Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Halihó!
Az ASUS 1018p az le tudja játszani a HD filmeket? -
legiaap
félisten
Halihó!
Van egy Asus X50Z notim, rajta egy 32 bites windows 7, bár ez a laptop nincs a win7-et futtató laptopok listáján mégis az van most fent. Előtte Vista volt fent. Ma szerettem volna feltenni az XP SP3-at de valami kompatibilitási hibaüzenetet dobott fel. Próbálkoztam SP2-vel is, de az sem jött össze. Aztán kiírtam mind két windowst külön-külön DWD-RW-re meg Pendrive-ra is feltettem és Bios-ban beállítottsm, hogy erről bootoljon, de a Save & Exit után nem ismerte fel se a DWD-t, se a Pendrive-ot. Szerintetek mi lehet a gond? -
legiaap
félisten
válasz
cantus
üzenetére
A hűtőpadról olyanokat olvasgattam, hogy csak pár fokkal csökkent, az meg a mostani 100 foknál nézve nem nagy segítség.
Az a progi amit mondtál az nem működik win 7-en?
Nem szeretném újrarakni ezért a gépem.
Mint mondom, fél év után kukába fogom dobni. A lényeg addig húzza ki. -
legiaap
félisten
Fffúúú öregem ezt merre kell megnéznem?
Igen laikus vagyok "hogy épül fel egy noti, és hogyan kell kipucolni rendesen" téren.
Nincs is rendes szerszámom hozzá. Bicskán lévő csavarhúzóval tudtam csak leszedni a hátulját és annak is csak azt a részét, ahol a ventilátorhoz lehet hozzáférni és az alaplap egy részéhez, mert a süllyesztett csavarokhoz nincs már szerszámom.
Nincs szoftveres mód a proci teljesítményének szabályozásához? -
legiaap
félisten
Szervusztok!
Van egy Asus X50Z notim. Neme mai darab. Rengeteg gondom van vele. Vannak kisebbek és nagyobbak. Kisebbek, hogy szar az anyaghasználata, mely miatt igen mozog a kijelző, a kijelzőt rögzítő két pánt, ami körül elfordul a kijelző közül az egyik meg van repedve. Gondolom e miatt van a lötyögés. De ez még csak a kisebbik baj. A nagyobb az, hogy igen melegszik és nagyon pörög, sok hőt termel, a bal oldalon elég meleg a billentyűzet is.
Szétszedtem és megvizsgáltam. Az a réz színű lapos akármi (nem tudom mi a neve) ami ívesen köti össze az alaplapot a ventilátorral na az szinte tűzforró. A Ventilátorból, már többször is kifújattam a port, de nem segít. Még egy fél éve mértem Everest-el hőfokot, akkor a CPU-ra 100 fokot írt. Ez tuti nem változott. Ma pedig olyat csinált, hogy játszottam Facebook-on és kikapcsolt. Csak akkor tudtam visszakapcsolni, mikor lehűlt kicsit.
Nem tudom lényeges-e, de windows 7 32 bites rendszert használok és természetesen megy a Power4Gear, azon belül is az Entertaintment profilt állítottam be.
Nem szeretnék sokat már ettől a laptoptól, csak annyit, hogy egy fél éves még bírjon ki.
Kérdésem a következő lenne:
Hogy tudom a teljesítményét visszább venni kicsit, hogy ne legyen ennyire hangos, ne termeljen ennyi hőt és ilyen ne történjen, hogy kikapcsol magától, mert már nem bírja. -
legiaap
félisten
válasz
nemzavarsz
üzenetére
Hát most már két éves lesz.
Azt hiszem, akkor le kéne kapnom valamikor a hátulját és kifújatni a port. -
legiaap
félisten
válasz
nemzavarsz
üzenetére
De amiket bekarikáztam azok mire valók?
Nem igen értek hozzá.
-
legiaap
félisten
Háló!
Olyan bajom van, hogy a notim túlságosan is melegszik és nagyon hangos. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.
Most viszont lenne egy öltetem, csak előtte megkérdezlek titeket mit vélekedtek róla:
Találtam egy ilyet a gépemen: [link]
Mi lenne ha ott állítanék valamit, ahol karikáztam. Akkor talán megszűnne a gondom?Ja és Asus X50Z notim van windows 7 professional 32 bit-el.
-
legiaap
félisten
Most vettem észre, hogy a notimon, mikor elindítom a beépített kamerát, akkor fejtetőn mutat engem. Ez miért lehet?
Notim: Asus X50Z
Szoft: Windows 7 Professional 32 bitMegoldás esetleg?
-
legiaap
félisten
válasz
nagyjojo
üzenetére
Na szóval az a fura dolog, hogy anno, mikor feltettem a windows 7-et, akkor semmi drivert nem raktam fel. Ha jól emlékszem, akkor a windows mintha letöltötte volna a szükséges dolgokat.
Most feltettem ezt a progit és egy csomó mindent talált.
Amit nem értek, hogy:
- hogy hogy talált még hiányzó drivereket, mikor eddig is minden simán működött?
- a touchpad-ot nem találta meg ez a progi, mert pl. nem tudok oldalra görgőni, holott annak kéne működnie -
legiaap
félisten
Halihó!
Asus X50z-re merre találok Windows 7 Professional 32 bites rendszerhez drivereket?
Az Asus support oldalán nem lehet windows 7-es oprendszert kiválasztani. -
legiaap
félisten
Halihó!
Asus X50z-m van, rajta 32 bites Windows 7-el.
Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem egy bunyós emulátoros játékot: Samurai Shodown, de nem tudok a játékban egyszerre 3 gombot használni. Lenne olyan ütés amihez három gombot egyszerre kéne lenyomnom, de nem veszi be. Csak kettőt.
Lehet valahol esetleg ezen állítani, mondjuk a windowsban valahol, vagy nem kezeli a noti a 3 gomb lenyomását? -
legiaap
félisten
Zsííírrr
Mindig azt mondtam, hogy soha többet asust, mert ezidáig mindegyik asusomnál gond volt az anyaghasználattal. Rosszak voltak az illesztések, recsegtek ropogtak, illesztési hézagok voltak.
Lehet erre majd szert teszek. Bízok benne itt jobb a helyzet.
Amúgy a win7-et viszi ez a gép simán? -
legiaap
félisten
Kérdésem a következő lenne:
Szerintetek az ASUS UL30-as háza fémből van? -
legiaap
félisten
Halihó!
A napokban azon filóztam, hogy feltelepíteném a Windows 7-et, viszont még csak most nézem, hogy az Asus Support oldalán nem lehet ehhez letölteni cuccokat. Csak XP-hez vagy Vistához.
Ebben az esetben honnan lehet szerezni, mondjuk cuccokat (pl. driverek, stb.)? -
legiaap
félisten
Halihó!
Az mitől lehet, hogy a CPU-m folyamatosan 80 fok feletti hőmérsékletű?
Ha erőteljesebben igénybe veszem, akkor meghaladja a 100 fokot is.
A billentyűzeten is nagyon lehet érezni. Főleg a jobb oldalon.Ezt a túlzott melegedést nem lehet orvosolni valahogy?
-
legiaap
félisten
Hahó!
Épp az ASUS oldalán bóklászok és be akarom jelenteni a notimat szervízre, de kéri a sorozatszámot S/N.
Az mi és honnan tudhatom meg? -
legiaap
félisten
Inkább egy új noti kéne.
Ennek ár minden baja van, pedig nem öreg.
- Mikor bekapcsolom a gépet és bejön a Windows, akkor bebarnul a kijelző
- Mikor döntöm a kijelzőt, akkor kattog és ha olyan 40 fokban hagyom, akkor becsukódik magától, egyszóval szar
- Elég nagy a holtjátéka a kijelzőmnek...nagyon mozog
- Az aksi mozog, pedig még sosem vettem ki
Soha többet ASUS-t! -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Van egy ASUS X50Z notim és Everesttel megnéztem milyen hőfokon üzemel a CPU-m.
85 fokos. Az normális hőfok? -
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Van egy ASUS X50Z típusú notim és történt vele ma egy kis furcsaság.
Bebarnult a képernyő. A fekete szín gyakorlatilag barnás árnyalatban pompázik.
Olyan mintha egy napszemüvegen keresztül nézném a kijelzőt és nem akar elmúlni a hiba.Mi lehet az oka?
Mit tudok csinálni?
Valki találkozott már ilyennel? -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Adott egy X50Z noti, melyet pár hete vettem. Úgy tettem, ahogy azt az eladó mondta, 3-szor 12 órás töltésen hagytam.
- Az everest azt írja, hogy 5 %-már elhasználódott. Ez hogyan lehet ilyen rövid idő alatt?
- A tálca alján az óra mellett az aksira, ha rámegyek mindig mást ír ki. Pl. 98 % áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik) Valamikor meg 97 %, valamikor 100 %.
De ez miért változó? Hisz hálózatról megy és elvileg 100 %-ot kéne hogy kiírjon mindig nem?A touchpadon most működik a függőleges görgő...valamikor műxik, valamikor nem...

-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Van egy X50z tipusú notim. Akadt egy kis gondom.
Mindig sz@rakszik a toucpad oldalsó görgetője. Hol működik, hol nem. Ennek mi lehet az oka és hogyan orvosolható?
(amúgy ez már az előző ASUS-aimnál is volt probléma) -
legiaap
félisten
Köszi a listát.
Visszavittem a notit a boltba.
Kiderült kihagytak 1 giga 800 MHz-s ramot. Azt pótolták.
Azt mondtam nekik a telepítéses dolgot.
Aszonták, hogy a mai notikat szinte csak Vistára adják ki. Az XP telepítés is megoldható, csak nehézkesen. Külön drivereket kell letöltögetni.
De ezt miért nem mondják el???
Most egy tök analfabéta honnan a túróból jöjjön rá???
Most nekem is kell szereznem egy Vistát, mert nem akarok szórakozni a külön driverek keresgetésével, amúgy azt sem tudom hol kéne keresnem és mit... -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Ma vettem egy ASUS X50Z típusú notit. Külsőleg rendben van a kicsike. Kaptam hozzá ASUS egeret és táskát is. De XP-s driveres CD-t ehhez sem kaptam fene a formájukat. Most töltögetem le a cuccokat az ASUS oldaláról. De ami ott fenn van sok minden az mind kell???
Főleg az a sok Utilities és az Audio Drivernél is van kettő. Ott mind a kettő kell???XP-t kiírtam egy TDK CD-RW-re biosba beállítottam, hogy CD-ről bútolja erre nem történik semmi sem. Asszem lesznek még gondok...

-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Kérdés:
Adott egy Asus X51 gépezet. Egyszerre szeretnék használni 3 gombot (játék közben), de nem engedi a gép. Csak kettőt lehet egyszerre leütni.
Ezen nem lehet valahogy buherálni, hogy működjön a dolog? -
legiaap
félisten
Gyerekek a hiba megint előjött
Épp a Call of Duty 2-őt másoltam fel a gépre,de mikor végzett a másolás a DVD-m megint nem állt le.Csak prögött mint a hülye gyerek.
Ki kellett nyomnom a gépet.
De előbb bementem a sajátgépbe és a DVD meghajtómra nyomtam egy jobb klikket,erre kiírta nem válaszol.
Kezdek parázni,meg idegbeteg lenni.
Ha huzamosabb ideig pörög valami akkor besz@rik.
Mi lehet a gond? -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Van egy dolog,ami engem idegesít:
Már másodszorra fordult elő,hogy filmet néztem a notimon.DVD-ről avi formátumban és a filmvégén,mikor leállítottam a lejátszót (Windows Media Player 9-es)
akkor a DVD nem állt le,csak pörgött tovább.Hiába nyomtam a gombot rajta nem adta ki és le sem állt.Csak az újraindítás segített rajta.
Ennek mi lehet az oka???
A notim fajtáját az aláírásomba megtaláljátok. -
legiaap
félisten
Ő a nagy szerelmem most.
Róla mi a véleményetek:
[link] -
legiaap
félisten
Ez a noti nagyon jó néz ki.
Csak 362 000 ft-ba kerül.
Majd egyszer ha lesz egy jól kereső munkám...
Egy másik dolog.Nem tudom,de ti hallottatok már olyan dologról,hogy hűtőasztal Notikhoz.
Valahogy úgy működik,hogy rá kell helyezni a notit és alulról hűti.
Nekem azt mondták létezik ilyen,de még sehol nem láttam.
Valaki? -
legiaap
félisten
Olvastam,hogy van olyan ASUS amibe van újlenyomat olvasó.
Ez micsoda?
Vagy mire lehet hazsnálni egy notiba? -
legiaap
félisten
válasz
Szerintem...
üzenetére
Nekem is ilyen notim van.
Én úgy hazsnálom,hogy az aksi állandóan benn van és hálózatról nyomatom.
Egy héten meg egyszer használom aksiról.Tehát hetente egyszer töltöm az aksit. -
legiaap
félisten
A Bios-ba nekem van valami Easy Flash menüpont.
Arról valami update-t ír.
Azzal lehet talán frissíteni vagy az mire jó???
Valaki???
Amúgy rájöttem ha Fn+ Z-t megnyomom akkor aluszik(monjuk ezt eddig is tudtam) és akkor villog a Z,amúgy meg állandóan világít.(ne ezt nem tudtam)
A Sony-k nekem azért jönnek be mert külsőre gyönyörűek.
Nekem sokat számít a külső. -
legiaap
félisten
#2783-ra tudja valaki a választ?
-
legiaap
félisten
Jól van na a klikkelést nem úgy értettem.
Átvitt értelemben.
Amúgy meg van egy ötletem.
Az asus oldaláról le lehet tölteni újabb fajat biost és talán abba már meg lehet csinálni.
De én ehez már tényleg nem értek.
Ja a másik kérdés.
Anotim elején a Z világít,theát alvásmódba van elvileg,csak azt nem tudom,hogyan mikor most is írok és nem alszik a Notim.
Erre valaki??? -
legiaap
félisten
Sziasztok.
Az aláírásomból láthatjátok milyen notim is van és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Gondoltam csinálok egy battery calibration-t a Bios-ba de nekem az szürke színű és így nem tudok rá kattintani.
Van valakinek ötelet,hogy az miért lehet?
A másik kérdés,hogy 1 giga ramot kértem erre az everest meg a Bios is 896-ot mutat.
Miért? -
legiaap
félisten
Aki tudna segíteni please írjon már valamit.
Megköszönném. -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Szeretnék venni a notimba még egy 512-es RAM-ot,de nem tom hol vegyek.
Tudnátok mondani nekem valami netes áruházat,ahol lehet kapni?
És még egy kérdés:
Egymagam be tudom szerelni vagy jobb,ha szakemberre bízom a dolgot?
Ja amúgy a RAM-om tíusa:
512 MB (PC2700 DDR SDRAM) Everestbe néztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx