- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozelf
csendes tag
Sziasztok!
Újra csak itt vagyok. Tehát ami a kérdés: AS5304T eszköz, Qbittorent alkalmazás.
Amikor feldobtam a Qbittorentet, kinyitottam neki a port-ot amit kért, és teszteltem egy könyv torrentjével: letöltötte, az alapbeállítás szerinti "/dowloads/" könyvtárba, amilyen nem is létezett, helyette viszont megtaláltam a letöltésemet a /Download/" könyvtáramban.
-Ezután telepítettem pár másik alkalmazást, pl a UPNP és DLNA szervereket, Soundsgood, egyéb multimédiás cuccokat, mindent a kért előfeltételekkel együtt.-
Utána csináltam a Download könyvtárban pár tematikus almappát, pl a "/Download/Books/" almappát. Mostanra pár teszt torrent letöltése után oda jutottam, hogy egyáltalán nem találom a meghajtón a letöltött fileokat, miközben a visszajelzés az, hogy a letöltés sikeres, a letöltött állományok seed-en állnak, az ncore is úgy látja, hogy seedelek. Csak a Fájlok nincsenek sehol. Tehát a meghajtón általam is látható módon sehol sincsenek. Se a beépített FileExplorerrel nem találom őket, se a megosztott mappákban az asztali gépemmel keresgélve. Ilyenkor mi a jóisten lehet? hol vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest