- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #25778 üzenetére
Dekupírral nincs garantálva a 4 centis tölgy derékszögben vágása. Keresztbe is szerencse kell hozzá, hosszában pláne. Nincs az a gép és lap, ami minden körülmények között garantálja ezt. Elég egy göcs, vagy egy kis ív a vágásban, és már el is ment a derékszögtől. Valójában nem való a dekupír preciziós vágásra ilyen keménység és vastagság mellett, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel. Nem arra való. A vezető melletti vágást meg pláne felejtsd el 4 centis tölgy esetén. 2 centis fenyőnél még rendben, ha nincsenek nagy göcsök. Ha vannak, akkor az is elmegy a susnyásba. Kézi, durva, nagyoló vágásra alkalmas a dekupír, nem precíziós vágásra. Én ezt már tudomásul vettem, pedig nem gagyi gépekkel dolgoztam már. Helyszínen is, amit csak lehet, körfűrésszel csinálok, csak a legszükségesebbeket intézem dekupírral.
"Azt meg végképp nem értem hogy ha az elején derékszögben, vagy közel derékszögben vág akkor egy idő után miért lesz alávágás és teljesen használhatatlan a vágott felület?"
Az a lap melegedése és deformálódása miatt lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged