- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Igazából fából vaskarika amit szeretnél, vagyis nem a legszerencsésebb választás egy számítógépet faházba helyezni, de nem akarlak lebeszélni róla. A hűtés kérdését majd beszéld meg szakemberekkel.
Nem tudom, homogenitás alatt mit értesz? Mit látsz a lelki szemeiddel?
A gyári tömörfa tábla alatt sem tudom, hogy mire gondolhatsz, mert táblásított lapokat 18mm alatt nem hiszem, hogy találsz, az pedig talán vastagabb a kelleténél. És nem olyan drága az, éppen csak ha egész táblát veszel, akkor nem éri meg.
Én - ha ilyesmin törném a fejemet, akkor keményfából készítenék egy vázszerkezetet, amibe süllyeszthető módon, oldható kötésekkel kerülnének az oldallapok (rétegelt lemez vagy furnérozott hdf)
Feltételezem, hogy ház alatt nem az eredeti fém ház kiváltását gondolod, csupán szeretnéd beburkolni a számítógép eredeti házának fém vázát.
Egyébként legegyszerűbb ha szétnézel és abban az irányban indulsz, amelyik a legszimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged