- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-12-01 16:49 Téma összefoglaló
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjorngolf
tag
A wotot annon a zárt bétában kezdtem el. Sokkal sokkal rosszabb volt bugok terén mint most az AW... Egy előnye volt h egyeduralkodó volt. Az AW-nek ezért is nehéz a dolga mert nem egyedüli már a piacon.
És tény h rendes közösség nincs. Külföldön sem és itthon sem. Én mondjuk ezen ok.mentén is hoztam létre az új AW csoportot pl fb-n h valamelyest legyen egy épkézláb hely ahol lehetnek a magyar playerek (hírek többségében fordításra kerülnek). Valamint elkezdtem a levelezést a fejlesztőkkel is (de erről nem beszelhetek)

-
scyllarus
veterán
A mai fiatalság, aki mindent készen akar azonnal, van így ezzel.
Én is több, mint 4 évet wotoztam, mégis otthagytam egy jobb élményt nyújtó játékért.Ebben meg igazad van. Sokszor kitárgyalt téma: nem jönnek a játékosok, mert kevesen vannak fent - kevesen vannak fent, mert nem jönnek új játékosok. A my.com anyagi hátterével bizony illene lépniük valamit így az elején, és megszakadna az ördögi kör.
-
scyllarus
veterán
-
myckey
veterán
Egyszer az eltalálás.
De ott vannak még olyan pontok is, amiket bizonyos szögekből totál lehetetlen sebezni, reálisan nézve.
Nem úgy mint most.....Egyébként nem lesz a játékban normalizáció sem, lövéseknél.
A sebzés pedig kaliber függő lesz. Tehát egy tr4 valamint egy tr6 ugyan azt sebzi, de persze a tr6 erősebb átütéssel bír, jobb pontossággal stb.......valamint ott már jobb lövedékeket lehet majd elérni.
A tankok életpontját is növelik majd.
(#12519) scyllarus
Így van!
Itt jön be hogy mennyire variálják magát a páncélzat típust, értéket, ami most több típusú lesz, ezáltal generálnak olyan helyeket, amik itt ott sebezhetőek, máshol már nem. Tank arculattól, összeszereléstől függ majd.
(#12520) Franky74
A retrok nem fognak több tulajdonsággal bírni.
De az univerzális hely miatt, jobban rá tudsz majd menni egyes mutatók feltornászására. Valamint nem kell kifejlesztgetésekkel bíbelődni, XP-t rá költeni.......felhasználóbarátabb lesz, jobban tudsz haladni a fejlesztésekkel is.
Igazából a kezdő játékosoknak ez nagyon nagy segítség.Nekünk inkább cumi.

-
Tesztó
csendes tag
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
vv5204
senior tag
Épp most olvasom a részletes változásokat - amik persze nincsenek kőbe vésve- és azt írják nem szüntetik meg a retrofiteket, hanem csak megváltoztatják őket. A terv szerint minden tanknak fix 3 darab univerzális retrofitje lesz, amit nem kell külön megnyitogatni, hanem egyből lehet belepakolni amit a játékos akar. Ez pozitív változás lenne szvsz.
-
myckey
veterán
-
csaabz
őstag
-
Bjorngolf
tag
-
myckey
veterán
-
aginor
veterán
-
csaabz
őstag
-
csaabz
őstag
-
Tesztó
csendes tag
-
Tesztó
csendes tag
-
myckey
veterán
Ablak alsó része, az már a zöld találat jelző, az a vízszintes vezető nyílás lemez.
Maga az ablak pedig pont középen sebezhető, ( a játékban kissé fehéres téglalap ) de ezt nem mindig adja be, tr 10 ben javában sikerül, kilences lövegekkel nem általános.
Tehát a torony tetején a kupola lőhető 1/3 sebzéssel kb.
Frontból pedig a sárga rész közepe, csak.
Illetve a zöld lemez, vezetői nyílás.
AP lőszerekkel.
-
myckey
veterán
-
nemeth989
senior tag
Teli van konténerekel, meg épülettek a pálya. Használjuk már ki a terep adta lehetőségeket, hogy ne lőjenek oldalba. Az meg hogy kilövik a havert. GO pont nem az egyedül rambózásról szól. A másik ch2 legjobb deffend tank a mocskosul sok hpjával baromi jó gunnjával. A fő pontok se 2 mspig vannak. Az meg egy másik sztori, ha körülötted a csaptod elhullik téged meg bekerítenek. Nem azt mondom, hogy hibátlan tank, de ami mostanában megy, hogy itt mindenki hurrogja nem tudom megérteni. Nekem megvan az összes 9-es. A3mon kívül mindegyik 10-es. Minden módot játszok. Leginkább pvp-t, mbtzni szeretek a legjobban. Úgy gondolom ez az egyetlen 9-es amivel tényleg megtudod állni a helyed 10-be.
-
myckey
veterán
Nem értelek benneteket, mi ez az oldalról lövő mánia

Úgy kell menni azzal a francos harckocsival, hogy jó legyen.
De ha meg ennyire problémás, tényleg el kell kerülni, viszont attól még nem a harckocsi a szar .

(#12439) DeadMeat
Az a gond, hogy van rajta pár armor bug is ( chal.2 atdu ) amiket marha nehéz belőni, de attól még ott van, és mikor nem számítana rá az ember, pont akkor tuti valami kósza lövedék oda téved.
Meg aztán a tornyát is szépen be lehet aprítani, teli találatokkal.
-
DeadMeat
nagyúr
A go egy gyors játék mód, lassú tankkal egyaltalan nem okos dolog bemenni.. Mert mindenrol lemaradsz vele. Belonek, igen... Nem sebezhetetlen, mint ahogy egyik sem az.. Mégis az egyetlen tank amivel 90 fokban kiallhatsz és nem lovik be az oldalát... A 10-es ezzel ellentétben kapott 2 új gyenge pontot, már nem megy neki a csatahajó. Saját tierben a 2. Legpontosabb az agyuja, és az egyetlen ami megallja a helyét t10ben is.. De igazad van, tok szar tank....
-
myckey
veterán
Ez is érdekes dolog.
A tr 10 Chall. 2 ATDU egész jól használható.
Nem igazán értelek benneteket.
Nem nagyon tudok olyan tankot top szinten, amire szemétkupac jelzőt lehetne aggatni, mindegyiket teljesen ki lehet használni.
Más kérdés, ha nem tudnak velük játszani.
Bár ez nem az én problémám, ti meg majd max. nem játszotok velük, nekem végtére is mindegy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aginor
veterán
-
aginor
veterán
-
myckey
veterán
Bug, javítva lesz.
All my Gold and Credits disappeared in Update 0.18!
It’s a visual bug. Your resources have not disappeared. We are working on a hotfix.
--------------------------------------------
Holnap jön peccs, ha akkor sem oke, írj a supportnak.
Klán társamnak elveszett majd 2 hó prémim, írt nekik, kapott 1 hó kompenzációt, meg ami elveszett, azt is vissza állítják.
-
SpongyaBob
veterán
-
myckey
veterán
Én is örülök a GO nak, de van 1-2 dolog, amin remélem finomítanak.
Limitálnám az újraéledések számát. Kicsit talán változna a játékmenete.
Javítópontokat pedig felhúznám, jelenleg semmire nem jók, szinte.Így nagyon nem lenne belenyúlva, de mégis talán másnak is jobban bejönne.
Egyébként magát a respawn time -ot. is le kellene redukálni, tehát ha kiválasztod a pontot, ne kelljen már további 10-15 sec -ig malmozni. ( de ez már nagyon csak a finomhangolás )
Remélem majd másik map is jön.
Lords of War ig tuti elleszek vele, még pár 9 es és 10 es token, és a géppark is fullos lesz. Pedig hónapokat kihagytam, fenn se volt a gépen a játék.
De a legnagyobb bajom még mindig a nudli állomány, erre nehéz építeni, ebben a mycom pedig nyakig benne van.
Kár hogy 2 kiadó csinálja a ruszki és az eu szervert.Na de majd elválik, mi lesz, vagy ha nem, ez van.
-
myckey
veterán
-
aginor
veterán
-
aginor
veterán
-
villamos
őstag
-
Tarill
őstag
-
Met
nagyúr
-
myckey
veterán
-
gubabela
senior tag
-
Dewri
aktív tag
Továbbra sem értem ezt az "unalmas" dumát... Amint írtam az előbb: mikor a tier6 T72 ellen 1v1 kell harcolni egy Armatával, én ezt nem találtam unalmasnak... Vagy a kínai t5 tankkal +2 tieres MBT-k ellen, mellettük rengeteg egyéb ellenféllel egyszerre. Mi ebben az unalmas? Inkább esélytelen...
Persze én nem kezdőpontról kempelve sniperkedek a horizontra, az lehet, hogy unalmas lenne... Illetve nem is szakaszozok. MBT-vel, ha nem a Challenger vonal, akkor elég kemény a PvE, mostmár mediumon is, nemhogy hardon... Természetesen nem hátulról sniperkedve (ahogy azt sokszor látni szégyenszemre...), hanem első vonalban... De bármi más, aminek nincs páncélja, szintén érdekes. Stingray-el, BMD4-el hard PvE, azt se tudom hova bújjak/fussak... Artyval simán kicsap az ellenséges arty, ha nem vigyázok, itt az se nyugis meló...
Szóval nálad pontosan hogy néz ki egy PvE kör? Állsz és mindenkit egy kattintással robbantasz? Vagy mitől lesz unalmas? Hátha tanulok valami jó taktikát...

-
myckey
veterán
-
Dewri
aktív tag
Próbáltam most demonstrálni egy nullás kört, de persze 3x nyertünk zsinórban... Ettől függetlenül a győzelem se hoz sokat, itt egy 4 killes győzelem, tier7 Abrams-al, kemény nettó 67ezer kreditért, kevesebb mint 3ezer xp... Sima PvE is bőven hoz ennyit...
A másik két győzelem se volt fél milla, meg 800ezer, mint itt mondjátok, szolid nettó 120-180 környéke, 5ezer xp körül. Igaz prémium nélkül tolom és nem tettem rá boostokat se, mert nincs idő most itt ülni fél napot, így nem pazarlom el a platinumot pár csata miatt...
-
_Szasza_
tag
Mondjuk most 2x egymás után is valami 800+ os tickettel ment a csapatunk majd a végén megfordította a ellen majd bukta.....Ezek azért "vicces" helyzetek.... Tuti meccseket buktunk el...Majdnem kitéptem a hajamat. A legvégén volt a mi térfelünkön 2 fehér még el nem foglalt pont is de a csapat teljesen elfeledkezett róluk, mintha sima PVP lenne...
-
nemeth989
senior tag
-
Dewri
aktív tag
Ha mindent leveszek low-ra, akkor játszható. Vesztes csatánál ez is szépen hoz, 3ezer xp-t és 0 kreditet adott tier9-re. Legalább nem megy át mínuszba, ennyi pozitívuma van. PvE-ben azért továbbra is jobban lehet keresni tier9 szinten. A légicsapás szép lenyúlás a War Thunderből, kellett ide, nincs mire figyelni anélkül is...
Úgyhogy számomra marad a PvE szerintem, nem kínlódok itt (low-on...), mert ha vesztes a kör, azzal csak az idő megy, a fejlesztés nem halad. A csapatról már nem is akarok szólni, mivel a megszokott "kempeljünk messze/kerüljük a harcot, ahol piros a térkép arra véletlenül se menjünk/ne segítsünk az egyedül foglaló, 4 oldalról tűz alatt álló MBT-nek, mert bírja az" hozzáállással itt semmire nem jutnak, de vélhetően évekbe fog kerülni, mire ez derengeni fog valakinek, ha egyáltalán...
-
Tesztó
csendes tag
-
scyllarus
veterán
-
SpongyaBob
veterán
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
Synaptic
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
scyllarus
veterán
-
_Szasza_
tag
-
scyllarus
veterán
Várható volt. Ahogy a wotban is emelkedett a bevezetés után az ász szint vagy a marks of excellence szintje. Ahogy egyre több csatát mennek a jók is, úgy emelkedik a szint.
weres78: én is kimaradtam a korábbi kidobálásokból. Ez most egyértelműen szerveroldali hiba. Nem lassul, nem fagy, csak egy üzi jön a szerverről.
-
weres78
senior tag
Szerintem sokan ráhajtottak. Ugye jól tudom, hogy annak megfelelő ládát kapsz amilyen a teljesítményed az adott járművel a többi játékoshoz képest?
Na most ha így van, akkor véleményem szerint ez arrafelé vezet, hogy az emberkék sokkal inkább rá fognak állni egy-egy bizonyos járműre, amivel sikeresek tudnak lenni. Egy elég jó játékos mondott pár olyan típust amivel viszonylag "könnyű" jó ládákat farmolni. Arra jutottunk azért, mert a fene sem játszik velük...
Még az előző hozzászólásodra jutott eszembe miközben átnéztem a gépem, hogy más online játékokkal semmilyen problémám nincs. Ezzel jelenleg van. Korábban amikor többen panaszkodtak ilyen ledobálás miatt nekem sem volt, most lett. Nem értem, de annyira nem is izgat már, ha ledob megyek mással...
Hátha Vitiris talál majd valami magyarázatot...
-
scyllarus
veterán
-
weres78
senior tag
-
aginor
veterán
-
irhejja
tag
-
nemeth989
senior tag
-
gubabela
senior tag
Jó és most jól is lehet keresni, de ez a basiliskus küldetés nem az igazi. Nagyon sötét, alig látni valamit és kevés az idő. Ha a csapat nem nyomul elég gyorsan előre akkor már nem marad idő elfoglalni a végén a bázist.
(#11206) Met : Az artyk sebzését eléggé visszavették (töltés idő+dam nerf), igy nehéz velük sokat (20k+) sebezni mostanság.
-
scyllarus
veterán
Úgy látszik, mindenhol rájöttek, hogy itt a nyár, fogynak a játékosok. A hajóssal egy hetet játszottam, amikor nyílt béta lett, de mivel ugyanolyan volt, mint a wot, le is töröltem. Tegnap jött a mail, hogy kaptam egy T2 prémcsónakot, 1.000.000 kreditet és egy hét prémet.

Amúgy hogy lehet 2x ugyanabba a sz@rba lépni? 2 topicban vagyok igazán aktív, itt és a windows mobile topicjában. Kevés a játékos, ez a játék legnagyobb baja. Ez egy ördögi kör: nem lehet normálisan játszani, mert kevés a játékos, és kevés a játékos, mert nem lehet normálisan játszani. Ott ugyanez pepitában: a rendszer legnagyobb baja, hogy kevés az alkalmazás rá. Kevesen fejlesztenek oda, mert kevés a user, és kevés a user, mert nincsenek rá alkalmazások. Mindig kifogom
-
weres78
senior tag
-
weres78
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
-
vv5204
senior tag
-
Kean_Sorbo
őstag
-
scyllarus
veterán
Én is játszottam a múltkor, bevallom, de tényleg szenvedés. Lassan megy, lassan szűkül, mellé/fölé/alálő. Viszont a hangok jók ott nagyon. Mostanában frissül az is, még jobbak lettek, tesztszerón próbáltam.
Szóval nem "ott folyton kilőttek, berágtam, otthagytam a 'csába, jöttem ide botokra lövöldözni" típus vagyok, néha ránézek, drukkolok is, hogy az is jó legyen.
Egyelőre ez sokkal jobb, és remélhetőleg még jobb lesz a buktatók ellenére is, és 0.15<<0.9.15 -
weres78
senior tag
AimBot tudom hogy van, ami "segít" célozni. Mondjuk az Armata pont elég könnyen lőhető szemből, persze kell hozzá kis szerencse hogy beadja... És van olyan is, ami mutatja milyen helyzetben áll az ellen tankja és a lövege akkor is ha nem látsz rá. Ahogy tudom ezek komoly pénzekért használhatóak 4-5 euro/nap.
De arról amiről írtam (helyesebben amire utaltam) még nem hallottam, viszont nem lennék nagyon meglepve ha létezne.DeadMeat:
Nálunk pedig pontosan az fordult elő, hogy belőtt ugyanaz a tanak, odébb is cammogtunk és ott engem ki is kilőtt, Poczyt pedig mégegyszer belőtte.
Ráadásul ahogy mondtam mindkét esetben látott más tank is. Namost engem T72A lőtt ki, annak van töltésideje. Ha végig spoton lettem volna tuti kapok még a pofámra. Még azt is hozzáteszem, hogy VBL-ben ültem, mindkétszer csak ő lőtt be HEAT lőszerrel, úgy hogy közben meg sem moccant, végig spoton volt. Én jelzés szerint egy pillanatra sem. -
scyllarus
veterán
-
Kean_Sorbo
őstag
-
myckey
veterán
-
__nrb__
csendes tag
-
vv5204
senior tag
-
myckey
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Franky74
aktív tag
-
scyllarus
veterán
-
PoczyAW
tag
-
weres78
senior tag
-
PoczyAW
tag
-
Sebestyen01
őstag
-
speedmetal
tag

És a homokcsapda a Tshunami pályán? Az egyik meccsen egy játékostársam ott bujkált és nem jött segíteni. Mérgemben odagurultam, hogy megleckéztetem, ergo: kilövöm. Erre ott szerencsétlenkedett ebben a homokcsapdában és nem tudott kijönni. Azt írta, hogy nem volt ott, s mikor ráment, megnyílt alatta a föld :-) Én nem próbáltam, azóta messziről elkerülöm ;-) -
Sebestyen01
őstag
-
Sebestyen01
őstag
-
bullseye
addikt
-
vv5204
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
-
PoczyAW
tag
Ez igaz, de szerintem ha túlzásba viszik a javítást akkor a játékot rengetegen otthagyják. Ha túl könnyő lesz az mbt-ket szemből belőni, hogy a 6 éves Pistike se sírja tele a fórumot, akkor rengeteg jó játékos inkább visszamegy a wot-ba, mert ott is átlősz szinte mindent ha betöltöd a "skillammo-t", de ott legalább lehet trollkodni a stattal.
-
PoczyAW
tag
Azért a közepes távolságon (legyen mondjuk 200 m) se biztos, hogy közepes vagy rosszabb pontossággal meglőssz gyenge pontot, persze szerencsés véletlen nélkül. Pl ha az M1 Abrams (amivel ugye találkozik) hulldownban áll és még kicsit táncoltatja is, akkor ha nem a lehető legpontosabb az ágyúd a sírás tud kerülgetni. És minél nagyobb a tier, annál inkább igaz ez.
-
nemeth989
senior tag
-
_Szasza_
tag
Lehet nem írtam jól, de félre értesz. A küldiket én is PVE easy be nyomtam, meg is lett a leo 2 AV.
Én azt írtam, hogy a leoparddal (ICE) mennyire nem megy. (Pedig egyáltalán nem rohangatok előre ész nélkül) Nem tudom mi volt tegnap este, de ennyi vereséget egy tankkal rég szenvedtem el...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De igazából a gond az volt, hogy a kliens olyan lassan vánszorgott le, hogy este 11után állt fel nálam a teljes verzió..