Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
ludsimon #5967 üzenetére
"Akkor nem tudtam volna megtanulni, vagy mi?"
Nem, nem. Akkor találtál volna szarabb helyet, és kevesebbet leshettél volna el a gyakorlati szakmából.
Tudod, ezt a szakmát ellessük mástól, egymástól, elolvassuk könyvből, kiókumuláljuk, de sosem megtanítják nekünk, hanem mi tanuljuk meg magunknak. Nekem nem szakmám. Még asztalos tankönyv sem volt a kezemben (pedig de szerettem volna és szeretném ma is, csak nem tudtam hozzájutni). A saját bőrömön, káromon és örömömre építgettem fel azt a tudást, ami már megvan. Ennyivel is tudtam odáig jutni, hogy mára bizony előfordul többször, hogy elutasítok egy-egy kérést, amit képességeim, gépeim alapján versenyképesen meg tudnék csinálni, de nem illik a profilomba - én pedig inkább a profilt csiszolgatom, mert abban több pénz rejlik, csak nem folyik be azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest