Új hozzászólás Aktív témák

• Jozelf

csendes tag

Sziasztok!

Újra csak itt vagyok. Tehát ami a kérdés: AS5304T eszköz, Qbittorent alkalmazás.
    Amikor feldobtam a Qbittorentet, kinyitottam neki a port-ot amit kért, és teszteltem egy könyv torrentjével: letöltötte, az alapbeállítás szerinti "/dowloads/" könyvtárba, amilyen nem is létezett, helyette viszont megtaláltam a letöltésemet a /Download/" könyvtáramban.
    -Ezután telepítettem pár másik alkalmazást, pl a UPNP és DLNA szervereket, Soundsgood, egyéb multimédiás cuccokat, mindent a kért előfeltételekkel együtt.-
    Utána csináltam a Download könyvtárban pár tematikus almappát, pl a "/Download/Books/" almappát. Mostanra pár teszt torrent letöltése után oda jutottam, hogy egyáltalán nem találom a meghajtón a letöltött fileokat, miközben a visszajelzés az, hogy a letöltés sikeres, a letöltött állományok seed-en állnak, az ncore is úgy látja, hogy seedelek. Csak a Fájlok nincsenek sehol. Tehát a meghajtón általam is látható módon sehol sincsenek. Se a beépített FileExplorerrel nem találom őket, se a megosztott mappákban az asztali gépemmel keresgélve. Ilyenkor mi a jóisten lehet? hol vannak?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés