- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-12-01 16:49 Téma összefoglaló
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
Valamit csináltak vagy esemény van, pikk-pakk van jó csata pvp, pve.
Valahogy lett 3k goldom nem tudom hogyan, klikkeltem BP-ra, zsákolva a kockás álcák.
80 hátralévő napról kezdtem, 34k bc-t összelőttem az ködös napokon, még valami meglepi is össze jöhet
Most jó a game, maradjon is így
-
ughhh
senior tag
-
gubabela
senior tag
-
speedmetal
tag
Kérdés, hogy ez jó lesz, vagy megint rosszabb... a régi Warrior-t akarom :-(
Ez még soha nem fordult elő: belépek csatába, gyilkolászok, majd kilépéskor a gépsárkány nem elérhető, mert még csatában van. Na nem baj, majd egy másikkal, addig ez is megoldódik. Ismét belép, ismét gyilkolászás, ismét ki, és most már kettő!!! gépsárkány van egyszerre a csatában. A program újraindítása megoldja a gondot.
Tapasztalat?
És persze a platina ládát sem kaptam meg, pedig azt jelzi, hogy de, pedig nem. -
yodamester10
őstag
-
myckey
veterán
-
_Szasza_
tag
Köszi a választ.
Szuper...Ettől tartok, hogy annyira kiforratlan / nem véglegesített még ez a balance 2.0 pláne magas tierben, hogy jóformán csak kreditet / free XP - t merek farmolni, fejleszteni jóformán semmit.
Amúgy videók alapján amennyire tetszett eddig az alacsony tieres változás, annyira nem szimpi ránézésre a magas tier. A pontosságok is 0.10 - körüliek... Az armatáért "rohantam" eddig, de így hogy táras lesz 500 - as sebzésekkel teljesen elbizonytalanodtam, nem merem kinyitni... Ezért gondolkodtam az atdu - n.
-
vv5204
senior tag
Evvel meg is válaszoltam a kérdésem, sőt! Balansz 2.0 képekben.
https://www.reddit.com/r/ArmoredWarfare/comments/5mm378/ru_20_pts_preview/
-
myckey
veterán
Maga az ATGM jelenléte a botok körében, elég cumira tudja rakni a játékost.
De egyébként is kicsit agresszívabbak, néha mennek, mint légy a carra.
Létszámban is fejlődés van.De változnak a dolgok.
Ráadásul, mivel nem igen jön, csak februárban, sok sok részlet hiányzik még, sztm.
-
myckey
veterán
Tesztszerveren szoktam én is, illetve klán társam is játszani.
Egyáltalán nem zavaró a kaliberhez igazodó sebzés, sőt...
Egyébként pedig jobban ki lehet majd használni a lőszerek tulajdonságait, illetve magát a lövedék típus fejlettségét is.
Valamint azt azért ne felejtsük el, hogy az alfa sebzés egy adott kalibernél, csak egy érték, lesz ott mellette bőven más tényező is, ami előhozza a magasabb osztályba tartozó járművek "élvezeti faktorát" .
Illetve jelenleg elég kezdetleges a tesztelési fázis, most éppen tr6 -ig elérhető a géppark.
Jó pár dolog hiányzik is, bugos is stb....Ezekből még messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, pláne nem érdemes pánikba esni.
Jelenleg is van a fórumon a ruszkiknál elég sok kérdés, ami alapján majd próbálják majd igazítani a dolgokat.
Szerintem ha Januárban kapunk egy jól kidolgozott 0,19 -et, akkor össze tehetjük a kezünket.
Nem kis dolog ez, bár az is igaz, hogy ebben az évben sok minden nem jött a nyílt szerverre.
-
myckey
veterán
-
R9DEON
senior tag
-
myckey
veterán
Ugyan úgy lőhető már mindkét gép.
A Chall. 2 ATDU , illetve a "sima" Chall.2 is a löveg alatti részen ad be max. sebzést.
Szemből az ablakos résznek a kb. mértani közepe. Kizárólag. Bár ez általában sárga jelzést ad a indikátornak.
Valamint a vízszintes vezetői nyílás, ez teljesen zöld.Harmad sebzést ad a parancsnoki kupolára.
Máshol , szemből nem ad be sebzést, esetleg ha robbanóval lövöd persze.
Annyi még a különbség, hogy a kilences gépnek van egy TES ( H ) UPGRADE nevezetű applikálható páncélzata, ez ad magasabb pontokat a páncélzathoz.
Ellenben a Chall. 2 ATDU -ra jön a Dorchester armor, ez az egyik fejlesztői dumában volt benne. 0.19 re ígérték.
Egyébként ja! Ki lett próbálva gyakorlóban, elég rendesen. Ugyan olyan lövegekkel.
-
R9DEON
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
-
yodamester10
őstag
-
yodamester10
őstag
-
Kean_Sorbo
őstag
Nekem is van gagyi Genius HS-400A headset-tem (2600 Ft), és azon már élvezhetőek ezek a hangok. A WoT-nál sajnos fél óra után azt érzi az ember, hogy felrobban az agya. Elsőre tényleg nagyon hatásos, de folyamatosan a mennydörgést hallgatni elég fárasztó.
Az úgynevezett hangmérnökök, pedig nem csiripelőkre optimalizálnak, hanem feltételeznek egy minimális hangszóró konfigurációt, amit valljunk be 3-4 ezer forintért bárki megvehet az ósenban.
Nem vitatkozni akarok, nem is akarlak megbántani, de egy telefonos fülhallgató alapján véleményt mondani nem mindig szerencsés.
A másik pedig az, hogy mindenkinek más tetszik és ezt tiszteletben tartom, tehát megértem a te álláspontodat is.
-
Kean_Sorbo
őstag
De miért lennének jobb a "valósághoz köze sincs" hangok? Ezeken a hangokon érezni a feszességet, az erőt. Nekem 8 hangfal mellett nem kell több basszus. Hangerő kell, és azzal megjön a mély is.
Kb. olyan ez, mint az autóba épített "hifi". Nem baj, ha nem tudod mi szól, csak a basszus meglegyen?
Remélem azért a T- sorozat jellegzetesen csattogó/recsegő hangját meghagyják, mert ha nem szomorú leszek.
-
weres78
senior tag
-
PoczyAW
tag
Még mindig kapható, igaz csak csomagban (mindig úgy adták, külön nem volt kapható):
Villamos: Nem tudom másnak halk-e, az elején amíg még kerestem a beállításokat jött olyan visszajelzés, hogy halk a beszéd. Változtattam, azóta nem volt ilyen feedback. Az egész túl halk Nálad, vagy csak a beszéd esetleg játékhang? Én ha fülesben hallgatom akkor 14% hangerőn jó, 50% felett már fájdalmasan hangos, afölött elviselhetetlen, normál hangszórón olyan 50% körül jó.
-
weres78
senior tag
Nem próbáltam, de ha PVE módban mennék minél nagyobb sebzésre, akkor az Abrams lenne, amit választok. Azt eléggé testre lehet szabni retrofitekkel, pontos az ágyú még ha nem is teszel semmit pontosságra. Gyorsan is tölthet, ha arra alakítod, plusz van HEAT ami ezer körül tud sebezni. Ráadásul jól mozog, van látótávolság és páncél, vagyis akár csapat nélkül is van esélyed alakítani vele...
-
weres78
senior tag
-
weres78
senior tag
-
weres78
senior tag
A táras cuccok újratöltésének idejére nem hat a töltésidő skill/retrofit/ellátmány. Semmi. Jelenleg ha 20 sec az újratöltés annyi is marad.
A fenti cuccok csak a két lövedék betöltése közötti időt csökkentik. Hogy ennek mi értelme? Gyakorlatilag semmi. Hiába tudsz gyorsabban kilőni 3 lövedéket ha nem tudsz beszűkülni, és egyébként alapból is nagyon gyorsan kilövi a tárat az összes táras arty.
A nem tárasakra ugyanúgy hat a töltésidő csökkentése. Csak ugye már a fasorban sincsenek ahhoz képest amilyenek voltak (amikor félprémet csináltam belőlük).
Tárasakat most kimondottan sebzésre érdemes tolni. PZH 300-körül lő jól páncélozott cuccokba telitalálat esetén / lövés. 900-at ha szerencsés vagy ki tudsz tolni egy tárral, cca 6 sec alatt, ami nem rossz. Aztán van 20 sec amíg menekülsz, mert jön ugye 12 sec spot a másik arty számára, hiszen egy helyben lőttél hármat. -
speedmetal
tag
Én most fejlesztem a Paladint és szépen csökken a töltésidő, persze nem tudom meddig. A PzH 2000-nél viszont rosszul esett, hogy a 13 mp körülire levitt töltésidőm felugrott 20 mp-re. Már csak azért is szomorkodom miatta, mert több millió kreditet költöttem el retrofitekre feleslegesen.
Na de majd meglátjuk mit hoz a jövő... -
weres78
senior tag
-
R9DEON
senior tag
-
weres78
senior tag
-
weres78
senior tag
Gyakorolj vele. Én nem a sebzésre mentem rá, hanem a pontosságra. Le is ment 0,01-re. Ha 25000 alatt lőttem vele PVE-ben az egyértelműen rossz csata volt. Simán ki lehet vele tolni 40K + sebzész egy jó pályán és bénácska csapattársakkal.
Az átütésével nincs baj, ha tudod mit hol kell lőni. MBT oldalról általában hátul (motortér környéke), vagy alul a láncnál. Néhány tipus tornya oldala hátul szintén simán üthető.
A fejlesztett ágyú lényegesen jobb, de nem váltja meg a világot.
Ha olyan MBT van szemben amit nehéz lenne beütni (mert messze van és mozog), akkor keress más célpontot. Töltés alatt mindig jelölj ki valamit ami biztosan nagy sebzést kap majd akár Tőled, akár a csapattól.
Ha állsz vele kapsz +80 méter látótávot. Sokat segítesz a csapatodnak a spottal bizonyos esetekben. Amennyiben lehet a saját spotodat lődd (a körön belüli célokat), így lényegesen több kreditet és xp-t kapsz, hiszen nem kell osztoznod rajta a csapattársakkal. -
Tesztó
csendes tag
-
Vanka
tag
-
nyulnyulu
senior tag
-
R9DEON
senior tag
-
sutyi^
senior tag
-
Kean_Sorbo
őstag
Tessék: Lehet festeni a tankokat verseny.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszem, én egy nagy análintrúderrel fogom díszíteni a zarmatát.

-
weres78
senior tag
PVE-ben a botok leszarják melyik MBT-ben ülsz. Ha gondolnak egyet beütnek. Tény, hogy a Chall jobban ellenáll, de csak az oldala miatt. Full szemből nagyjából ugynolyanok. Mondom, beütik időnként, de olyankor rendre ugyanaz a bot beüt egymás után többször. Mindegy miben vagy.
Konkrétan a kérdésedre válaszolva, a Leo gyengébb páncélzatban (oldala), és ez erősen megmutatkozik PVE-ben. Bolondbiztos tank nincs, de a Chall közelít felé. DE! Vedd figyelembe amit fentebb írtam! Ha olyanja van a botoknak, akkor bevernek ebben is, abban is."Ami full hp-ról kicsontozta a C1-et az egy boss MS-volt. Az, hogy átlő az egy dolog, na de, hogy az összes lövés egymás után..."
Nem tartom kizártnak, hogy annak a tanknak a C1 egész alja zöld volt. -
myckey
veterán
-
weres78
senior tag
Mozgasd, és ne a jobb eleje legyen az ms előtt. Ellenfélként én nem vettem észre, hogy szét lenne nerfelve páncélilag, de ki tudja?
Sárga volt az MS?
Egyébként előfordult nálunk is olyan bot, aki folyamatosan belőtt. M8 legtöbbször, Abrams is sokszor, de bármelyikkel megeshet. Illetve a bossok! -
myckey
veterán
-
scyllarus
veterán
-
nemeth989
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
DeadMeat
nagyúr
Esténként 2-3 óra, meg hétvégén, ha szar az idő ás nem tudunk kimozulni, akkor kockulás van.Ami érdekelt az már megvan t9-ben, még majd a crab-et kell kihúzni 100%-ra, de mivel nem szeretek vele játszani, ráér. Az mbt-kből mind megvan a token, a light is, de azon még törpölök, hogy megvegyem-e, valahogy az mbt méret és a light tank nem összeegyeztethető nálam
Kipróbálom mindet, de látatlanban is a ch-re szavazok, az előd volt a kevdvencem megjelenésekor és még mindig is az.BTw támogatni már én sem fogom őket, túl sokat csalódtam bennük, szvsz nem érdemlik meg a játék jelenlegi állása alapján a pénzemet.
-
DeadMeat
nagyúr
-
sutyi^
senior tag
-
zozyk
addikt
-
yodamester10
őstag
-
BXC0re
csendes tag
-
aginor
veterán
Tegnap ez csak részben volt igaz, mert nekem elég sokszor nem adta be oda az Armata a teljes sebzést, hanem csak ilyen 100-300-akat, míg a Leo és Abrams vezető búvónyílásai ilyet nem csinálnak (jöttek Armatáktól az ezer felettiek szépen).
A PvE az más tészta, oda bármi jó, aminek van konzisztens páncélja legalább elől. -
aginor
veterán
Teszt, még sok minden változhat..
Nekem annyira nem tetszett az Abrams, túl könnyel belövik. A T-14 viszont kicsit op, azzal az 1000-es átlagsebzéssel, és nem is olyan könnyű belőni, mint mondták.
Ugyanakkor a Leo7 tetszik eddig a legjobban és végre van némi oldalpáncélja is.
-
zozyk
addikt
A
gombnál a lenyíló menüben tudod a HD klienst kiválasztani.Elvileg lehet angolosítani,nem próbáltam még,éjszaka fejezem be a letöltést.

Now, you'll want to localize your game.
Go to "C:\GamesMailRu\Armored Warfare PTS" or whatever drive you installed it on.
Open user.cfg
Set the word "Russian" to "English". -
zozyk
addikt
Pont most töltöm én is.
Kell egy mail.ru-s email cím,itt a leírás,hogy tudod megcsinálni : How to install the Russian PTS (google fordító épp elég a regisztráláshoz)
A mail.ru-s gamecenterben kell kiválasztani a PTS letöltést,így:

-
nyulnyulu
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
R9DEON
senior tag
-
weres78
senior tag
Most nézem, hogy PVE. Ott azért más a helyzet. Ha mögéd tesz le mondjuk egy T90MS-t és seggbever, akkor azért van rá esély. Ráadásul ott van ami kimondottan csak robbanót puffogtat...
PVE-ben fejlesztem ki a nagyobb tankokat, de ott sem emlékszem, hogy kigyújtottak volna egyszer is egyébként.!!!FONTOS!!!
Újabb MK6 nyereményjáték Poczy jóvolátból: [link]
-
gubabela
senior tag
-
weres78
senior tag
-
Trentaro
tag
-
mikron
tag
-
scyllarus
veterán
-
csaabz
őstag
-
Angel1981
veterán
Bocsánat, de ez nem teljesen igaz, ki is van emelve benne, hogy ami pluszban jött a korábbi note-hoz képest, az ki van emelve vastagon.
Mondjuk az Insane PvE mód továbbra is inaktív...Jó, Open Beta, ennyi!

Szerk: most látom, hogy kivették a honlapon közölt note-ból, hogy berakták az Insane módot, pedig esküszöm, hogy olvastam tegnap, méghozzá vastagon volt kiemelve!
A k*rva *letbe!
-
Dewri
aktív tag
Hát nem tudom, de pl az előbb mentem végig sértetlenül (!!!) a Rolling Thunder pályán, hardon!! Hárman maradtunk a végére. Ilyet korábban SOHA nem tudtam produkálni... És minden egyéb pályán is így van ez. Hatalmas a különbség a korábbihoz képest. És mivel a botok nem az optikát lövik, nekem nem tűnik föl, hogy gond van. PvP-ben meg a mazochisták játszanak, tehát én nem... Nekem ágyút soha nem lőttek még, néha gyújtanak, sok a lánctalp, néha pár modul kimegy, ennyi. Nagyon ott van a tank na. Még ha vírusos is az én verzióm, azt mondom maradjon csak így...

-
PitLee
őstag
PvE-ben a Wildfire mappon Bejglivel álltam a dombon, elém és egyben alám spaw-nolt egy MBT, rakéta indít sok zöld nem volt rajta szemből, de a reményhal meg utoljára és bumm egy 6xx dmg ekkor már láttam is mi volt egy LeoA6

A Fermentátor és golyószórós társaik sajnos PvE-ben igen aktívak lettek érzetre olyan mintha rof buff-juk lenne elég megúszni egy találkozást velük puhatestűben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gombnál a lenyíló menüben tudod a HD klienst kiválasztani.