Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Trentaro #9906 üzenetére
Ésszel kell menni, vagy tollal és ceruzával. Minden egyes PvE pálya előre le van programozva. Ugyanott "teremnek" az ellenfelek hullámai állandóan. Szóval előre tudhatod, hogy mikor honnan mi jön. Ha ennek tudatában -pláne artival- nem tudsz úgy helyezkedni, hogy biztonságban légy, az már nem a játék hibája.
Szigorúan szvsz.
-
weres78
senior tag
-
weres78
senior tag
válasz
Trentaro #9374 üzenetére
Ha vissza esik a teljesítménye, akkor rosszul használta az erőt. Simán nyernetek kell monitor nélkül is. Kivéve ha az ellenfél csapata Chuck Norris. Akkor Ő nyer.
Egyébként előfordult, hogy én is okos/ügyes /erősre ittam magam, nos akkor azért vannak csodák. Erre lesz jó a replay. Kíváncsi leszek, hogyan látom a dolgokat olyankor.
Utolsó alkalommal le kellett takarnom az egyik szemem, mert nem tudtam melyik célkeresztet nézzem. Nem mintha számított volna... -
weres78
senior tag
válasz
Trentaro #9349 üzenetére
Egy vesével is el lehet éldegélni...
(Bocs, ha valakinek ennyi van és másként látja, bár ha látja él, szóval...)
Boostot is árulnak külön, kb havonta van akció.A fenti infók biortokában már csak arra vagyok kíváncsi, mennyi kreditet termel egy T7 prém, illetve mennyire dobálja fel kilencbe, van-e "prémium MM"? Hivalatalosan mindegy mit mondanak, azért prémmel (T6) sokszor top tier az ember...
-
weres78
senior tag
válasz
Trentaro #9347 üzenetére
Jó volt ez, nem Miattad veszített a csapat, a többi nem számít. Tehettél volna többet? Ha igen, akkor majd legközelebb... Lesz olyan csata, ahol Te teljesítesz gyengén, és a csapat hozza le.
Látom van Wolf tankod. Mindegyik megvan, vagy csak a Chall? Annak az adatlapját fel tudnád tenni? Kíváncsi lennék mennyire nerfeltek a Wolf tankok a "simához" képest?
Kérdés mindenkihez:
Van valami boost amit nem jelez nekem a játék? Első PVE csatákra folyamatosan 30K+ XP-t kapok. És nem azért mert annyira imba lennék... -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Trentaro #8832 üzenetére
Szerinted, aki sírva/ríva/káromkodva/saját csapatbelit eltalálva akar játszani, az közzé akarja magát teteti a jutubon? Te ezt tennéd? Így szerinted megnyernéd a versenyt?
Nincs én nekem a piálással gondom, de tudod nagyon jól, hogy ez nem a majomkodásról szól.Más: Ne menjen már át ez a topik is az összeesküvés elméletek gyűjtőhelyévé.
-
yodamester10
őstag
-
irhejja
tag
válasz
Trentaro #6706 üzenetére
A igen, lényegében tapasztalatpontért veszel kreditet... ami szerintem marhára megéri a végén, már csak azért is, mert a következő tank kifejlesztése több tapasztalatpontot igényel mint amennyit elköltesz a fejlesztésekre... tehát teszem fel összesen 100 000 xp. kell a következő tankhoz, de minden modul kinyitásához elég 60 000 xp. ergó, a maradék 40 000 elveszik (vagyis a tankon marad, de nem tudod mi másra költeni), szóval ha már minden más fejlesztés ki van nyitva akkor megéri.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Trentaro #550 üzenetére
Illetve valami használja a a procidat illetve a Winchestert. Nekem az NVDIA experience program csinál ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat, A erőforrásfigyelő szerint! Fogtam és ezt az egyet letöröltem a gépemről, és minden ok. Nézd meg hogy mi eszi dinamikusan az erőforrásokat.
Elvileg az új driverekben javították ezt a hibát. Én mindenesetre nem raktam fel újra
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Villanyszerelés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Politika
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest