Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz nemeth989 #9540 üzenetére
nekem nem
Viszont első csatára Stingray 2-vel kikaptam két Chally-t, akik végig a hátsó sorból campeltek, erre a LAV-600 beszaladt foglalni Anvilon és ránk dobta a teljes def wave-t. Remek móka volt. Med, 12k dmg, 1500+ xp, 120k credit (-újratöltés -biztosítás). Nem érte meg a nyugtatót.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
myckey
veterán
válasz nemeth989 #9661 üzenetére
Escape to Victory
menekülés a győzelembe
a jelenlegi játékot inkább hasonlítanám autó versenyzéshez, mint tankos hacacáréra
a rekord, az ilyen fél perc körül van kb.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
válasz nemeth989 #9661 üzenetére
Volt 55 másodperc körüli körünk is
myckey: engem is a wotos versenyre emlékeztet a dolog (3-3 Chaffees eventre)
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
csaabz
őstag
válasz nemeth989 #9762 üzenetére
Tudom, már feljebb is mondták többen, hogy mbt-nél nem számít a látótávolság. Na de 360 méter az tényleg nagyon kevés. Jobbára semmit nem lát. Ha nincs vele valaki, aki felfedez, akkor el van veszve teljesen.
Legalábbis én így látom.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
myckey
veterán
válasz nemeth989 #9848 üzenetére
valahogy neked is be kell lűni!
egyébként tuti bogaras, elég trógerül is fest úgy ahogy van.
ez a T-14 torony meg nem igazán szimpatikus, remélem valami frankó cumót fejlesztenek rá
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
DeadMeat
nagyúr
válasz nemeth989 #10589 üzenetére
Nagyon nincs kedvem mást játszani, csak ezért maradok. Amúgy teljesen kiábrándultam, a folyamatos új bugok, a régiek, az igazán game braker bugok még mindig bent léte (shot delay, tereptárgyak hitboxa, ect) Havernak segítek alacsony tierben előre haladni, meg 10-ben a sphinx mert az még úgy ahogy fun a nagy tierben.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Angel1981
veterán
válasz nemeth989 #11130 üzenetére
A játék minden csatában értékeli a teljesítményedet (akár PvP, akár PvE), és az alapján dönti el, hogy semmit / vas / bronz / ezüst / arany / platina dobozt kapsz - mindig az adott tankkal történő játékosátlaghoz viszonyít.
Kicsit hasonló, mint a WoT-ban a class osztályzás, csak itt jutalom is jár mellé.
Szintén jár még doboz a daily challengek teljesítéséért.#11125 bullseye: a bronz boost aktiválása 15 arany, az aranyé 50, a platináé 100 - ezüsttel még nem találkoztam.
BTW. Megint van valami event, látszik a boost fülön, +100% XP.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz nemeth989 #11143 üzenetére
Nem a csapatot akarom védeni (most amúgy is kicsit bepöccentem, mert zárt béta óta SOHA nem fagyott ki a game csata közben nálam, most a 0.16-ban meg 25 esetből 3x), de tekintettel arra, hogy Kanada függetlenségi napján (júl.1.) volt ilyen event, az USA függetlenségi napján (júl. 4.) szintén, sejteni lehetett, hogy a franciák napján (júl. 14.) szintén lesz, én pl. készültem rá látatlanban is.
Egyébként tényleg napokkal előre illene az ilyet konkrétan bejelenteni, és nem is lenne szabad 3-4 órába sűríteni, inkább tartson 12-24 órán át, de ne legyen ilyen intenzív.
BTW.
Más hogy áll a csata közbeni kifagyásokkal?
Szeretem a játékot, és magas a tűrésküszöböm, de ez most kicsit kedvemet szegte - a gépen a világon semmi nem változott, így csak a játékra gyanakodhatok.[ Szerkesztve ]
-
Vitiris
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Öt Starship után embereket küldene a Marsra Musk és a SpaceX
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest