- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly #36463 üzenetére
Lalikiraly megvagy még? ..és a gépezet? Remélem nem adtad el
Próbaképp beruháztam én is erre az Asus M3 TUF egérre, 6k volt az Aqua-ban. Gondoltam annyit megér ha még lyukrafutás akkor is. Meglepően jó kis műszer. A glide-ok szépen csúsznak, súlyra elfogadható, a glide-ok szép nagy felületen érintkeznek, az egér pontossága, is meglepően jó, sőt!! Most már használom jó pár hete, és a G102 után kellemes meglepetés
Görgőnek minimálisan. de nagyobb ellenállása van ami furcsa, de megszokható végülis. Főként asztali géphez használom, laptophoz ritkábban, de észrevettem, hogy nálam se fogadja el az AuraSync mint eszközt, pedig hivatalosan ennek konfigurálhatónak kellene lennie, rajta is van a dobozon ráadásul. Az egér W10 kompatibilis, ugye a rev2 az ami már W11 alapból, lehetséges ehhez van köze?! Passz, de igazából annyira nem hiányzik, hogy szinkronban villogjon, vagy ne villogjon, maga az egér működése patent. Ami érdekesség, hogy W11 asztalin bekötve kicsit később, felajánlotta az Armoury Crate program letöltését. Naná, hogy nem kellett, még mit nem. Igaz Asus alaplapom is lett, lehet belenézek egyszer, üsse kavics.
Természetesen már csak elvi kérdés miatt is, hiába hogy nem kell, az Aura Sync miatt indul egy: Kedves Asus
hátha unatkoznak ott bent a nyári szünetben.
A csomagolás már önmagában nagyon tetszett, tipikus "Asusosan" profi, és igényes!
A képek minősége miatt bocsi, gyenge fény mellett lőttem. Az egér képen sokkal nagyobbnak tűnik, mint élőben, kézben valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest