Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

válasz kavalkád #68507 üzenetére

Az alja őszintén nem zavar, hogy milyen, és 2 pontom van rögzítve jobb és bal oldalt a lábhoz, gondoltam aládúcolom 2db 3cm vastag, 5cm széles és 30cm hosszú léccel, hogy "lebegjen" a levegőbe és olyan legyen mintha a helyén lenne, így pedig lehet a tetejét piszkálni.

macilaci78
    Szerintem is szép, ezért szeretném menteni amennyire lehet, most 7cm vastag, egy afrikai elefántot elbír, így ha a bal oldali 2 szélén, a jobb oldalinál középen 1-1cm-t leszed, akkor még talán egy indiai elefántot még elbírhat! :)
    Sörös kupakkal az a baj, hogy karcolja a fát vagy a notebookot, egyiknek én, másiknak a cég nem örülne :D

woodworm
    Több mint 10 éves, és azóta esőt se kapott, drasztikusan már remélem nem fog mozogni, vagy igen?

T J
    Igen, igazad van, gondoltam aládúcolom 1cm-t a bal oldalit és így ellensúlyoz, de most megnéztem, maximum 3-4mm-t lehet alátenni, hogy "síkba" legyen a széle.
    Viszont most megnéztem széltébe is, úgy is púposodik középen, úgyhogy 2cm-t a közepéből le kell szedni egy kb 60x20cm-es részen, szélei pedig aránylag érintetlenek maradnak.

Csináltam képet még délután az aljáról, még az is megfordult a fejemben, hogy fémpánttal megpróbálom összehúzatni valami vastag facsavarral:

Új hozzászólás Aktív témák