- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
kavalkád #68507 üzenetére
Az alja őszintén nem zavar, hogy milyen, és 2 pontom van rögzítve jobb és bal oldalt a lábhoz, gondoltam aládúcolom 2db 3cm vastag, 5cm széles és 30cm hosszú léccel, hogy "lebegjen" a levegőbe és olyan legyen mintha a helyén lenne, így pedig lehet a tetejét piszkálni.
macilaci78
Szerintem is szép, ezért szeretném menteni amennyire lehet, most 7cm vastag, egy afrikai elefántot elbír, így ha a bal oldali 2 szélén, a jobb oldalinál középen 1-1cm-t leszed, akkor még talán egy indiai elefántot még elbírhat!
Sörös kupakkal az a baj, hogy karcolja a fát vagy a notebookot, egyiknek én, másiknak a cég nem örülnewoodworm
Több mint 10 éves, és azóta esőt se kapott, drasztikusan már remélem nem fog mozogni, vagy igen?T J
Igen, igazad van, gondoltam aládúcolom 1cm-t a bal oldalit és így ellensúlyoz, de most megnéztem, maximum 3-4mm-t lehet alátenni, hogy "síkba" legyen a széle.
Viszont most megnéztem széltébe is, úgy is púposodik középen, úgyhogy 2cm-t a közepéből le kell szedni egy kb 60x20cm-es részen, szélei pedig aránylag érintetlenek maradnak.Csináltam képet még délután az aljáról, még az is megfordult a fejemben, hogy fémpánttal megpróbálom összehúzatni valami vastag facsavarral:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- GTA V
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Proxmox VE
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged