Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
Megjött Asus ügyfélszolgálat válasza az xp driver kérdésre, sajnos semmi konkrétum nincs benne.
"Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében tájékoztatni kívánom, hogy készüléke valóban kompatibilis a Windows XP operációs rendszerrel, azonban az illesztőprogramok jelenleg még tesztelési fázisban vannak külföldi központunkban. Bár kikértük az illetékes szakemberek véleményét, határozott időponttal a szükséges illesztőprogramok kiadásának vonatkozásában még nem rendelkezünk, így csak szíves türelmét tudjuk kérni, míg a jelenleg zajló tesztfolyamatok a vásárlóink legnagyobb örömére lezárulnak.
Üdvözlettel:"
-
NÓPARA
aktív tag
Hát ez elég gáz részükről hogy nem írnak vissza a levélre. Lehet hogy túl messze vagy
tőlük és még a levél nem ért oda
. Majd meglátom hogy mire jutok én is ha más nem akkor két dolog jön szóba. Az egyik amit fentebb már javasoltak vagy virtuál PC. Majd ha lesz gép akkor többet tudok már én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Goddess of Victory:Nikke
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

tőlük és még a levél nem ért oda
. Majd meglátom hogy mire jutok én is ha más nem akkor két dolog jön szóba. Az egyik amit fentebb már javasoltak vagy virtuál PC. Majd ha lesz gép akkor többet tudok már én is.
Pyttawrx