- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
martong #38808 üzenetére
Ezt alá tudom támasztani, sajnos saját tapasztalatból. Jó 16 éve csináltam szekrényt a gardróbba. Eleve úgy képzeltem, hogy bent rakom össze, mert annyira nem nagy a helyiség. 260-270 magas táblákat csináltam oldallapnak. Aztán kiderült, hogy a lapokkal sem egyszerű befordulni a folyosóról, összerakni meg szenvedés volt bent is. Átalakítást tervezek amúgy is, a következő változat legalább két darabból lesz, azt már eldöntöttem.
Asztalosokkal csináltattam szekrényt a gyerekszobákba. Ők is megjárták a folyosóval, nem tudtak vele befordulni. Végül úgy tudták megoldani, hogy a szoklit levágták, kb. 5 centit, és beemelték az ablakon, szerencsére ott van a terasz. Aztán visszaragasztották, amit levágtak.
Köhalmi Zoltánnak van egy szövege az apukájáról. Állítólag kinézett valahol egy gáztűzhelyet, de mielőtt elment volna érte, csinált egy modellt fogantyúval, egyebekkel, hogy megnézze, befér-e a csomagtartójába.
Néha rájön az ember, hogy ez nem is hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged