Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
martong #38808 üzenetére
Ezt alá tudom támasztani, sajnos saját tapasztalatból. Jó 16 éve csináltam szekrényt a gardróbba. Eleve úgy képzeltem, hogy bent rakom össze, mert annyira nem nagy a helyiség. 260-270 magas táblákat csináltam oldallapnak. Aztán kiderült, hogy a lapokkal sem egyszerű befordulni a folyosóról, összerakni meg szenvedés volt bent is. Átalakítást tervezek amúgy is, a következő változat legalább két darabból lesz, azt már eldöntöttem.
Asztalosokkal csináltattam szekrényt a gyerekszobákba. Ők is megjárták a folyosóval, nem tudtak vele befordulni. Végül úgy tudták megoldani, hogy a szoklit levágták, kb. 5 centit, és beemelték az ablakon, szerencsére ott van a terasz. Aztán visszaragasztották, amit levágtak.
Köhalmi Zoltánnak van egy szövege az apukájáról. Állítólag kinézett valahol egy gáztűzhelyet, de mielőtt elment volna érte, csinált egy modellt fogantyúval, egyebekkel, hogy megnézze, befér-e a csomagtartójába.
Néha rájön az ember, hogy ez nem is hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest