Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyo1111

csendes tag

Két nappal ezelőtt vásároltam egy ASUS K42JV-VX051D notebookot. 64 bites win 7-et tettem fel rá és azt tapasztaltam, hogy a windows alatt valami Intel HD videókártyát ismert fel és ez az alap videókártya (fel is telepít hozzá drivert és szoftvert az asus cd-ről) és nem a benne lévő és felmatricázott nVidia GeForce GT 335. Leszedtem az nVidia honlapjáról és fel is telepítettem a megfelelő drivert hozzá, de ennek ellenére még mindig az Intel az alap videókártya és a vezérlőpult/Rendszer/eszközök között a kiírás szerint most két videokártya van benne, de mégse az erősebb nVidia-t használja a rendszer. Ha pedig eltávolítom az intelt, akkor pedig 1024*768-nál nagyobb alap felbontást nem kezel, szóval olyan mintha nem érezné a benne lévő nVidia videokártyát. Abban kérném a segítségetekett, hogy miért lehet ez? Én rontottam el valamit a telepítésnél? Esetleg ez csak egy kiegészítő kártya az intel mellé? Nem igazán foglalkoztam mostanában laptopokkal ezért nem vagyok tisztában az újdonságokkal. Válaszaitokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák