512MB GDDR3: $229
* HD4850 512MB GDDR5: $249-269
* HD4870 1GB GDDR5: $329-349
* HD4870 x2: $499Ezt a pcworld irta aprilis vége felé.
* HD4850 256MB GDDR3: <$200 >=< 3870
És a 4870 gddr5 orajele 1,73 Ghz (3,46 GHz effektív
)
Keldor papa : Lehet, ez még áprilisi "pletyka" szóval akármi lehet.
sztem a gddr5-ös nem lenne gyorsabb a 4850-eseken, mert nem a memoria lesz a gyengepontja, elöbb lesz vége másnak, mint a memoriának, hisz a gddr3-ból is 1100Mhz++(effectiv 2200Mhz -osokat mondanak rá.
-
Bundás22
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1732 üzenetére
A gddr3-as változat szinte megegyezik a HD3870-el, csak több a stream processzor
khöm-khöm, a strucc meg a tyúkkal
-
Bundás22
őstag
hát akkor szvsz veszek akkor 20Kért egy használt 88gt-t minthogy 40ért egy ugyanolyan gyorsat szvsz feleslegesen nem szórom ki a pénzt
tuti erősebb leszjános666: jah egy wolfi stabilan 4gz-et megy ez meg 3.4-et, 3,6-t még nincs meg a vége, vmit nyerek de érdemi előrelépés nem lesz pláne annyi pénzért
egyébént mire megjelenik a nehalem tök olcsó lesz hozzá a ram már most 20-24 K egy viszonylag normális ddr3 -
janos666
nagyúr
válasz
Bundás22 #1726 üzenetére
Szerintem nehalemig már nem érdemes hozzányúlni egy C2D rendszerhez, esetleg ha konkrétan érzed hogy kevés a 2Gb RAM vegyél mellé, de én azt se szivesen vennék már ilyen árakon se mert a nehalemhez úgyis DDR3 kell majd...
Azt lehet már sejteni hogy a 4870-en milyen kiegészítő tápcsati lesz? Mert ha egyszem 4-tűs és nem 2 darab 3-tűs akkor rásózok egyet az 1 éves chieftech tápomra amin csak 3-tűs PCI-E csatik vannak, nem 4-esek.
-
Dyno
veterán
válasz
[CS]Blade2 #1727 üzenetére
És akkor előre láthatólag mit fog majd tundi egy HD4850?8800GT-t fogja hozni?
-
[CS]Blade2
addikt
HD4850 229$ (36.640ft)
HD4870 349$ (55.840ft)
akkor mi lesz itt vége annak a korszaknak hogy csúcskarik 100K körül mozognak?Vagy majd X2?
HD4870X2 699$ (111.840Ft)Mire MO-ra ér, ez vmivel több lesz, és ha veri a nv csúcskariját, kérhetnek érte többet is, mint csúcstechnologia, de sztem
1. nem fogja
2. ez jön ki előbb -
Dyno
veterán
válasz
[CS]Blade2 #1723 üzenetére
Na az elöbbi hsz.-embe HD4670 akartam írni csak elvoltam varázsolva és elírtam,de ha ennyire olcsók lesznek akkor mi lesz itt vége annak a korszaknak hogy csúcskarik 100K körül mozognak?Vagy majd X2?
-
-
Dyno
veterán
Gyerekek HD46XX mostmár versenyképes lesz vagy nem?Én most elolvastam részletesebben a tulajdonságait, engem nem bíztatott annyira.....
12ROP nem túl kevés a 24TMU az még oké egész jó meg mondjuk hogy 48teljes shader egység a többi egyszerű, pedig nagyon bízok benne, hogy jók lesznek és végre lesz valami jó friss VGA 30K-ig.
(#1700): Egyet értek veled.
Pedig környezetvédőnek tanulok.
-
I_Am
veterán
Folytatódik?
Mert akkor én is folytatom, egy-két tempbannal a vitát és le is zárom azt.
-
janos666
nagyúr
válasz
Raymond #1708 üzenetére
Hát ez engem olyan szempontból nem győz meg hogy ne lehetne 320 apró kis számoló egység ami PPU feladatot lát el. Mert ha ezek tényleg primitív kis cuccok nem biztos hogy megérné külön szálon speckó módon bevonni őket a bonyolult analizálgatásba.
Ettől nem hiszem el hogy 320SP fog fizikát számolni, 480 grafikát, de nem is cáfolja egyértelműen.
-
leviske
veterán
válasz
janos666 #1707 üzenetére
Nem a megvalósíthatóság a lényeg... hanem, hogy üzletileg aaz nV-nak nagyobb bukást jelentene, mint az ATi-nak... ki nem sz@rja le, hogy van egy kártya, ami leelőzi az X2-t, ha az a kártya annyiba kerül, mint egy HD4870X2-vel szerelt teljes konfiguráció?
Az is megvalósítható, hogy az Ati erre kidobna, egy HD4870X4-et! Na ehez mit szólsz?
(#1705) Dyno: osztom.
-
Raymond
titán
A 480 SP mostmar biztos:
[link]"We've been very much keeping the new hardware in mind. Note that the high end board has 480 SP's (960 is for the X2, which means that we could hopefully run 2 copies of FAH on that once everything gets worked out). We've already been keeping in mind the larger 480 SP count and there are larger WU's on the way which are going to be very exciting from the science point of view and should use all 480 SP's nicely (we hope -- we're still testing)."
-
marcias
őstag
Evvel egyetértek... itt nem csak az áram áráról van szó. 200W felett fogyasztó vga-nál már fokozódnak a problémák. Van-e elég plusz tápcsati? Bírja-e a tápom? Elég jól szellőzik-e a ház?
Aztán 400W körül, aki ilyet akarna venni, garantált tápcsere, méghozzá legalább 600W-os, de inkább 700, ami egy jó minőséget választva, mondjuk modulárisból bőven 20k felett van, de akár 25-30k is lehet! Aztán milyen proci kéne hozzá, hogy kihajtsa? Úristen, Bundás gondold már végig, mielőtt 5 hozzászólásban győzködsz mindenkit a GX2 biztos készüléséről. Egy 4Ghz-en járó C2D is tán alig bírkózna meg a feladattal, de ha valaki hirtelen azt mondaná, hogy ez GX2-t jelenleg NEM lehet kihajtani semmivel, elhinném neki. Vagy ha mégis, szerinted mennyit fogyaszt egy 4GHz-en járó proci?? A gép egy komplett hőerőművé változnaE mellett már nem menne el szó nélkül senki sem, a gyári hűtés léggel meg 5000rpm-et produkálna, és csak ipari fülvédővel lehetne meglenni mellette.
Ebben a formában, ilyen kártya NEM lesz, pont, térjünk vissza inkább a közelgő HD4000-esekhez -
samfishR
senior tag
#1696: Bundás ne nevettesd már ki magad..
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%