- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Succli
csendes tag
Feladatkezelőben.
-
Succli
csendes tag
Bocsi, hülyeséget írtam. A fizikai meghajtó van 100%-on. Kicsit keveset aludtam mostanság és elnéztem... A proci az 50-70%.
-
Succli
csendes tag
válasz
Blue Eagle #17271 üzenetére
De felpörög 100%-ra sajnos :\ Aida 64-el néztem.
-
Succli
csendes tag
válasz
Blue Eagle #17268 üzenetére
A CPU 51°C, a merevlemez meg 47°C. Most néztem a Fifával is, ugyanezek az értékek. Tegnap Visual Studio alatt, meg Photoshop alatt néztem.
-
Succli
csendes tag
Nem az említett játék alatt mértem, hanem egy komolyabb program futása alatt és ismét felpörgött rendesen. GPU-Z
-
Succli
csendes tag
válasz
Blue Eagle #17263 üzenetére
62-64 fokon van. De két hete lett kipucolva, pasztázva. És nem sokat javított a dolgon.
-
Succli
csendes tag
Asus K52Je notebookom van, és már elég régóta csinál furcsaságokat. Olyan programok, játékok, amiknek simán futnia kéne rajta, akadozva megy (pl. Fifa 12 játék közben beakad, majd folytatódik) Ilyenkor általában a proci felpörög mint állat, de a gép nem melegszik. Először grafikus kártya driverre gyanakodtam, de frissítve lett és továbbra sincs változás. Mi okozhatja a gondot? (Most Win8.1 van rajta, de már Win7 alatt is csinálta).
-
Succli
csendes tag
Feltettem, de még így se települ fel.
-
Succli
csendes tag
Sziasztok! Már sok mindent átnéztem, Asus honlap, Google találatok, még itt is, de nem találtam választ. Asus K52Je laptopon szeretném bekapcsolni a beépített Bluetooth-t, de sehol nem találom ennek módját. Az Eszközök és Nyomtatók között nem jelenik meg Bluetooth menüpont. MSconfig alatt a Szolgáltatásokban megtaláltam, ott van, ki van kapcsolva, itt viszony ugye csak letiltani tudom. Windows 8 van telepítve. Eszközöket, Hardware és Hang vezérlőpult kategória alatt mindent, ööö még a keresőbe is beírtam, hogy bluetooth, a 4 találat közül egyik sem vezetett megoldáshoz. Fn funkciókat végigpróbáltam.
Egy biztos: van beépített bluetooth.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus Zenbook UX325EA-KG271 13.3" FullHD OLED eladó
- Eladó kifejezetten szép állapotban levő Lenovo T480s eredeti töltőjével
- HD (CCFL,LED) kijelzős i3, DualCore, Core2Duo notebookok (HP, Dell, Acer, PackardBell) gyűjteményből
- Dell kezdő gamer notebook (6th i5, 2 GB GeForce 930M,120 SSD) kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ!
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Turbózd fel a gèped,most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest