Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz -vitya- #7630 üzenetére
Sajna itt is kezdik elárasztani az agyhalott hülyék a játékot, de messze jobb a helyzet mint WoT ban....egyenlőre.
Sajnos nem tartható az, hogy játékosállom(l)ány is legyen, hogy az MM kiegyensúlyozottan tudjon dolgozni, de hülyék se legyenek, hogy jó kis meccseket lehessen menni.
Vagy kevés játszani akaró van, vagy vagyunk sokan sok sok paradicsommal.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
weres78
senior tag
válasz -vitya- #7643 üzenetére
Kis tierben majd az M60A3 amcsi MBT lesz az első, aminek említésre érdemes páncélzata van. Az az ötös azon az ágon.
Szintén ötös és jó tank sokak szerint (szerintem is) a TD ágon lévő ERC. Jó ágyú, jól mozog, pontos is, eléggé erős jármű.Retrofitek véleményem szerint igazán nagy jelentőséggel nagyobb tierben bírnak. Ott roppant fontos lesz a pontosság, töltésidő, legénységi skilleket tápoló kiegészítők. Ez egy összetett kérdés. Eleve ugye kellene minden lehetőségre egy értelmes retrofit, Firepowerre több. De hogy ezek közül melyik, az már egyéni preferencia kérdése.
Ha az Ariete (T8 MBT, Chieff és Challenger van előtte) retrofitre rámész, azzal nem lősz mellé. Az amcsi ágon haladva hetes Abrams alatrt lévő cucc is használható mindenben (bár nálam semmin nincs fent), ez röviden kevesebb lepattanót tesz lehetővé, rosszabb szögben is bemegy a találat. Nemsoká az Artyk alatt lévő retrofiteket is átteszik máshová, azok is nagyon jók...Amúgy kurvára örülök, hogy ma délelőtt lehetnék nyugodtan a csatamezőn, de áll a szerver...
-
weres78
senior tag
válasz -vitya- #7649 üzenetére
Sajnos most nem tudok belépni megnézni mit ad a Leo vonal, de biztosan jó az is valamire. Végülis valamilyen kompromisszuomt ugye úgyis kötsz, vagy ennek, vagy annak a kárára, hasznára.
A Leo vonal egyébként szerintem az egyik legnehezebb MBT vonal (nem mintha olyan sok lenne) T6-ig. Hetes legalább ha pont szemben állsz már elég erős. Mondjuk az ágyújuk nagyon adja, ez kétségtelen.Érdemes húzni a bázist, nagyon is. Főleg azt a részt, amit fontosnak tartasz. Mondjuk ilyen parancsnok +xp dolgot hagyd a végére... De a plusz kredit, a plusz legénységi XP, az olcsóbb javítás, olcsóbb retrofit mind elég sokat jelenthetnek...
-
weres78
senior tag
-
villamos
őstag
válasz -vitya- #7674 üzenetére
Nemsokára ki lesz egészítve az ág,
Chieftain meg lassú mint a dög, 25 km/h körül megy, a toronynak egy évszázad mire megfordul, célzás dettó.
Mondjuk pattintani, azt pattint rendesen...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
speedmetal
tag
válasz -vitya- #7803 üzenetére
Így van, pont most akartam írni, csak annyi különbséggel, hogy a képek közötti szürke keretre kattintva jobb egérgomb és "refresh". De azért ez egy kicsit fura, hogy minden "launcher" elindításnál el kell ezt játszani, akkor is, ha egy percen belül ötször indítom el. Mi lehet a gond, s mi ez a misztikus "-2"-es hibakód?
Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
-
weres78
senior tag
válasz -vitya- #7820 üzenetére
Sajnos ez álom marad!
Amit Costum Battle alkalmával csinálsz, az nem számít sehová. Nem kerül kreditbe semmi, de nem is szerzel vele semmit.
Mondjuk a napi szorzót azt bukod 0 XP-vel, ha ott duplázol egy tankot. Legalábbis nemréd még így volt.ui: Azokat a lepattintós és egyéb cuccokat akár PVE, akár PVP meccseket tolsz, baromi egyszerű megszerezni. Csak játszani kell, és megvan. Ne aggódj emiatt, ezt teljesen komolyan mondom...
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz -vitya- #7865 üzenetére
Vagy belép afk farmolni,
Szakasz lép be afk farmolni,
Esetleg berohan a botok közé a kis páncél nélküli szüttyögőjével és 1-2 tár után elpukkan
Netán a +2 tier egyedüli top tankként ő önzőzik a térkép másik oldalán egyedül, a többi low tier meg lőheti a magasabb szintű botokat, amíg le nem tolják őket...Számtalan lehetőség van buktára.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
speedmetal
tag
válasz -vitya- #7888 üzenetére
Egy alkalommal nekem is volt egy hasonló, totális összeomlás, amit azzal tudtam kiváltani, hogy szakaszban indultunk PVE csatába, kiválasztottam a nehézséget, majd indítottam. Pár pillanat múlva az egyik csapattárs szólt, hogy gyorsan állítsam le, mert vmit elfelejtett feltenni a tankjára. Mint a párduc vetődtem a kilépés gombra, de valami rosszul sült el, mert a csata elindult de én kint maradtam. Újra kellett indítanom a programot, hogy ismét beléphessek a csatába, ami végül kis késéssel sikerült, de az általad leírt jelenség fogadott: mintha most telepítettem volna.
Érdekes volt, azóta nem kapkodok! ;-)Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
-
-
-vitya-
őstag
válasz -vitya- #8118 üzenetére
viszont az utolsó OF-40 csatám elég viccesre sikerült.
indítás: én vagyok tier 4 - szinte alap még a tank, mindenki más tier 5 vagy arty
a mindenki más ebben az esetben 3 szaladgálós kicsinység (1 fox, 1 bmp2, 1 bmd2, meg egy tier 4 arty-t jelent)
kezdés: a bmp leszakadt , kezdjük 4en
a két kicsi szaladgált egy jót fel és alá - meghaltak, az arty beállt a sarokbamaradtam én, az alap OF-40el , csúnya vége lett.
végül is 14 kill, 9800 DMG, 20 spot, és defeat.(megj, az arty nem is volt rossz, mert a végén neki is volt 4800 sebzése)
[ Szerkesztve ]
-=Витя=-
-
-
lofagi
addikt
válasz -vitya- #8316 üzenetére
Azért ne felejtsük el,hogy ide bárki beírhat, egy 10-16 éves korosztálytól azért sok értelmi beszélgetést ne várjon az ember, tisztelet a kivételnek. Bár biztos vagyok benne,hogy van néhány 16+ is aki nem tudja,hogy mi is az a kultúra.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
scyllarus
veterán
válasz -vitya- #8316 üzenetére
Én is ilyeneket olvastam végig tegnap a fórumon. Megjegyzem, akkor a német fél normális volt, és próbálta megmagyarázni, hogy AH halott egy ideje...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
weres78
senior tag
válasz -vitya- #9468 üzenetére
Szerintem (és ez szigorúan magánvélemény) az az, ami nagyjából egy "normál" tankkal megegyezik.
BXC0re
Nálam Carlos maradt az Artysta. Nála aim-time van, Frejának pedig pontosság. Ezért használom Freját minden olyan tankban ahol pontosság kell illetve a lehető legjobb DPM.
Carlos a lövés utáni spurinál jobb szerintem artyba, bár Freja is nagyon jó lenne amiatt amit írsz. Viszont mindkettő jó MBT-de is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 1 éves Xbox series S konzol+2 joy eladó vagy csere JBL hangfalra akár ráfizetéssel
- Eladó ASUS GeForce GT 710 2GB GDDR5 64bit videókártya
- Mint az új !! MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Iphone SE 2022 64GB Független 100% akku
- GIGABYTE - 880 GA alaplap+ processzor+ memória
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest