- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Ma egyébként, tök véletlenül az ikeában jártam
Fakezelő olajért mentem (Behandla) aminek az ára Family kártyával 1000Ft alatt volt...
De ha ott vagyok, természetesen végigsétáltam az egész áruházat.És nézegettem pár nekem tetsző fa holmit.
Itt ez az étkezőasztal, aminek a lapja nem csak táblásított de tulajdonképpen tömbösített is, két réteg akácból készült, gondolom a vetemedést enyhítendő. Alulról kapott még egy kis vasalást is. Szerintem szép az asztal, nekem még az is tetszik, hogy középen van egy hangsúlyos válaszcsík, vagyis két darabból áll a lap. Szerintem a gyakorlatban semmi gondot nem okoz, leszámítva, ha rajzasztalnak akarjuk használni.Aztán találkoztam egy trükkös tölgy asztallal, amire azt írták, hogy furnér, de nézzétek már meg és találjátok ki, hogy a francba készülhetett, mert én nem tudok rájönni. Én tuti tömörnek gondolnám, az egyetlen ami furcsa, hogy a táblásítás vonala a lapon és a bütü felöli élen nincs pontosan egy vonalban. De az erezet lefutása és az évgyűrűk mintha passzolnának. A lábak csapolásáról nem is beszélve...
És nekem tetszenek a bambuszból készült dolgok is. Nagyon vékonykák, de jók.
Tetszett például a vezetékek elrejtésére kialakított hátsó "fiók" is. a kivetőpánt rugós, tehát szépen, halkan záródik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged