- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Ez még "szebb" megoldás, mint az eddig emlegetett dörzsöléses módszer.
(#3197) Lui76: nekem a winfos kezeli a w-lant, egy kétszintes családi házban mindenhol működik a w-lan elfogadható minőségben (SSID Broadcast kikapcsolva).
Arra kell csak figyelni, hogy a routerben a wifi 11-es csatáronánál ne legyen magasabban, mert a legtöbb Asus notesz csak 11 csatornáig működik.
-
Lui76
őstag
Egy F3M AP090 tulaja lettem hétvégén.
- használtan .Egy kérdés van csak igazából .
A WiFi-t ti a windowsost használjátok keresésre vagy az asus segédprogramját ?50métert kéne áthidalnom így egy routerig...
-
Kartács
aktív tag
Hali!
Haverom akar venni egy ilyen ASUS S96S példányt és 1-2helyet felhívva annyit tudnak mondani, hogy Magyarországról totál kifogyott ez a példány most!!!!
Előreláthatólag nem tudni mikor jön!
Asszem 250-60k körüli árban mondta haver.Aki tud róla vmit vagy hogy honnan lehet beszerezni megvenni akár AZONNAL, az jelezze kérem PÜ-ben!
Köszönöm szépen
-
hzcs
senior tag
nhc nem mindenre jó!
Én is használom, de power4gear mellett. P4G-t azért hagytam meg, mert akksiról visszaveszi az FSB-t, amit az NHC nem tud, ezzel is lehet nyerni 5-10 percet simán.
1 bajom van a power4gear-rel, hogy azt a nyomorult képernyőkímélőt mindig visszakapcsolja, hiába állítom be neki, hogy off és mentés, 1-2 restartig jó, majd újra bekapcsolja.
-
Kerio
őstag
Ez a "pixelhiba" kikapcsolt állapotban is látszik. Egy fekete pötty..... Lehet, hogy gyárilag rajta volt? Csak most vettem észre? Mert nem látok külsérelmi nyomokat. Mármint a kijelző külső fóliáján...
-
-
ML320
senior tag
Nem tudom... Nekem is előjött egy fényesen világító pont, ráadásul a második napon. Megdörzsöltem, eltűnt. Azóta eltelt egy év!
Mivel a B zónában van (keret), ott még lazábban a minőségi előírások. Egyenlőre nem tudsz vele mit tenni, ez van. Garba nem fogják elfogadni, egy panelcsere meg horror összegbe kerül. -
ML320
senior tag
válasz
stanley_ #3178 üzenetére
Szerinted mi lehet?!?!?!
Zárlatot okozott a lötty. Vidd be a legközelebbi szervízbe. Beazonosítják, kapsz egy ajánlatot. Az NSE ebben a körben felesleges futás lenne, hiszen előre ki kell fizetned 9000,- Ft-ot (asszem), hogy egyáltalán megnézzék, és akkor még nem csinálták meg. Olcsóbb, de tapasztalataim alapján jó noti szervízről küldök egy privit.... -
stanley_
tag
sziasztok!!
van egy ASUS A6RP-AP048 laptopom amire valamilyen alkohol tartalmu ital folyt
( már nem emlékszem)
és azota nem mukodik nem megy se a hálozati toltorol se normálba be se kapcsolmi lehet esetleg a hiba oka?
gari már lejárt
-
Kerio
őstag
meghalt egy pixel az egy hónapos asus notimon... Mit tegyek? Tudom, nem garis hiba. De én fizetnék a javításáért. Mit tegyek? Hol csinálják meg?
Mitől lehet? -
thukaert
csendes tag
Acer ASPIRE 5710G laptopombam Ati Mobility Radeon HD 2300 videokártya van.
A laptopra Xp Reborn-t tudtam csak feltelepíteni.A gondom az, hogy nem találok megfelelő driver-t a videókártyához.Ma reggel sikerült felraknom egyet nagy nehezen, de bootolásnál
kék halál következett be.Megkérnélek benneteket hogy amennyiben van ötletetek a probléma megoldására,segítsetek nekem.
Üdvözlettel: Zoli -
Tonyk
veterán
Milyen kialakitású a notesz, mennyire recseg ropog, hogy van összerakva?
Jó kialakítású, nem recseg ropog, igaz 3 hetes (F5R-AP266)
Milyen a melegedése?
Jó a melegedése: azaz nem melegszik
Mennyire pörög a ventillátor, mennyire túrásztatja a gép, és természetesen milyen az egész gép hangja? Mennyire zajos, pl. normál internet használat és film nézés közben?
Amikor megjött, rögtön egy BIOS frissítéssel kezdtem, mivel készenléti állpotból való visszatéréskor felpörgette a ventiket és úgy felejtette... Az új BIOS ezt megoldotta.
Hangja semmi, oda kell teni a füled hogy hallj belöle valami hangot.Lehet-e kapni ASUS F5R AP266 vagy ebből a sorozatból, ill. ASUS X51R AP109-esből nem tükrös kijelzőjüt?
Nem lehet kapni, de nem fogod benne magad látni! 100%-osan jól használható
-
savas
csendes tag
Sziasztok!
ASUS F5R AP266 tulajok, lenne egy pár kérdésem. (vagy ASUS X51R AP109)
Milyen kialakitású a notesz, mennyire recseg ropog, hogy van összerakva?
Milyen a melegedése?
Mennyire pörög a ventillátor, mennyire túrásztatja a gép, és természetesen milyen az egész gép hangja? Mennyire zajos, pl. normál internet használat és film nézés közben?
Lehet-e kapni ASUS F5R AP266 vagy ebből a sorozatból, ill. ASUS X51R AP109-esből nem tükrös kijelzőjüt? Mivel nem igazán jön be, ha használat közben látom magamat, ill. az is zavarna ha erősebb fénynél nem tudom használni, mégha árnyékban vagyok akkor se.Valaszotokat előre is köszönöm.
üdv.
-
szupika
csendes tag
Sziasztok!
Nos akkor a pontos modellem5v apo55.
Köszi a honlapos drivereket! (Így tényleg egyszerűbb). Én sajna csak egy cd-t kaptam hozzá és ez direkt vistahoz van...
A gépen elvileg Power4Gear van ami vistán működött (1 hétig próbáltam vistával a gépet) de xp-vel valami miatt nem megy:-( (könnyen meglehet, hogy én vagyok a hülye hozzá).
Sajna ez az 1 óra 40 per akkor érhető el ha semmit nem csinálok vele (elképzelhető olyan hogy szar az aksim???).
Köszi a segítséget!
u.i: ha valaknek van hasonló gépe, jelezze legyen szíves mert lenne még pár praktikus kérdésem! -
Tonyk
veterán
válasz
szupika #3166 üzenetére
Én Xp-vel használom, rendesen megszenvedtem amíg megtaláltam minden drivert hozzá
F5-ös sorozat van nekem is. (F5R-AP266). Megnéztem most neked az asus oldalán 2 kattintás után ott a XP-s driver mindenhez a notidban, ezért nem értem mit szenvedtél vele: [link]
+ A géphez kapott cd-k egyike XP drivereket tartalmaz. Igaz nem írja a cd-n hogy ez van rajta, hanem Driver & Utilites van rászitázva semmi más (azaz nincs rajta hogy XP), innét telepíthető minden XP-s driver az eszközökhöz. (A másik Driver-es felíratú cd valóban rajta van a only VISTA)
A 4400-as akku nálunk kb 2.00 - 2.30 percet bír átlagos felhasználás mellett. Szinte mindig töltőn van a gép, heti egy alkalommal koppra lemerítés. Szóval, ha egy picivel aktívabban használod a gépet, akkor reális lehet ez a kapacitás.
Az asus vacka helyett (powergear) NHC fut.
-
Morpheus00
csendes tag
Oksa szóval elmegy hmmm
aztirják 9cellás aksival adják de furcállom hogy 4800 as szóval mennyit bir alap állapotban pl megy a winamp vagy filmnézés esteleg valami komolyabb dolog jah és ami nagyon érdekel az s-video hogy használod e vagy nem
-
ML320
senior tag
válasz
Morpheus00 #3165 üzenetére
Az én notim Sempronos volt, de ugyanezzel a VGA-val, sőt az enyém csak DDR 333-as RAMokkal futott. Akinek eladtam, az a Cod2 miatt vette meg
Full felbontásban már pici szaggatás volt, az egyéb beállításokból visszább kellett vennem. Ebben az árban szerintem nagyon jó vétel. -
Piton
tag
válasz
Morpheus00 #3165 üzenetére
Nekem ASUS F3TC AP074, ami nagyjabol csak vinyoban kulonbozik, ha jol emlexem legalabbis erre jutottunk multkor ML320 -al.
Szerintem nagyon jo cucc...En szeretem, tobbnyire mar be sem kapcsolom az asztali gepem, mert minden megvan a kicsiken, ami kell. Mikor megis asztali, akkor csak digitalizalas miatt...
Ha vmi erdekel, kerdezz, s ha tudok valaszolok...Bar jatszani nem nagyon jatszom rajt...
-
válasz
szupika #3166 üzenetére
Hát, erős a gyanúm, hogy ez egy SiS chipset-es gép. Nem is olyan rég egy tulaj szintén panaszkodott a rövid akkuidőre, de már nem emlékszem, végül mi is lett a megoldás.
Az 1Gb ram elég kéne hogy legyen, de ha tényleg bővíteni akarod (ártani nem árthat), akkor én megnézném Everest-tel, hogy milyen RAM van benne, és aztán első körben megpróbálnék keresni/venni egy olyan vagy ahhoz hasonló modul itt a ph! apróhírdetések között. Power4Gear+ vagy NHC van fenn a gépen? -
szupika
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy Asus notit és lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!
Ne nevessetek ki túl hangosan ha lehet a primitív kérdéseimért, elég analfabéta vagyok a pc világban...:-)
Nos egy F5V sériás notit vettem (1.8 dual-core, 1 giga ram, Ati radeon x2300....).
És akkor a kérdések: mennyi a reális akukapacitás (4400 mA/h, nekem max 1óra 40 perc amit kevéslek). Én Xp-vel használom, rendesen megszenvedtem amíg megtaláltam minden drivert hozzá mert ugye csak Vistával fut a gyári driver cd., van-e értelme a ram bővítésnek és ha van hol érdemes venni, mit tegyek ha növelni szeretném a bekapcs. idő hosszát (fényerőszabályozást leszámítva, azt tudom:-))???
Hát egyenlőre ennyi! Köszi a segítséget előre is!
Üdv
Dávid -
Morpheus00
csendes tag
Sziasztok erről a notiról érdeklődnék
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=6546
van e valakinek esetleg egy ilyen gépe please jelezze felém
amugy netre használnám ,S video fontos jah meg 1 game a Cod 2 ő menne e rajta ? más game nem érdekel mert ha játszani akarnák pct vennék ennyi pénzért
jah és nemérdekel hogy nem core duo bőven elég nekem ez a proci -
-
gegee
csendes tag
Wáá sose találom meg a lista végét...
-
Szerintem se a hűtés a gond, nem hiszem hogy adott szérián belül a különböző kaliberű prociknak más hűtést terveznek. Veszik a leginkább melegedőset, annak a felső értékét, és biztonsági okokból még annál is magasabb hőmérsékletre méreteznek.
Az FSB és a szorzók állítása ellenben már nagyobb gond lehet. Nem tudom milyen BIOS van az intelGMA chipszetes Asus-okban, lehet azokban lehet állítani.Nekem amúgy Celeronos gépem van, és egyáltalán nem szokott melegedni /hála az Asus jól megtervezett hűtésének!/.
-
bnss
veterán
A fesz sazbályozás a lényeg, de ha egy laikus kezébe kerül ilyen jószág, megtörténhet bármi. Gondolj csak vele, elkezd izomból játszani vele, a hűtő venti forog, ahogy csak bír, de még jön a VGA által disszipált hőmennyiség is. Máris melege van a notesznak, nem kicsit...
szerk.: de hagyjuk ezt a témát, mert csak off-ba csap át a téma.
-
válasz
mpepe20 #3153 üzenetére
Nem, nem lesz olyan. Meg kell nézni miket támogat a chip-set, olyanokat elvileg lehet bele rakni, de! Egyrészt körülményes, másrészt bukod vele a garanciát. De a legnagyobb akadályt szerintem a BIOS jelenti. Én pl. amiatt nem tudnám kicserélni /nem mintha akarnám/ a Celeronomat egy Core Solóra.
Ajánlom figyelmedbe ennek [link] a topiknak a legelső hozzászólását. Olvasd végig, onnan többet megtudsz a dologról, ha valamit még mindig nem értesz, ott szívesen válaszolni fognak. -
Hát nem feltétlenül. Az utolsó Mobile Sempron széria pl. kevesebbet fogyaszt, mint a korai egymagos Turion-ok, viszont a másodlagos gyorsítótára a Sempronoknak általában csak fele akkora (nem mindegyiké). A Mhz-ek itt a notiknál annyira már nem számítanak, egy-egy újabb széria alacsonyabb sebességen is gyorsabb a korábbinál!
A helyedben én inkább egy kisebb Turion X2-essel szerelt notit keresnék, hosszú távra tervezve azzal jobban járnál, meg amúgy is kiforottabb! -
mpepe20
tag
Hi!
kérdés:
Asus U5F 2B128 Yonah Celeron-os gép (Intel 945). Ha szerzek bele vmilyen T szériás procit, teljes értékü lesz, mintha ujkorában ilyennel vásároltam volna? Speedstep stb.....
kösszkössz
-
Lui76
őstag
Buta kérdésem - Turion proci mind kétmagos ?
Ez az mk38 vagy mi... -
zsole19
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem agy Asus x51r ap 109 notebookot. Frankón működik. A kérdésem az lenne, miért világít a bal egérgomb alatt a Zz gomb folyamatosan
, mikor a laptop be van kapcsolva. A használati útmutatóban meg sem említik ezt a világító kütyüt. Lehet valamit elállítottam, de nem emlélkszem rá.
A segítséget előre is köszönöm.
Zs -
Adrian1111
csendes tag
Ja, még valami. Gondoltam, hogy frissítek drivert a notin (GO6100). Régebben ajánlott valaki egy címet (tweakforce.com).
A kérdésem az, hogy itt melyik cuccot kell letöltenem a videokarihoz? Ilyenek vannak:
X-Treme G-Mobile nVidia Drivers
X-Treme G-Forceware nVidia DriversValsze láma kérdés, de melyiket kell letöltenem?
Köszi -
Adrian1111
csendes tag
Pitu:
Sztem A6M-q049 típust már nem fogsz kapni. Én is olyat akartam venni, de 6 helyen érdeklődtem, és semmi. Aszonták már kifogytak a készletek, olyat ne is keressek, mert már sehol nincs. Még egy pasi is felhívott valami notebook nagykerből. Ő is ugyanezt mondta...
Ez volt agusztus közepén... -
bnss
veterán
Nem tudom quake3 milyen gépigénynel bír, de ezek közül egyik sem gémer notesz. Netezésre tökéletes, még sok is teljesítményre. Ahogy már azt írtam, ha akkuidő fontos, akkor a 9 cellás akksival szerelt notesz a nyerő, de mindenképp nézd meg előtte, hogy valóban 9 cellás akksival árulják (volt már, hogy elírták).
-
ML320
senior tag
-
[Laca]
tag
szia mindenki
asszem en is megismerem hamarosan mindenki kedvencet, az NSE-t...
ma eddig 3x fagytam, everest processor hibat ir...
ti hogy kuldtetek be?
siman ugy ahogy hasznaljatok? vagy lementettetek vmit?kosz a valaszt elore is
Laca
-
Pitu
aktív tag
minimális játék, mondjuk quake3 menjen
, de főleg netezésre lesz. A két noti között 15-20K van és nem tudom ár/érték arányban a drágább jobb-e. A q049-ről olvastam már itt a másikról még nincs sok infóm. Igazából a régi notimmal is meg voltam elégedve, csak szeretek garancia időben lenni
.
-
bnss
veterán
-
Pitu
aktív tag
Sziasztok. Régi asus a3500l notim után újat szeretnék venni. kb. 160K van a beruházásra. Ezt a 2notit néztem ki:
- ASUS - F3M-AP090
- ASUS - A6M-Q049
melyiket ajánlanátok, ha van vm jobb ötlet a kereten belül szívesen meghallgatom?
Mindenképp asus-t veszek, mert előző notimmal kapcs. nagyon pozitív tapasztalataim vannak és a szervíz is kitűnő.Thx
-
bnss
veterán
válasz
Szerintem... #3132 üzenetére
"Ne várj tőlük csodákat mert ezek nem játékra vannak." - Annál inkább az energiatakarékosságra, ergo hosszabb akkuidőre.
(Nézd a dolgok pozitív oldalát! Unicum
)
(#3131) albgab: gondolom a legfrissebb, ha már lúd, akkor legyen kövér.
-
Szerintem...
aktív tag
-
bnss
veterán
válasz
<Zanavabets> #3129 üzenetére
Asztali ismereteidtől kicsit vonatkoztass el, mert ez más tészta.
Nyílván itt is sokat dob, ha drasztikusan megnöveled a rendszermemóriát, de az adott int. VGA-nak sem lehet minden határon túl növelni a felhasználható memória méretét (szvsz 128Mb-nál többet nem lehet adni neki).
Egy kis "toplista" (ha jól tudom, itt x1200 néven szerepel).
-
<Zanavabets>
csendes tag
Oké hogy leggyengébb ,de mihez képest?
Ha van 2 giga rendszer ramom, akkor abból elég sokat tudok a vga-hoz rendelni anélkül hogy az Xp belassulna. Vagy nem ilyen egyszerű? Én csak az asztali gépemből indulok ki, amikor bővítettem a ramot 512-ről 2048-ra (dual channel ddr), de minden más maradt a konfigban (cel.2,6, radeon 9600 256mb), mintha egy egészen másik gépem lett volna...a legtöbb játékot agyig tudtam húzni
Xerintetek?
-
bnss
veterán
Esetleg nézz ne a Notebook VGA teszt eredmények topicba, ott szvsz találsz infót erről a kártyáról. Vagy vársz egy kicsit, és csak válaszol az egyik ilyen noteszt használó kollega. (Persze az olvasás és a válaszra várakozás nem zárja ki egymást.
)
Annyit tudok mondani, hogy az én VGA-n (950gml) gond nélkül megy az NFSU, igaz nem full grafon, de anélkül is kíválóan játszható. Az X1100 szvsz meg erősebb az enyémnél, feltételezhető, hogy futni fog a Sims2 játszható beállításokkal.
-
ruan
tag
válasz
Szerintem... #3123 üzenetére
Sziasztok
Megtaláltam ezt az Asus notebookot (X51R-AP109), dupla magos, 1gb ram, Wlan, minden ami nekem kell, barátságos áron (kilófél, 2007 végén) de valaki megtudná mondani hogy jó-e
az Ati x1100 vga???
pl. Sims 2 futna alatta? -
Szerintem...
aktív tag
válasz
<Zanavabets> #3120 üzenetére
Nekem kb 3 hete van meg ez a gép amiről beszélsz. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. De ezekben integrált a vidkari! De a régi játékokkal nem lesz gond.
-
bnss
veterán
válasz
<Zanavabets> #3120 üzenetére
Ha jól emlékszem van egy pár kollegának ilyen notesze, nagy problémákat nem olvastam eddig róluk, de majd ők leírják a véleményüket. Az intergált VGA-kon is elmegy egy-két régebbi játék. Wifi antenna saccperkábé mindegyikben azonos, ha esetleg nem lenne elegendő, akkor a Buffalonak van USB-s w-lan antnnája.
-
<Zanavabets>
csendes tag
Sziasztok.
Nincs időm végigböngészni a topikot, a felállás a szokásos: notit akarok venni...
Első hordozható gépem lenne, melóhoz kellene de sürgősen.Ami fontos szempont lenne:
Xp home gond nélkül menjen
Jó hatásfokú Wifi-antenna nethez
legalább 2 giga ram
NEM integrált videokari (egy-két régebbi 3d gémhez)
dvd-rwAkkuélettartam lényegtelen, 260ah-s akkuról menne
Az asus x51r ap109-re gondoltam, plusz 1 giga rammal cirka 160 bruttó
Asus p4p800se deszkám van, három éve hajtom szinte állandóan és sosem volt semmi baja, ezért gondoltam asus notira. De ha tudtok fontos infókat erről a szériáról ami esetleg engem is érinthet, ne kíméljetek.thanx
-
hzcs
senior tag
ha meghúzom magam felé annyira, hogy a zsanér még éppen nem fordul el, és elengedem, kb 4-5 mp-ig hullámzik, mintha rugó lenne benne. Mostanra ugyanúgy kilazult, mint mielőtt elküldtem a hollandokhoz. Ismerős vett egy HP laptopot (mint márkát, nagyon utálom a HP-t), de annak a laptopnak olyan stabil volt a kijelzője, hogy majdnem sírtam, hogy az enyém nem olyan. És az a gép minimum 3-4 éves volt. Ami Asus laptopot fogtam eddig, mind lötyi volt, ezt egy kis hátránynak tartom. De van jó oldala is, nem reped el a műanyag körülötte
Albgab: ajánlom a nec-et, a "víz" computerben lehet kapni, harmadikra amit kapsz, az már jó (nekem a harmadik van benne)
És nem is drága. Eddig nem rontott 1et se, kopp-kopp.
-
Nestuner
csendes tag
Asus F5v-Ap026
Volna egy kérdésem ehhez a notihoz.
Vista 64 bites verzió telepítésénél miért azt írja ki a legelején, hogy(Attempting to load a 64 -bit application, however this cpu is not compatible with 64 -bit mode)
Teljes leírás
15, 4", WXGA (1280x800) Color Shine Kijelző, 1. 86GHz (533MHz), Intel Core Duo T2130 (64bit) Processzor 1MB L2, 1x1024MB DDR-II (667MHz), max. 2GB Memória, 120GB 5400 SATA Merevlemez, DVD Super. Multi optikai meghajtó, WLAN, 1, 3MPixel WebKamera, BlueTooth, ATI X2300 128MB (384MB) VGA, 4 az 1-ben Kártyaolvasó -
Mi a gond vele? Nekem is ilyenem van, és tökéletesen működik!
hzcs! Mit jelent az hogy "lötyögő kijelző"? Az enyém is lötyög egy kicsit, de nem vészes. Viszonylag stabilan áll, ha megrázom a gépet, akkor viszont beremeg egy kicsit, de szerintem ez még normális, vagy nem?!
-
bnss
veterán
Szép kis sztori.
(#3112) wfang: ha szükséged lenne már a gépre, akkor ne várj, nem hiszem, hogy olyan nagy akciót nyomatnának karácsonykor.
Az integrált videovezérlőnél ha van dedikált memóriája az azt jelenti, hogy az a saját memóriája - én legalábbis így tudom -, ellenben a másik típussal, aki a rendszermemóriából fogaszt.
(#3113) albgab: úgy tudom, hogy minden notebookba szánt író beelfér.
-
albgab
aktív tag
Hali!
Elegem van a dvd íróbol ami egy TsstCorp L632D. Gépem: ASUS A6Km Q056, szerintetek milyen dvd írót vegyek? Van valahol lista, hogy milyeneket lehet belerakni?
Köszi
-
wfang
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítséget, nagyon hasznosnak találtam.
Már csak pár kérdésem lenne, hogy tudjak dönteni.1. Szerintetek érdemes-e kivárni a karácsonyt, decembert, hogy lesznek-e akciók, vagy kedvezőbb áron meg lehet-e venni a notit?
Gép: [link] vagy
[link]2. Megnéztem az support.asus.com -ot, hogy milyen driverek vannak és azt találtam, hogy az egyik készülékhez (F3SR) nem találtam igazán sok mindent. Mivel oprendszer nélkül lesz, és XP-t szeretnék tenni, gondolom ez fontos lenne. Míg az F5RL-nél minden fönnt van.
3. Mi a különbség az alaplapi integrált és a dedikált videóvezérlő között?
Melyik a jobb? Olyan van írva, hogy "dedikált, 128MB", meg "alaplapi integrált, max. 256MB", vagyis bővítve 256?!/ Hogy lehet, hogy F5RL-be nincs S-video out????!, F5VL azért nem jött be, mert sokan írtátok SIS chipkészlet nem igen ajánlott. Egyébként mit gondoltok a gépekről?!/
Hát egyelőre ennyi!
Köszönöm mindenkinek! -
hzcs
senior tag
el
úgy történt, hogy akkoriban sokszor elküldtem nse-hez a dvd íróval a gépet, és megírtam ide a fórumba is. Namost van egy tag, aki az Asusnál dolgozik, és ő ajánlotta fel, hogy kiviteti a hollandokhoz a gépet. Elfogadtam az ajánlatot, nem a gls, hanem a tnt vitte ki, természetesen az Asus költségére. Mondanom sem kell, hogy kicserélték az írót (bár hibát nem találtak a régivel sem), kaptam egy tsst ts-l532m típusú írót, ami lightscribe-os. Írni nem tudott (tdk, verbatim, ridisc), illetve megírta, de szarul. Mérgemben kicseréltem saját magam. Viszont korrekt volt a hozzáállásuk, nem lekoptattak, hanem kicserélték, és meghúzták a lötyögő kijelzőt is, amit nse nem csinált meg. 2-3 hetet vett igénybe a művelet.
Ui: ahányszor elküldtem nse-hez, meg 1x a hollandokhoz, nem tudom mennyibe került a cégnek, de az tuti, hogy tehettek volna bele más írót. Most a gyári ottvan a szekrényben, egyszer kipróbálom, lightscribe-ot csinálok vele
Jelenleg 1 apróbb gondom van a géppel, meg is írtam az nse-nek, de vagy félreértettek, vagy nem értették meg, hogy mit is akarok
-
bnss
veterán
Nem történt semmi, nem kell elnézést kérni.
(#3109) Sszid: CAD-ra kevés lesz ez a felbontás, mobil szegmensben ikább Intel CPU-t vennék, bár a Turionokra sincs panasz. VGA-ról nincs sok tapasztalatom, egyszer használtam ilyen erős VGA-val szerelt gépet, nekem nem jött be, mert szívta az akksit, mint a torkosborz.
zt is vedd figyelembe, hogy két inteles noteszhez jár OS. -
Sszid
csendes tag
Sziasztok, kinéztem magamnak 3 notit. Cadre és itt-ott játékokra kellene. max. 270000Ft adnák ki érte. Szerintetek melyik lenne a megfelelo?
ASUS F3SC 15.4C/T7300/DVDRW/160G5/2G/WL/BT/V/VHP
ASUS F3KA 15.4C/TL60/DVDRW/250G5/2G/WL/BT//V/noOS
ASUS F3SR 15.4C/T7250/DVDRW/160G5/2G/WL/BT/V/VHPIntel Core2 Duo 2 nVidia GeForce G8400M 128MB VRAM 257000Ft
AMD Turion X2 2 ATI Mobility Radeon HD 2600 512MB VRAM 268000Ft
Intel Core2 Duo 2 ATI Mobility Radeon HD 2400 128MB VRAM 264800FtMelyik fogyaszt legtobbet, és a turion v. Core 2duo a jobb?
-
Adrian1111
csendes tag
hát passz...de azér' próbáld ki ezeket:
-Win reinstall
-vedd ki az akksit, és lődd be a gépet úgy, hogy csak áramról menjen
-használd a Notebook Hardware Control-t, vagy a Power 4 Gear-t, mindent maxra állítva benneAmúgy nekem most volt rossz a gépem (F3M-AP039), és kísértetiesen ugyanezeket a tüneteket produkálta. Minden legalább fele oan lassú volt, mint előtte. Pont ez volt, nekem csak szervíz segített. De sajna gőzöm sincs, mit lehetne még tenni
-
Zoty4
őstag
Még egy kérdést ha megengedtek.
fn bilentyű és funkciógombokkal megy az lcd világosítása, sötétítése, kikapcsolása, de a hang kikapcsolása, meg lehalkítása nem, mi lehet a probléma?
A kijelzőn megjelenik az ikonja hogy meg lett nyomva de a hanerő nem változik -
orosg
csendes tag
Ja és a 3D Mark, valami jelentéktelen pontszámot adott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest