Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bemásolom az egészet, hadd legyen meg kétszer, mert minden mondatoddal maximálisan azonosulni tudok!!!
"...végignéztem, ahogy a full erdős, ősfás területen minden egyes kiköltöző azzal kezdi, hogy fákat vágat ki, de volt olyan is, aki az összes fát kiszedette, mert neki napfény kell a napozáshoz. Aztán meg sírnak nyáron, hogy szétég minden, és kínlódnak a műanyag tescos napernyőkkel. Hülyék az emberek, főleg a várolsból kiköltözőkkel van baj, fingjuk nincs a természetről. Láttak egy szép díszkertet a neten, vagy egy magazinban, aztán az erdő közepén golfpálya pázsitot akar fák nélkül a szerencsétlen marhája. Én meg nem győzöm ültetni a fákat, viszont baromi vicces, ahogy az utca lecsupaszodott az évek során, nálam meg. kb. egy kisebb erdő van. A másik kedvenc témám a tüzelés, amikor a panelből kiköltözött szerencsétlen elkezd kandallót hasnzálni, csak arról nincs finga se, hogy mivel, és hogyan kéne tüzelni. Mi meg fuldoklunk jókat télen. Legjobb lenne egy tanya, egy minimum 3 hektáros területtel, hogy a közelembe se kerülhessenek ilyen emberek."
Mintha az én tapasztalatomat és véleményemet osztottad volna meg, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest