Hirdetés
- Garaskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Vettem egy ASUS X540S laptopot. Feltelepítettem rá a Windows 8.1-et. Települt, de a cd-n kapott driverek már nem települnek, illetve a fele igen, a fele nem. Közben rágugliztam, és az lehet, hogy ez a gép csak win 10-el kompatibilis? Nekem win. 8.1 telepítőm van. Nincs hozzá driver? Vagy mit tudok csinálni?
-
kovaripeti
aktív tag
válasz SeniorTilla #18084 üzenetére
Hát ugyan ezzel a géppel.
-
kovaripeti
aktív tag
válasz SeniorTilla #18082 üzenetére
Volt itthon egy régi dvd-rw, először azzal próbálkoztam, nem volt jó. Azt hittem azzal van a baj. Vettem egyet most, azt sem olvassa. Berakom az írhatót, simán beolvassa.
-
kovaripeti
aktív tag
Üdv.
Van egy Asus f3sg laptopom, windows7 op rendszerrel. Már nagyon régen használtam a CD olvasóját (ezt hívják úgy hogy ROM?) Most szerettem volna megnézni egy DVD-RW lemezt, és nem látja. Ha berakom a norm. írható DVD-t, azt olvassa. Többször volt telepítve már az op rendszer is azóta, mióta nem használtam. Előtte mindig jó volt. Mi lehet a baj? Driver hiba? Az eszközkezelőben nincs felkiáltójel, jelzi hogy ott van, és működik: MATSHITA DVD-RAM uj-850s ATA Device
Ha driver, azt hol tudok hozzá letölteni? ( Hát ha az kell)
Válaszokat köszönöm. -
kovaripeti
aktív tag
válasz Blue Eagle #17600 üzenetére
Opsz. Lehet, hogy sok volt a pezsgő? Hát persze, hogy nem ASUS, hanem a másik laptopom, az ACER. Ne akkor keresek egy ilyen topikot.
Hát igen, a műanyag gégecső, és ráadásul lehajtott állapotban volt.
Azért köszi. -
kovaripeti
aktív tag
-
kovaripeti
aktív tag
Sajnos a kérdésemre nem jött válasz. Túl sok kérdés jött utánam, biztos azért.
Tehát: Mit tudtok ajánlani 10"col os laptopot 60.000 körül. Csak újat. Kizárólag netre kell, semmi játék. -
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani laptopot 60-70.000 körül? Kizárólag netezésre kell, semmi játék. Op rendszer ami legyen rajt.
Köszönöm.
70 fölé nem tudok menni -
kovaripeti
aktív tag
Üdv. Nem tudom jó helyen kérdezek, de most ezt találtam a legjobbnak.
Vettem egy 16 gb-os memóriakártyát (Maxell class 10-es SDHC).
Ha az Asus laptopomba rakom,akkor ha törölni szeretnék róla, nem engedi, mert azt írja, hogy a lemez írásvédett, vagy egyszerűen elő sem adja a törlés opciót. Ha viszont belerakom az Acer laptopomba, ott minden működik, törölni is enged. Mit kell átállítanom, hogy ott is lehessen törölni? -
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok.
Miért van az, hogy az én asus F3-as laotopomon állandóan hallom a ventilátor hangját hogy hűti magát, nem hangos, csak mindig teker, egy ismerősömnek is hasonló van, egy időben vettük, (fél éve) neki meg azt sem hallom, hogy be van-e kapcsolva.
A különbség, hogy az enyém intel, az övé AMD, nálam windows 7, nála wista. -
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Anyámnak keresek laptopot. Mivel nekem is asus van, megbízható, így neki is arra gondoltam.
Ő már játszani nem akar, (csak a régebbi settlersen szokott), viszont éjjel nappal megy neki. Így ez irányba kell keresnem.
2 fajtát néztem ki.
1.
ASUS K50IJ-SX036L 15,6"/Intel Celeron Dual-Core T3000 1,8GHz/2GB/250GB/DVD S-multi/Linux notebook
Képernyő méret:15,6"-os, Felbontás: WXGA HD LED (1366 x 768), CPU:Intel Celeron Dual-Core T3000 (1,8 GHz, 800 MHz, 1 MB), VGA:Intel GMA X4500M
116.0002.
ASUS K50IJ-SX148L 15,6"/Intel Pentium Dual-Core T4300 2,1GHz/2GB/250GB/DVD S-multi/Linux notebook
Képernyő méret:15,6"-os, Felbontás: WXGA HD LED (1366 x 768), CPU:Intel Pentium Dual-Core T4300 (2,1 GHz, 800 MHz, 1 MB), VGA:Intel GMA X4500M
129.000Mind a kettő itt megtalálható:[link]
A kérdésem: Mivel csak netre kell neki, igaz éjjel-nappal megy, ez fontos!! kell-e az erősebb processzoros, vagy elég a gyengébb is?
[ Szerkesztve ]
-
kovaripeti
aktív tag
válasz kovaripeti #8827 üzenetére
Jóóóóó lett! Az audióhoz nem volt jó a vista driver. Levettem hozzá a win7 drivert , tökéletes lett.
-
kovaripeti
aktív tag
Szia kali.
Megint egy kis segítség kellene.
Felraktam az asus f3sg / win7-re a noteebok saját driverét (vista 32-bit)
Minden tökéletesen elfogadott, de az audio drivert nem fogadja el. A kamerán én hallok mindenkit, engem viszont nem hall senki. Ez most az audio driver hiányátol van, vagy a kamera driver sem az igazi? Érdekes, mert az MSN audio beállításánál a mikrofon beállításnál mozog a zöld csík, mintha beszélnék, de nem abban a ritmusban ahogy én beszélek, hanem más hangot hall.
Mi lehet a baj? Audio, vagy camera driver?
Honnét tudom, hogy melyik a jó audió driver ami nekem kell? A vistára jó volt a saját driver, a win7-re miért nem? -
kovaripeti
aktív tag
Köszönöm! Sokat segítettél! Bár csak mindenhol ilyen segítőkész emberek lennének! Szinte minden fórumon, ahol kérdeztem, mindenki azt hiszi magáról, hogy ő az ész, úgy született, hogy kente a számítógépet, aki meg mer kérdezni, azzal meg lekezelően bánnak.
Most kali megmutattad, hogy el is lehet magyarázni valamit. Köszönöm! -
kovaripeti
aktív tag
ÁÁÁ mégsem hiszem, mert ha berakom a drivert itt mégis csak kiírja a 64-bit ez. Ez a kép jelenik meg, ha berakom a saját driverét:
-
kovaripeti
aktív tag
Sajnos nem jók. Berakom a drivert, és kiírja, hogy nem található vista. Ennyi. Nem is enged semmit csinálni, csak kilépni.
Az mit jelent, amit írtál? "végszükség esetén vista kompatibilis módban telepítve!"Na várjunk csak, ez lehet, hogy érdkes: A notebook-on a 64 bit-es win 7-et raktam. A géphez kapott driveren meg most azt olvasom, hogy: This disc supports Windows Vista 32-bit only
Lehet, hogy 32-bites win7-re jó lenne?
[ Szerkesztve ]
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok.
Asus f3sg notebook-om van, felraktam rá a windows 7-et, de sajnos a driverét nem tudom telepíteni, mert az kizárólag vista kompatibilis. Az asus honlapján sincs fent a win7-hez, a többi op rendszerhez már igen. Később a win7-hez is felrakják valamikor, vagy honnét tudnám letölteni?
Itt kerestem:][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G2 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude E6440 szép i5-ös notebookom eladó olcsón akár ajándéknak is
- Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL, 1x bekapcsolt gyári állaptban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest