Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
JAVÍTÁS:
a felbontást átállítottam a régi 1024x768-ra, és így:
3DMark Score 5646 pont
SM2.0 Score 2262
HDR/SM3.0 Score 2188
CPU Score 2469̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
VOLT egy alap ASUS G2S gépem a kövtkező felépítéssel
(csak az alapalkatrészek):Processzor: Core 2 Duo T7500 - 2,2 GHz (800 MHz FSB)
Memória: Hynix 2x1GB DDR2 667 MHz CL5
Videokártya: 8600M GT 256MB GDDR3 (alapjaraton: Core Clock 475 MHz/Memory Clock 1400 MHz)
Merevlemez: Fujitsu 200GB SATA1 4200 rpm3DMark06 1.1.0 eredménye:
Windows Vista Home Premium
Resolution: 1024x768
Anti-Aliasing: None
Filtering: Trilinear
Score: 4663 pont
SM 2.0 Score: 1931
HDR/SM 3.0 Score: 1808
CPU Score: 1841EZ LETT belőle az UPGRADE-del:
Processzor: Core 2 EXTREME X7900 - 2,8 GHz (800 MHz FSB)
Memória: Kingston 2x2GB DDR2 667 MHz CL5
Videokártya: 8600M GT 256MB GDDR3
Merevlemez: Western Digital Scorpio 250GB SATA2 7200 rpm3DMark06 1.1.0 eredménye:
Windows 7
Resolution: 1280x854
Anti-Aliasing None
Filtering: TrilinearScore: 4904 pont
SM2.0 Score: 1969
HDR/SM3.0 Score: 1818
CPU Score: 2462Volt értelme
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Nos, Kingston lett belerakva.
A Kingston oldalán van memória konfigurátor, hogy a notimba milyen memót érdemes belerakni Tőlük.
Az van benne, 2x2GB Kingston most.
És megy a memória teszt szerint "átment"A Win7 szerint a leggyengébb láncszem most már a vidikari a gépben (8600M GT 256 MB GDDR3).
De sajna az integrált, nem MMX, szóval itt a vége a bővítésnek.Ha a BIOS-ban megtalálom, és lehet a vidikari 256 MB GDDR3 memót a rendszermemóriából kibővíteni, lesz gyorsulás?
Gondolom igen...
csak találjam meg hogy hol lehet hozzárakni még min,. 512 MB-ot.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz fcriss #11307 üzenetére
Kösz!
A hardverapróról holnap nézek két 2 GB-os Kingston-t, tesztelem és utána veszem meg.
A boltban nem nagyon tudom ezt megtenni, azt hiszem...A Kingston-t a Kingston honlapján található Configurator szerint a gépben használhatom.
Az ASUS szerint a Hynix és a Nanya a tuti...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
válasz SutiAdi #11305 üzenetére
Ilyenkor kellene a két kari között megoldani azt AUTOMATÁN, hogy ha 2D fut, akkor Core i prociba integrált kari fut, ha 3D, akkor a rendes.
Egyszerű volna nagyon... dehát ez van...Everest-tel tesztelted a procit?
Nekem 10 perc full terhelésnél a Core 2 EXTREME 2,8 GHz-es procim 85 fokig fut fel 4900 rpm full venti mellett.A laptophűtőt nem kapcsoltam be (Zalman).
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz SutiAdi #11302 üzenetére
Én az NVIDIA laptop drivereket mindig innen szedem:
[http://laptopvideo2go.com/]̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
válasz 3.Aragorn #11288 üzenetére
Igen, igen
Kipróbáltam az új procit a laptopban:
(Core 2 Extreme X7900 2.8 GHz, a noti engedi BIOS-ban 3 GHz-re feltolni, de minek )Rányomtan az EVEREST-et: 10 perces full prociterhelést csináltattam vele.
Persze a kis ventillátor max pörgésben volt...
A 2 mag max. 85 fokra ment fel, azt tartotta.
A 10 perces teszt leállítása után gyorsan lehűlt vissza.Alapjáraton amúgy 45-55 fok közötti a proci.
Flash alkalmazásnál felmegy max 65 fokra.RÖHEJ, hogy egy ekkora 17 colos notiban (G2S) milyen kicsi a procihűtő...
mintha nem lenne hely hozzá̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Bővítem a gépemet!
ASUS G2SEddig ez történt:
Processzor:
Core 2 Duo T7500 2,2 GHz helyett Core 2 Extreme X7900 2,8 GHz (3 GHz)Merevlemez:
Fujutsu 200 GB 4200 rpm SATA 1 (!!! - baromi lassú) helyett Western Digital Scorpio Black 250 GB 7200 rpm SATA 2Tervezet:
Az esetleges kompatibilitási problémák miatt a 2x1GB 667 MHz HYNIX memória helyett ugyancsak HYNIX de 2x2GB 667 MHz. (800 MHz-es memó felesleges sajna a chipset miatt)
Az ebay-ról lesz megvéve valszeg, mert itthon KIT-ben nem láttam (ebay: 2x2GB HYNIX CL5 szállítással 21500 ft)HYNIX helyet valami más márka jó???
Az ALAPGÉP 3DMARK 2006
Score: 4663 pont (8600M GT 256 MB DDR3)
(alapjaraton: Core Clock 475 MHz/Memory Clock 1400 MHz)
CPU Score: 1841Az ÚJ pontszáma később.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
ASUS G2S notim van.
965PM chipset, T7500 2,2 GHz-es 800 MHz FSB processzorral.
Most 2x1 GB 667 MHz-es Hynix RAM van benne.
800 MHz-es RAM menne benne?
2x2 GB-ra akarom bővíteni a notit, és nem túl nagy a választék. Hátha...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
ASUS G2S notim van.
965PM chipset, T7500 2,2 GHz-es 800 MHz FSB processzorral.
Most 2x1 GB 667 MHz-es Hynix RAM van benne.
800 MHz-es RAM menne benne?
2x2 GB-ra akarom bővíteni a notit, és nem túl nagy a választék. Hátha...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy ASUS G2S gepezetem (2.2 GHz, 2 GB RAM, 8600M GT 256 MB GDDR3), nagyon jol megy, egy gondom van vele...
"Megmergeztek" egy 4200 rpm-es vinyoval (200 GB)... rohejes...
Kicsit visszafogja a dolgokat sajnos...Valamikor beszelni fogok Budapesten az ASUS szervizzel hogy mennyiert cserelnek at egy pl. 7200-esre... bar felek hogy nagyon sokat kernenek erte...
Vagy netan eleg lenne belerakni egy gyors 1 GB-os SD kartyat es a Vista ReadyBoost tud rajtam segiteni?
-
KisApám
addikt
3DMark06 1.1.0
ASUS G2S laptop, Windows Vista Home Premium
Resolution: 1024x768
Anti-Aliasing: None
Filtering: Trilinear
HLSL VS Target: 3_0
HLSL PS Target: 3_0Score: 4663 pont (8600M GT 256 MB DDR3)
(alapjaraton: Core Clock 475 MHz/Memory Clock 1400 MHz)
CPU Score: 18412.2 GHz Core 2 Duo
2 GB memory
200 GB Fujitsu winchester̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Tegnap ota nem erem el a http://www.asus.com-ot... a gepemmel van baj vagy mi lehet a gond?
Valamint kb. 1 hete irtam az ASUS-nak hogy a G2S gepemben van LiteOn Hybrid TV Tuner de hasznalni nem tudom, ugyanis a Windows Media Center azt mondja, hogy nincs a gepben ilyen hardver... mikozben a Device Manager-ban tisztan latszik hogy igenis van es problemamentesen mukodik, nincs akadas...
Az ASUS csak a driver-eket adta a lemezen, a Media Centeren kivul semmi mast progit nem adott hozza, amilvel hasznalni lehetne ezt a TV Tunert... oreg hiba...
1 hete irtam az ASUS-nek "technikai" levelet, de meg nem voltak hajlandoak valaszolni...
Az ASUS honlapjan talalhato forumba irtam, ott legalabb van 1-2 gyerek, aki rendes, es probal segiteni.A Chris TV-n kivul (meg nem probaltam ki vele, de megvan a light verzioja) van valami progi, ami az ASUS G2S-ben levo LiteOn hybrid TV Tunert hasznalni tudja?
Vagy netan be kell szerznem valahonnan a Windows Medai Centert es ujratelepiteni, hatha utanna hajlando lessz hasznalni a TV Tunert?Koszonom elore is a segitsegeket!!!
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ASUS G2S laptopot hybrid TV Tunerrel (Lite-On).
Viszont nem tudom használni a TV Tunetr, mivel csak a drivereket rakták fel, nincs hozzá program sehol amivel használni tudjam...
Valakinek van, tud segiteni???
-
KisApám
addikt
Szerintem azok a ventik amik alaptopo hatuljan vannak (4 db!) 1-2 ev utan eleg hangosak lesznek terheles alatt... no meg az asztali procik egy laptopba ilyen kis hutofelulettel a vidikarival egyutt, foleg ha a vidikarit esetleg egy 8800-asra akarja cserelni az ember a 8600-as helyett egy ido utan...
Inkabb G2S...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
VAN VALAKINEK ASUS C90???
Kivancsi lennek milyen hangos azzal a 4 ventillatorral a hatuljan...Szeretnek venni ASUS laptopot es az ASUS G2S es a C90 kozott hezitalok!
Segitsetek!
Koszonom!̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Hali!
Szeretnek venni egy ASUS G1S gepezetet
Ugy latszik Ausztriaban fogom megvenni...
Nem erdekel a nemet billentyuzet, az sem izgat, hogy esetleg nemet nyelvu lessz az oprendszer rajta.
Ami izgat: AUSZTRIABAN KB. 100 000 ft-al OLCSOBB az ASUS G1S!!!
Es ezert megeri 15 000 ft-ot rakolteni az utra...
No meg az ASUS ugy tudom vilaggaris, meg telefonaltam az itthoni ASUS szervizbe, azt mondtak nincs bajuk azzal, hogy nem itthon veszem meg a gepezetet.
A magyar kereskedok meg tehetnek egy szivesseget... bar lehet, hogy nem rajtuk mulik az a plussz 100 000 ft...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade