- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftwerkhu
csendes tag
válasz
Blue Eagle #17877 üzenetére
És USB 3.0-ás port is van a gépen?
Azt nem írtad milyen géped van csak azt, h Win8 ami jelen esetben teljesen irreleváns. -
kraftwerkhu
csendes tag
válasz
ZsocaAlo #17860 üzenetére
Kicsit lejjebb valakinek nem ment a hálózat Win7 alatt Asus x550c-n.
Én ma vettem egyet, Win7-et rápattintottam, az Asus oldaláról letöltöttem a drivereket, kicsit küzdöttem vele, de most minden megy jól.
A LAN egyből ment, a WLAN-hoz 2 féle driver volt fent az Asusnál, de egyik sem volt jó, ahhoz a CD-n lévő 3.-at (Atheros) tettem fel. Az írja a cd, h csak Win8 driver van rajta, de ha megnézed a file-okat akkor a legtöbb az Win7/8 driver.
A VGA-val küzdöttem kicsit mert kell neki az Intel driver is és az nVidia is, ilyen sorrendben. Egyébként ugyanaz a driver van fent az Asus oldalán is mint a cd-n.
A PCI egyszerű komm. az USB3-as illesztő.Ha még mindig nem megy akkor összeszedem neked a linkeket és a driververziókat.
Akik az írták, h tegyél rá 8-at mert úgyis lassabb lesz 7-el azokra ne hallgass, de nem akarok erről vitát indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus Zenbook UX325EA-KG271 13.3" FullHD OLED eladó
- Eladó kifejezetten szép állapotban levő Lenovo T480s eredeti töltőjével
- HD (CCFL,LED) kijelzős i3, DualCore, Core2Duo notebookok (HP, Dell, Acer, PackardBell) gyűjteményből
- Dell kezdő gamer notebook (6th i5, 2 GB GeForce 930M,120 SSD) kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest