- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
KilgoreTrout #54625 üzenetére
Oké, te tudod (kicsit fiyelmetlenül olvastalak), én csak azt szerettem volna jelezni, hogy a lépcső kicsit több annál, ahogy móricka megrajzolja. Ha ezzel foglalkoznak, akkor valószínűleg értenek hozzá.
Csak úgy mondom, lehet nem is kellene... 4 gyereket neveltünk fel egy inkább létrához hasonlítható lépcsős otthonban. Alul felül készítettem rácsot, kritikus volt az a mondjuk 1 év, amíg a kicsi meg nem tanult rajta közlekedni, de túl lehetett élni. És bármilyen a lépcső, oda kell rács az első időkben. Az építőnek a dédnagyanyja is csuklott szerintem, mert nagyobb bűnt nehéz elkövetni mint egy szarul megcsinált lépcső. 10 év alatt én is estem rajta, egyszer hetekig sántikáltam. Gyerekek is gurultak, de ők könnyebben megússzák.
De ahol lépcső van, ott mindig akad baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest