- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Winner_hun #1642 üzenetére
Szerintem ennek azért vitték ennyire le az árát, mert a kereskedőknek nem jött be a számításuk vele, és megszabadulnak a készlettől.
Azt azért érdemes tudnod, hogy a következő "legolcsóbb", ilyen porszívó az min. 40-60 ezret kóstál és annyiért még noname. Általában 100 ezer felett van egy jobb gép ára, de van 200 felett is (pl Festool). Ne érts félre, nem rábeszélni akartalak, csak jeleztem, hogy ilyen olcsón még soha sehol nem láttam ekkora és ilyen rendszerű porszívót. (Gondolkozok rajta, hogy vegyek egyet tartalékba, de eredetileg ez a tartalék.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest