Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
üzenetére
Hááát ez érdekes. Egyébként a lemezen nem mindig a legfrissebb driverek vannak.
Itt megkeresheted a notebook típusa szerint vagy kategória(VGA, hang, tapipad stb.) a legfrissebb drivereket: Klikk
Ha viszont a legfrissebb driver telepítése után is problémád van akkor inkább hagyd. Én azonban felraknám és megpróbálnék utánajárni, hogy mi okozza a hibát, BIOS frissítés se árt ha nem a legfrissebb verzióval rendelkezel.
-
animatrix11
őstag
-
-
-
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
üzenetére
Sputyi70! Sapphi!
Szóval egy teló programról lenne szó ami XP-t kér. De menne Win7 alatt is csak akkor virtuális gépet kell létre hozni. Na meg a gyerek Metin2-jének kéne az XP. Bár írtak valahol hogy a Metin menne Win7 alatt is csak valamit állítani kell valahol. Na meg is rendeltem a gépet remélem nem csalódom benne. -
kp78
veterán
válasz
üzenetére
Én innen rendeltem, volt nekik raktáron, így hétfőn rendeltem meg, kedden itt is volt.
Számla, gar.papír benne, táska+egér sem hiányzott.
Nekem előtte egy Asus F3TC-m volt, ahhoz képest nagyon nagy előre lépés.
Gyors, halk, nekem tetszik.
Amit a tesztben írnak állja a helyét, a billentyűzet viszont abszolút rendben van.
A cd-tálca gombja valóban lehetne kicsit jobban kidomborítva, mert bizony szokni kell, hogy vakon megtaláld, hol kell megnyomni, de nekünk férfiaknak ugyebár mást is el kell tudni találni vakon
Nagyobb használatra csak ezután fogom be, talán holnapra végre felkerül minden, a levelező programmal viszont szívok egyelőre, mert a windows live mail-be nem bírom az áttelepítővel átrakni az outlook express-ből exportált leveleket, pedig bnőm vistás gépén a win mailbe simán át tudtam rakni. -
válasz
üzenetére
Üdv!
Nekem K52JR-SX116D -em van ez valamivel erősebb mint amit néztél! De úgy gondolom a különbség annyira nem nagy!
Nekem nagyon tetszik! Gyors jól néz ki és minden van rajt ami számomra kellhet!
Tehát panaszra nincs okom! És még a játékok is elfutnak rajta ha nem akarja az ember full grafikán futtatni őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk ha nincs akkor úgyis megvesszük... de azért jó lenne ha lenne.
De mivel cetelemes hitelre lesz, nem tudom mikor jön meg. Remélem be fog válni!

Pyttawrx