Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Szia,
Köszi az infokat! Így világos, noh majd átadom nekik.
Nyilván igazad van mindenben, de a fő szerkezet megmaradt. 400 m2 tetőről beszélünk összesen, ők a meglévő szerkezetre fejeltek rá és úgy ment a fólia, majd az ellenléc és végül a tetőléceket zsinórozták ki, majd vágtak ékeket alájuk és visszaszegelték. Belenéztem több helyen is, szemre szépnek tűnt az összes sík, amit most a tetőlécek alapján látok. Ráadásul a lelkükre kötöttem, h a lehető legpontosabban csinálják meg, mert teljesen egyenes, Terrán Zenit cserép megy rá, ami a legkisebb hibát is kimutatja. Hát remélem h rendben lesz mindenhol... ha gondolod majd dobok be róla fotót, ha végre visszatér a bádogos és fel tudják rakni a cserpet.
Az oldalról szegezős amúgy 2x annyi a faanyag költség és az egész tető szegeken állna.
A vápa részt nem tudtam. Meglévő szerkezetnél is megoldható deszkás kivitelezés?
Elég vastag vápalemezt vettem, hát remélem később sem hullámosodik meg így.Grizzlu
Gombaölő.
Legalább 4-5 áccsal is beszéltem erről. Egybehangzó vélemény volt, h marketing bullshit. Noh meg persze egy csomó pénzt el lehet kérni azért is.
Az igazi hatása nyilván akkor volna, ha hosszú ideig áztatnák a fenyőt benne, de az esetek 99%-ban permetezővel van a külsp fele legújva, vagy gyorsan belemártva és kiemelve.
Jah és új háznál úgy tudom már kötelező ilyet rakni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest