Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satis
tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Na, így már nekem is fura. Nem, nem HDMI-ről van szó.
Nem tudom, hogy van-e elsődleges és másodlagos. Elvileg kéne, hogy legyen benne. Viszont ami érdekes, hogy eddig játék közben nem vettem észre ezt a hibát. Csak videók lejátszásánál produkálja. -
Satis
tag
Sziasztok!
Asus G74 laptopom fura dolgokat művel újabban.
Ha videót nézek, akár youtubeon vagy filmet nézek egy lejátszóval, időnként beakad a hang (olyan mint amikor meghalni készül egy videokártya) majd helyreáll max 1 másodperc után.
A gépben nvidia geforce 560GTX mobil verziója dübörög, eddig nem volt vele baj.
Frissítettem a drivert, friss video codec pakkokat is leszedtem remélve, hogy segítenek, de sajnos továbbra is csinálja.
Kevésbé hozzáértőként én a videokártyára gyanakszom teljes mértékben, és aggódom, hogy egyszer csak beadja a kulcsot, ami jelen esetben elég drága mulatság lenne...Ha valaki tudja, hogy mi lehet a háttérben vagy, hogy mekkora veszély áll fenn komolyabb károsodásra, kérem ne habozzon megosztani velem!
Előre is köszönöm fórumozók!

-
Satis
tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Köszönöm!
Közben egyébként megoldottam, valóban kb 1 másodperc van a del gomb nyomkodására. Egyébként sikeresen letöröltem a 7-et és fel tudtam tenni a 8-at, így most már minden rendben van!

-
Satis
tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, mert buta voltam.
Barátnőm vett egy Free Dos-os Asus X550C lapotopot, én meg hülye módon elkezdtem rá egy Windows 7-et telepíteni, mondván, hogy nem bízom a Win 8 ban. Meg is történt a particionálás, gyönyörűen felment a Win7, a probléma ott kezdődött, hogy a laptop driverei csak és kizárólag Win8-at támogatnak. Mind a telepítő CD és a netes driver pack is. (másik gépről kerestem netes driverpacket)
A windows7 megy rajta, de jelenleg élőholtként, driverek nélkül fut a gép, és ami még ijesztőbb, hogy többé nem találom a gép BIOSát sem, és egy Boot menüt sem tudok elővarázsolni indításkor, hogy jóvátegyem az egészet. Van Win8 példányunk is, de BIOS és Boot hiányában nem tudom elindítani a telepítést.
Kérlek segítsetek ha tudtok!
Előre is köszönöm!
-
Satis
tag
Hali!
Egy asus k53u ra szeretnék win7 oprendszert telepíteni. Most érkezett a gép és nem tudom, hogyan kéne CD/DVD ről indítani. DOS-os opciók jönnek csak fel ha bekapcsolom a masinát.
Előre is köszi a helpet!
-
Satis
tag
Sziasztok!
Asus G74-et rendelek usából. A kérdésem az lenne, hogy a globális garancia az mit takar? Bármikor bevihetem egy hazai szervizbe és bérmentve foglalkoznak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx