- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hidd el, hogy javulhat a dolog, mert ott már van egy routing része a dolognak ahol megtérdelhet néha... Nem lehet a fehér CB-t modem módból házilag visszatenni? Furi, mert mintha annak idején állítgattam volna és nem kellett hozzá üfsz. Nekem most az 1000-es net miatt az Arris fekete csoda van, de azonnal átrakattam modem módba, mert a saját szoftvere kuka... Port triggering beállításánál hibaüzit dobott folyamatosan, aztán meguntam és a technikus aki kijött az is tanácstalan volt, szóval... Egyébként javult a dolog, hogy a CB wifit kilőtted és fix ip-t kapott a router?
donat_sz: Bizony bizony, okozhat néha gebaszt a Pi Hole, itt is írnak róla. Nem tudod nélkülözni pár napig egy teszt erejéig egyébként?
-
donat_sz
senior tag
az hozzá tartozik, hogy nálam van azért tűzfal szabály.
az összes média lejátszásra használt eszköz külön vlanon van és a nas pedig egy másikon. adott port, adott címre tud csak átnézni a médialejátszó a nas-hoz és ott is felhasználói hozzáféréssel van még kontrollálva a tartalom hozzáférés.
érzékelni a hibát akkor szoktuk, amikor valamelyik lejátszás közben megakad a film majd újra bufferel. nem mindig látható a probléma, van hogy hetekig nem látjuk, van hogy egy tartalom viszont kvázi elakad és nem tudsz továbbmenni.
viszont ilyenkor ha ránézek a sys info log fülére, akkor látszik, hogy több is van mint amennyit mi érzékelünk. ráadásul azért nem kötöm egyértelműen csak ehhez, mert vannak olyan hibanapló bejegyzések, amikor tuti nem néztünk semmit, mert már aludt a család.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged