- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
generikus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb 1,5 éves Asus F3Sc notebookom, rajta friss Vista SP2. Az utóbbi két hétben valami eszméletlenül csipog meg sípol valami a touchpad alól, de ha megérintem az ujjlenyomat olvasót, akkor elhallgat pár másodpercre, vagy ha be van kapcsolva a bluetooth akkor folyamatosan kussol. Mindegy neki, hogy milyen energia sémában van a gép. Ha rádugok egy pendrive-ot, vagy egy usb-s vinyót még hangosabb lesz. Nagyon zavaró
Próbáltam Win7-el, de azzal is ugyan ez van.
Amúgy teljesen jó a gép.Erre az Asus szervízbejelentőn leírtam a hibajelenséget, és kaptam egy RMA számot, amivel forduljak a HRP szerviz kft-hez. Fel is hívtam őket, elmondtam mi a baj, a srác azt mondja, biztos poros. Érdekes... Nem is tudtam, hogy a HRP pis foglakozik ilyen problémákkal, azt hittem csak kisebb javításokat vállal.
Újkorában is volt ez a cpu whine-nak nevezett jelenség, az nagyon halk volt és csak akkuról produkálta, de ezt most már nem lehet bírni amit művel, főleg ha csen van a szobában.
Beviszem a gépet, kíváncsi vagyok mit mondanak... (Remélem nem azt, hogy ez ilyen...)
Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet ez?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest