- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
jackkkk #3297 üzenetére
Megpróbálok én is válaszolni, szvsz játszható rajta, csak a grafikus beállításokat kell visszavenni. Komolyan kérdezem, hogy minek veszel notebookot, ha játszol rajta? Ennyi pénzből olyan desktop PC-t veszel, amin minden ultrahighgrafikusbeállítások mellett is szépen muzsikálna.
Még egy dolog, ez a notesz ránézésre nem valami energiatakarékos, erre számíts (akkuidő).
-
divergens
tag
Erre a zúgásra lennék én is kíváncsi! Következő a tünet: halk ciripelés jön a monitor alól, de csak bizonyos állapotában/állásában..de pont abban az álapotban, hogy kényelmessen lássam! Ha terhelem a procit akkor elhalkul, ha hátra döntöm a monitort picit elhalkul, ha ki húzom a tápkábelt elhakul! De marhára idgesítő tudd lenni, egyébként egy zsír új f5r laptop!
választ köszi! -
jackkkk
tag
sziasztok
én kinéztem egy asus-t adatai:
core 2 duo (T7100)
250 gb hdd
1 gb ram
geforce 8600 m gs
szerintetek emg ér 240 ezer ft?
a másik fontosabb kérdésem h sokat számítana játéknál ha egy erősebb proci lenne benne pl (T7300)? vagy játéknál annyira nem lényeg a proci? -
Sycora
csendes tag
Hi. Van nekem egy ASUS lapitopim. Celeron 1.86- ghz-es proci hajtja. Az lenne a kérdésem mennyi ennek az üzemi hőmérséklete mármint a procinak.
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy van egy ASUS A6M szériás notebookom és nem akarja felismerni a wifi hálózatot (smc routerem van). Több wifis hálózatot is talál, de a sajátomat nagyon ritkán. Broadcast be van kapcsolva tehát a hálózat látható és létre van hozva a notbook hálózati kapcsolatainál és autómatikusra van állítva a csatlakozás. Mondjuk nem is a csatlakozással van gond, mert mikor rákeresek a wifis hálózatokra csak a sajátom nem látja. Ja ezt már írtam
. Viszont van egy dell notebookem az elsőre mindig csatlakozik és látja. Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
-
Bibby
addikt
Sziasztok! Az asus a6000 típusú gépeiben ugye nem sata-s a winchester?
-
winnnetou
csendes tag
Sziasztok,
Asus A6U gépbe TSST TS-l532u optikai meghajtó helyére akarok betenni valami mást, mert megdöglött? Milyet lehet beletenni?
Köszi
W
-
Tommmmka
senior tag
ASUS F3KA-AS022:
AMD Turion64 X2 TL60 AMD M690+ SB600 2 GB DDR2 ATi HD2600 15.4" WXGA Color Shine - AMD TurionI64 X2 TL60(2GHz, L2 512KB*2) - ATi HD2600 512MB VRAM / 1024MB max. - 1.3M Webcam - 2048MB(1Gx2) DDRII667 - 160GB HDD(SATA 5400rpm) - DVD Super Multi DL - 802.11b/g WLAN - Bluetooth - TPM - 9 cell,táska.egér
Ez bőven jó játékra(HD2600~8600m gt) meg minden másra igaz ez 280 de nem sokkal megy el az általad megadott ártól .
-
tothm
őstag
Szerintetek a karácsonyi akciók miatt mennyibe fog kerülni egy megbízható márkájú, 2magos laptop a legolcsóbban?
-
Kovács84
aktív tag
Sziasztok!
Érdekel valakit a notim! Nézzétek meg kíváncsi vagyok a véleményetekre!
[link] -
jasohn
tag
Sziasztok szerintetek 250-260ezer mátyásból milyen notit vegyek,melyik a legjobb ezért az árért,természetesen ASUS-t.
Általában sulihoz(programozni) használnám,max egy kis játékra is.Ennyiért mi az a max amit videokariból árulnak egy notiban.
KÖSZI -
Mawyx
őstag
Adott egy Asus A4500L noti, amiben 192MB RAM van. Lehet benne RAM-ot cserélni nagyobbra?
-
HEMP
aktív tag
Meg tudnátok mondani, hogy egy X51R-ap064 notiba (chipset: ATi RC410M) bele tudnék-e rakni egy T5500 vagy T7200 prockót??
-
Imy
veterán
Wh a lényeges adat!
Az ASUS 14.8V-os aksikat használ, és ez a 3200mAh-s akssinál 47.36Wh-t jelent.
12'-os notebook szerintem full fényerőnél sem eszik többet 20W-nál (az én 15'-os 1.5-ös celeronnal szerelt notim is 21-25W közöt fogyaszt full fényerőnél, de viaszavett fényerővel 19-22W-ra lehet csökkenteni)A cellaszám is csak akkor lényeges adat, ha egy cella tönkremenne, és akkor az akksi elektronikája lekapcsolja. tehát ha minnél több cellából tevődik össze, és egy cella tönkremegy, akkor kisebb a kapacitásbeli veszteség.
-
popp
aktív tag
Mivel elég sokat hordoznám a gépet, ezért lenne fontosabb a minél hosszabb akkuidő. Notebookra is a mobilitás miatt van szükségem, amibe beletartozik a minél hosszabb elérési idö ill. a masszív szerkezet (ill. megbízhatóság). Eredetileg az asushoz hasonló kofigurációjú HP nc 6400-as (business class) notit néztem ki (szerelmes lettem bele teljesen
) 180e bruttóért, csak sajnos idöközben elfogytak a renew akciós modellek. Ebben kb. 5000 mAh-s, 6cellás aksi van (55W, 10.8V fesz mellett).14col szélesvászonnál nagyobbat nem akarok a már sokat emlegetett hordozhatóság miatt. Eleinte 12"-ban gondolkodtam, de azt már picinek találom, mivel munkára is használnám. Intel procira gondoltam az alacsonyabb fogyasztás érdekében (celeron kizárva) és sajnos bruttó 200k-nál nemigen tudok többet rászánni.
-
ML320
senior tag
Akkor egy olyat: eddig Celeronos, Sempronos és Turionos 14-es noti volt a kezembe. A Sempron Acer, a másik kettő Asus gyártmány. Full fényerővel cca2 óra, alacsonyabb fényerővel több mint 3 órás hátralévő időt számoltak!!! Az általad kinézett procihoz sem kell a paksi erőmű, így nem hinném, hogy drasztikus eltérés lenne.
Mellesleg a 14-es kategória a könnyű notebookokat foglalja magában. Így még opcióban sem nagyon találsz nagyobb teljesítményű aksi ezekbe.
A feladatok pedig behatárolják az üzemidőt, de itt is lehet játszadozni. Egy billentyűkombinációval lekapcsolható a kijelző, egy filmkonvertáláshoz amúgy is ott kell hagyni a gépet. Mi az, amit aksival működtetve csinálnál? -
popp
aktív tag
ASUS A8HE-4P087 laptopról van valakinek valamiféle tapasztalata?
[link]
Ez a 3200mAh-s aksi nem tűnik valami bíztatónak hordozhatóság szempontjából.. -
NagNo
csendes tag
-
Derse
tag
Hi all!
Segitsegeteket kernem.
Asus S96J notihoz vga driver kene. de ati honlapjarol nem tudok letolteni
mert azt irja nem lehet felismerni a vgat.
most kb fel eves driver van fent rajta.
de jo lenne frissiteni.
szal akinek ilyen notija van (mert gondolom eleg sokmindenkinek) az legyszi tajekoztasson, hogy honnan szokta leszedni a friss drivereket a notihoz.
Elore is koszonet.Respect!
-
NagNo
csendes tag
Sziasztok!
Notivásárlás előtt állok, de mivel még most vesztem el a szüzességem ilyen téren, elég nehéz a döntés.
Max 300-at szeretnék rákölteni, és elég ellentétes felhasználási területen szeretném használni.
- elég sokat utazom, így a sok akksiidő nem lenne rossz
- néha játszani is szeretnék rajta. Nem kell a legújabbakra gondolni, de azért egy Call of Duty2 -nek már örülnék
- gyors proci
- sok memóriaA kinézett példányok:
Z53SC-AP072C
Z53SR-AP056C
A8SC-4P077
F3SC-AP325
F3SE-AP043
F3SR-AP0551. Ha valakinek van tapasztalata valamelyikkel, az légyszíves ossza meg velem is, hogy úgy érzi-e, jól döntött-e.
2. A fórumot nagyjából olvasgattam, azonban sehol nem találtam konkrét számokat, hogy mennyit is bír(hat) egy olyan noti akksiról, amelyik nem integrált kártyás. Tudom, hogy ez nagymértékben függ a felhasználási módtól, de ha én pl.: filmezni szeretnék, akkor a fenti modellek(vagy hasonlók) kb. mennyi ideig bírhatják?
3. A nem integrált videókártyás notik közül sokat jelent az üzemidőnek az, hogy mennyire jó a videókártya benne? Vagyis egy Gef 8400-as számottevően kevésbé fogja meríteni az akksit, mint egy Gef 8600-as, vagy ennél a kategóránál már mindegy?
4. Némelyik modellről nem találok semmi információt még az ASUS honlapján sem(a Z-vel kezdődőek), és még a neten is alig találok. Ez miért lehet?Előre is köszönök minden segítséget.
-
tothm
őstag
Sziasztok!Laptopvásárlás előtt állok és arra lennék kíváncsi hogy ezek a gépek milyenek!
-Asus X51R-AP109
-Asus Z99HE-AP127
Én netre,officra használnám!Kérlek segítsetek!Köszi! -
1010
őstag
nekem olyan asus pda kéne ami
a divxes filmeket egyböl lejácca és az
akisja se hal be 2nap után
1óra wifitől -
jogász
csendes tag
Sziasztok az Asus A696 PDA-nál tapasztalt valaki fagyást I GO használatával?
-
albgab
aktív tag
Hali!
Tudtok vista (64bit)-hoz drivert?
Az asus honlapján nem találtam.köszi
-
legiaap
félisten
Gyerekek a hiba megint előjött
Épp a Call of Duty 2-őt másoltam fel a gépre,de mikor végzett a másolás a DVD-m megint nem állt le.Csak prögött mint a hülye gyerek.
Ki kellett nyomnom a gépet.
De előbb bementem a sajátgépbe és a DVD meghajtómra nyomtam egy jobb klikket,erre kiírta nem válaszol.
Kezdek parázni,meg idegbeteg lenni.
Ha huzamosabb ideig pörög valami akkor besz@rik.
Mi lehet a gond? -
válasz
legiaap #3230 üzenetére
sajátgépben jobb klikk az optikaira -> tulajdonságok -> hardver -> a listában ott lesz az optikai pontos típusa (a vinyó alatt)
vagy eszközkezelő -> dvd/cd-rom meghajtóknero7 -> eszöközök -> nero drivespeed / ez hivatott beállítani az optikai működését; csendes vagy gyors mód - például film nézésekor csendes módban nem pörög úgy a meghajtó. elérési vagy pihenési idő a meghajtó esetében...stb.
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Van egy dolog,ami engem idegesít:
Már másodszorra fordult elő,hogy filmet néztem a notimon.DVD-ről avi formátumban és a filmvégén,mikor leállítottam a lejátszót (Windows Media Player 9-es)
akkor a DVD nem állt le,csak pörgött tovább.Hiába nyomtam a gombot rajta nem adta ki és le sem állt.Csak az újraindítás segített rajta.
Ennek mi lehet az oka???
A notim fajtáját az aláírásomba megtaláljátok. -
Lui76
őstag
Ő izé a 6100Go -n hogyan lehet érzékeltetni a TV-t?
Kábelek összekötve driver vmi 81.69 kb..
Ilyenkor nvidia kariknál meg szokott jelenni hogy tv-re kötötted vagy vmi,
DE a laptopnál semmi. -
Zanik
addikt
Kerio! Ez a technológia velejárója, ők sem tudják teljesen hibamentesen gyártani a paneleket, nem istenek! Úgyhogy le kell nyelned a békát!
Képzeld, több olyan embert ismerek, akik pixelhibás notival is teljes életet élnek. Úgyanúgy játszanak, moziznak, neteznek, használják a gépet mint az egészséges kijelzőjű notebookkal rendelkező társaik.Ha mégis olyan nagyon zavar, két dolgot tehetsz:
1. Maszekben kicserélteted a kijelzőt egy szervízben, ami sok pénzbe és a garancia elvesztésébe kerül.
2. Eladod, megmondva az igazat nagyon olcsóért, vagy becsapva valakit reális (használt) áron. Aztán a pénzből veszel újat. De még mindig ott a kockázat, hogy az új is pixelhibás lesz.Én a helyedben szarnék rá magasról. Idd meg a söröd, afrikában a gyerekek józanok!
-
KisApám
addikt
Szerintem azok a ventik amik alaptopo hatuljan vannak (4 db!) 1-2 ev utan eleg hangosak lesznek terheles alatt... no meg az asztali procik egy laptopba ilyen kis hutofelulettel a vidikarival egyutt, foleg ha a vidikarit esetleg egy 8800-asra akarja cserelni az ember a 8600-as helyett egy ido utan...
Inkabb G2S... -
KisApám
addikt
VAN VALAKINEK ASUS C90???
Kivancsi lennek milyen hangos azzal a 4 ventillatorral a hatuljan...Szeretnek venni ASUS laptopot es az ASUS G2S es a C90 kozott hezitalok!
Segitsetek!
Koszonom! -
hzcs
senior tag
ssid kikapcsolva? Akkor valami windows update-t tettél fel, nem? Mert nekem az alap windowsos se az usb wifivel, se a laptop wifijével nem játja az ssid nélküli hálókat. Sőt, amit az usb-shez adtak (asus wl-167g), annak a gyári szoftja látja a névnélküli hálót, de csatlakozni nem enged rá. Megoldás: megnéztem milyen chip van benne (Ralink rt2500 asszem), a laptopé (intel 2200bg) meg igen jó progi, mindent lát és minden titkosítást ismer.
-
mint Tonyk is írta; az! de ettől még hiányoznak az emített notihoz a 64 bit képes illesztők, programok... (ha nézelődsz, illetve olvasgatsz egy kicsit a notebook -> 64 bit témával kapcsolatban, látni fogod, hogy nem nagyon propagálják, illesztőket és programokat sem nagyon csinálnak hozzá...) szóval attól, hogy van egy 64 bit képes proci egy notiban, attól még nem kell rá feltétlenül (sőt!!!!!) 64 bit oprendszer!
-
ML320
senior tag
Az extrább modelleknél vállal csak 1 hónapos ZBD garanciát. Azaz Zero Bright Dot, tehát a vásárlástól számítva 1 hónapon belül előjövő fényes pixelhiba esetén van garos ügyintézés. Még az sem teljeskörű gar.
Mondjuk érdekes elvi kérdés az, hogy ugyanezt a garit a monitorok esetében 1 évre vállalják! -
HEMP
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok mondani egy x1100as mobility radeonhoz vmi alternatív vagy jobb drivert, mint a gyári?? X15R a notim.. Előre is kösz, üdv! -
Kerio
őstag
Én eddig úgy tudtam, hogy az Asus-nál nem kell külön megvásárolni a TFT pixelhibára szóló garanciát.
-
winnnetou
csendes tag
Sziasztok,
A tanácsotokat szeretném kárni. Egy A6u-s notebookom van TS-L532U-s dvd íróval. Egy-két napja a meghajtó nem ismer semmilyen lemezt. Próbálkoztam eltávolítással, újratelepítéssel, semmi.
Szerintetek szoftveres, vagy hardveres a hiba? ha új dvdv-t kell vegyek milyne típus jó az ilyen gépbe? Bármilyen notebook dvd belemegy? Ilyen fajta dvd-t seholsem találok.
Előre is köszi a segítségetW
-
Crazyn
csendes tag
Hali!
Most akarok venni egy ASUS F3SV laptopot. Elvileg 64 bites Vista kell hozzá, nem? Az ASUS honlapján nem találtam Vista 64bit-hez drivereket csak 32-höz. A 64-eshez a 32-esé is jó?
Bocsi a hülye kérdésért, de néha ilyet is kelll -
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
lassan két éves a gépem, meg kéne huzatnom a zsanérokat mert picit lötyögnek amúgy minden ok. Kicsit karcos már sajnos de teljesen jó még mindig, szeretem. Sajna az akksim döglődik, de arra most nem ruházok be, inkább használom tápról, úgyis ezt teszem 95%-ban.
De nézegettem notikat ahonnét ezt is rendeltem(németországból) és ha lecserélném(amit még 1-2 évig nem fogok) tuti ilyet vennék:
http://www.mediafrost.de/ASUS_C90S-AK001C.html
ennyi volt újonnan az enyém is, sztem nem sok ezért a gyönyörű és nagyon bika gépért!
nézzétek meg sztem érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest