- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-12-01 16:49 Téma összefoglaló
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
Leírom még egyszer. Akinek kell segítség jöjjön fel a TS-re, és megoldjuk minden baját. Nem kell a klánba belépni, ez nem arról szól. Kapsz a TS-en belépési jogot, teljes értékűen használhatod.
Jókat nevetünk, befogadó társaság vagyunk. Nem pátyolgatunk senkit, úgy kezelünk mindenkit, mintha már rég a csapat tagja lenne. Szóval nálunk nincsenek felesleges "kivagy" meg "mik a szabályok" procedúrák.
Ha meg egy idő után valaki úgy gondolja, hogy mégis belép, akkor a versenyekre és rankedre is tud velünk jönni. -
Kean_Sorbo
őstag
Nem kell mással foglalkozni, én csak jókat nevetek rajtuk.
Nagy előny ha az ember megjegyzi, hogy hol vannak a boss-ok, ami nagyon könnyű mert egy centit sem mozdulnak.
Talán majd másnak akkor segít ez a csodatérkép.
-
Kean_Sorbo
őstag
Kezdetben a megvédendő Merkavától balra a hátsó sarokba. Onnan a három artyt kilehet lőni.
Ha ez megvan, akkor még az udvarban kell maradni addíg, amíg a három tankot, ami balról jelenik meg (az egyik a PZH2000-es), ki nem lövitek.
Majd az udvar bal oldalon lévő kijáratán át egyenesen elmész a szemben lévő pályaszélig, és onnan betudod lőni a teljes területet. Ekkor már lőhető a négy boss, attól függetlenül, hogy még nem voltak felszpotolva.
PLZ-05-öt kell vinni, a négylövetű howitzer ágyúval, mert ez lő magas íven. -
yodamester10
őstag
Örülj neki,engem 1 óra alatt 2x dobott ki.
-
scyllarus
veterán
Dettó. Faltól-falig megyek, az ellenfél meg 20m-eket ugrik előre.
Teljesen használhatatlan így. -
yodamester10
őstag
Na most nálam is minden járgány beragad.Ezt a fos mycomos brigádot,még nincs is új patch de már mennyi gond van.
-
_Szasza_
tag
Nah, szuper most mentem 2 kört, mind2 járgány bent ragadt, mint neked....... Csak írnom kellett, hogy még nem volt ilyenem....
-
joc
csendes tag
probléma megoldva
-
scyllarus
veterán
Köszönjük a közösség nevében.
Ha mások is így járnának, lesz infó, mit kell csinálni. -
joc
csendes tag
egy meccs egy újraindítás, én úgy csinálom.
-
scyllarus
veterán
Úgy rémlik, volt már ilyen eset máskor-másokkal is.
-
_Szasza_
tag
Küldd a képet a supportnak. Régebben leveleztem velük, akkor segítőkészek és gyorsak voltak.
Amúgy én eddig ilyet nem tapasztaltam.
-
PadaVaJ
tag
Már én is belefutottam két alkalommal Zero Hour on.
Lehet, hogy csak beképzelem, de amikor egyenként foglaljuk még nem jött elő ez a bug. -
kesa_hun
csendes tag
PVE-t nem játszok

-
Inc.corp.
tag
Igen,alja psze nincs a házikónak, csak a textúra látszódik. Éppen nézegettem, hogy ilyesmi ház nincs is ezen a mapon. Valahonnan tényleg odarepült. Amúgy hanghibák megjavultak, cserébe a pálya végén marad a "Victory" utáni háttér és csak a zenéből tudom, hogy ott már a garázsnak kellene lennie. Ezek psze nem nagy dolgok ahhoz képest, hogy béta.
-
Inc.corp.
tag
-
nemeth989
senior tag
Esetek nagy részében ez nem valósul meg. Ha meg megvalósul akkor megint nagy része átmegy Suicideba. Utána meg sírás, hogy nem kapott helpet. De gyönyörű látvány az is mikor a top mbt leghátul kempel, a puha tank meg elől küzd. Pve-Ben mindent meglehet találni, mondjuk ugyanúgy P-Ben is, de ott jobban kilehet egyensúlyozni mivel több a játékos, valamivel kisebb a hatása a játékra a retardnak.
-
ughhh
senior tag
Akkor nem halucináltam

-
nemeth989
senior tag
Én elmondjam mit unok, hogy folyamatosan minden update után jön a sírás, hogy a pve így szopó úgy szopó, szoporoller. Mond már meg, nekem 93%-os wr-em van több, mint 1000pve csata után, mi ebben a nehéz. Ugyanazzal találkozok, mint bárki más.
Aztán, ha valaki megmondja, hogy semmi nehézség nincs benne, jön a pve warrior, hogy a pvp-ben mennyi szar, hogy ő fél perc alatt meghal, teli van agyhalotakkal. Bocsánat, hogy pvp-ben vannak gondolkodó emberek és nem mutatják a següket 5msp-ként. Valamint ismerik a tankok gyengepontját és a pve harcosokat legyakják, akik semmit nem tudnak a tankjukról, csak azt hogy tud lőni. -
scyllarus
veterán
Hát...ki volt írva.
Bugfixek + a LOW előkészítése a changelog tartalma. -
weres78
senior tag
Azt nem tudom most így van e még, de anno így volt.
Heat PVE-ben szerintem nagyon jól jön. Azért ott van bőven puha célpont, és ha jól használod nagyságrendekkel nagyobb sebzés érhető el általa. Persze szokni kell a sebességét és az átütést, de simán vállalható. Eleinte én sem vittem, majd párat betettem és a biztos következőre betöltöttem (tehát ha tudod hogy következő lövés egy sok HP-s puha járműbe megy), majd az arány fele-fele lett. Ha jól megszokod pár nap alatt majdnem olyan ritka lesz a nem átütő találat mint AP-vel. Hozzáteszem pontosságra is hajtottam minden járműnél, ez ennél a lőszernél azért kiemelten fontos. -
weres78
senior tag
Korábban volt ilyenem. Ha betöltöttem egyet más lőszertípusból akkor az megoldotta, elmúlt a bug és visszatöltötte az eredeti lőszermennyiséget.
Yoda: Szerintem háromféle játékos van. Az egyik tipus aki alapból is nagyon jó, mert átlátja a térképet, a szitukat, hamar kiismeri a tankokat és látja a játék lényegét ami MEGNYERNI a csatát. Ilyen játékos például Vernux vagy Ighost, és még sokan, de őket azért kiemelném. Itt mondhatjuk hogy a tehetség kitartással párosul és születik egy nagyszerű játékos.
A második típusba sorolnám magam, aki béna voltam az elején, de sokat olvasgattam, videókat néztem és gyakoroltam, így eljutottam valahová ami már nevezhető értékelhető teljesítménynek csapat szempontból. Mondhatjuk, hogy az érdeklődés és a kitartás miatt elértem valamit a játékban.
A harmadik típusba tartozol Te. 6000 csatával a hátad mögött sem érted a lényeget, béna voltál az elején és most hasonlóan béna vagy. Persze 6000 csatából vannak jók is hiszen vak majom is talál banánt. Itt a hülyeség párosul ugye a kitartással, és születik egy nem fejlődő, másokban hibát és hibást kereső játékos. -
scyllarus
veterán
Egyszer futottam bele én is, T7 Abrams, Erebos küldi.. Jó, hogy volt nálam feltöltő cucc

-
PoczyAW
tag
Lőszerrel problémázik mint én is tapasztaltam. Napi küldetés miatt mentem tegnap Palmariaval és elsőre világítólőszert lőttem. Utána vissza a rendeset és 0,00 hátralévő töltésidőnél megállt a pirosban és nem tudtam lőni. Ctrl-F4-el ki kellett lőnöm és újraindítanom a klienst, utána töltött. Vicces ha egész meccsen nem tudsz egyet se lőni
Így újraindítással miután visszaértem mőködött.Más: feltettem egy Chieftain Mk.5-ös replayt amit egy teljesen kezdő játékos küldött. Persze lehet van akinek ez egy teljesen átlagos csata, én sajnos ezt nem mondhatom, nem jellemző, hogy Tier 6-ban közel 8000 sebzést lőjek egy f*s Chieftain-nel (PvP!).
-
R9DEON
senior tag
4-5 napja tolom a fiammal 2 gépen semmi gond vele, akinek kifagy annak ajánlott átnézni a gépet.
-
Angel1981
veterán
PvE-ben nem gond a csatába kerülés, PVP-ben az, főleg a legmagasabb szinteken.
#11261 emre: nagyon köszi!

-
ollie
MODERÁTOR
Köszi, de ez is le van tiltva.

Na majd megnézem a mobilon.

-
R9DEON
senior tag
Közben rájöttem újra kellett tegyem a My.com szoftvert, köszi.
-
weres78
senior tag
Abból indultam ki, hogy nem vetted észre amikor elfogyott a csapatod, csak hogy már egyedül vagy. Ebből következtettem, hogy nem nagyon figyelhettél rájuk. Már ha spotter vagy és nem figyeled őket, akkor honnan tudod merre érdemes spotolni? Ha azt gondolnád, Te majd felderítesz valamerre, erre a többiek azt fogják lőni, nos akkor többnyire csalódni fogsz. Neked kell figyelned merre érdemes felderíteni az ellent, hogy lőjjék is (sajnos!).
Én az adott csata eredményét figyelve úgy gondolom, Te mentél és sebeztél elsősorban, a csata hevében pedig valahogy egyedül maradtál. Hozzáteszem ezt a sebzést jól is csináltad, ez látható az összesítésen! Korábban én is erre mentem, hogy top legyek sebzésben, XP-ben, vagy ilyesmi. Magammal voltam elfoglalva, és nem is működött a dolog rosszul, viszont többször kerültem az általad is vázol szituációba, vagyis DEFEAT, de ott virítok felül. Ilyenkor a csapatot okoltam, hiszen én megtettem mindent amit lehet... Szerinted?
Sokkal nehezebb a csapatot segítve játszani, figyelni a balfaszokat, segíteni nekik, kihúzni őket a szarból ha lehet... De kihívást jelent, és azon kívül, hogy többet fogsz nyerni, sokkal több XP-t és kreditet is termelsz, vagyis sikeresebben tolod a játékot.(#9484) Trentaro
A woodoo nem így működik. Viaszból kell babát készíteni, abba bele kell keverni az illető egy hajszálát, szőrét, valamijét, aztán azt kell mondani "Finite Incantatem" (bár ez lehet a HarryPorter), utána jöhet a tű meg szög meg olvasztás...
Namost digitális világunkban meg kellene szerezni az ellen fizikai IP-jét, azt egy kis papírra írva belekeverni az olvasztot viaszba, abból önteni egy PC-t, elmormolni a varázsigét, és tolni bele a túláramot...

-
weres78
senior tag
Nem kötekedni akarok, de ha meglep, hogy egyedül vagy, akkor Te sem vagy valami komoly csapattag... Talán emiatt is buksz többet. Segíteni kell a csapatot, akkor is ha nem úgy játszik, ahogy Neked tetszik, vagy egyedül tolni és nem csodálkozni, ha bukta időnként a meccs...
-
nemeth989
senior tag
Várom a találkozást, mai is mentem jónéhány kört egyedül és szakaszban is pve-t, egy bukó se volt. Mai nap se hozta meg azt, hogy kihívás lenne számomra a pve. Meglátjuk mit hoz a holnap.
BR-Steel lőszer az mindig kevés, az esetek 80%-ban ellövöm a lőszer újratöltést, mert elfogy az ammo.
-
BR-Steel
tag
Ha megnézzük jobban akkor az egész játszma az M1128 és a LAV 600 bukott el, T-80 tuti alap volt még Arty elmegy. Kihívás az minden helyzetben, főleg ha még okosabbak és jobbak lesznek a botok.Nem beszélve nem lesz elég lőszered mindent kilőni.

-
tocsek18
senior tag
mint írtam azok fórum nevek és NEM játékos nevek
-
weres78
senior tag
SOHA ne menj vissza!!!

Természetesen vicceltem, azt csinálsz amit akarsz. Mikor megnéztem a 9Km/sebességeket, 5sec szűkülést a jó tankomon, nem volt kérdés, de ez TELJESEN magánvélemény.Állítólag 14 után sokkal több és sokkal okosabb BOT jön PVE-ben. Bújkálnak, rengetegen vannak, stb. Majd meglátjuk.
Mondjuk most az event alatt a PVE játékosok jól láthatóan ...ööö... nem nyújtják a megfelelő teljesítményt PVP-ben. Azt nem is értem ha már VAN PVE, akkor miért nincs megfelelő jutalom PVE-ben is?Ha lenne mondjuk 300 lejátszott PVP meccs 150 nyert helyett, hát sokan jobban járnánk.

-
gradient99
tag
PVE? Ott ilyenek a botok. Már tudnak mindenféle csoda kanyarlövéseket úgy hogy nem fordulnak oda. Vagy éppen hogy instant váltanak célpontot és a tornyuk is követi az új célpontot azonnali hatással. Én is megfigyeltem már ezt. Ez sajnos nem bug, hanem feature.
-
weres78
senior tag
Jaja, a kredit volt a ludas!

-
nemeth989
senior tag
Elmondottak alapján nem volt elég kredite, eladott tankokkal meg lett elég. Nincs számbeli korlátozás se. Például nekem vagy 20-30 tankon van az Ariete valamint a Challenger retrofitje is.
-
Drenadar
veterán
de miért tankot adott el? tankot nem adunk el! adja el a retrofitet.
limitről nem tudom

-
yodamester10
őstag
Gondolod egy csalás figyelő rendszer nélküli ingyenes játéknál nem lesz csalás?ESP hack,keress rá.
-
Vitiris
aktív tag
jól szóltál!

-
vhw
addikt
-
vaakuum
addikt
Valóban, nekem is kiírja ezzel a módszerrel

-
yodamester10
őstag
Kösz,érdekes már megjavult magától.
-
vaakuum
addikt
Nem értem, ezen a képen mit kell nézni???
Tegnap felraktam, és elkezdtem vele játszani PVE meccseket easy fokozaton, ezért érdekelnek az apró részletek is, hátha nálam is előferdül...
(Egy körre még a fiamat is odaengedtem elé
) -
Kean_Sorbo
őstag
Tedd a lőszerek mellé őket (balra illetve jobbra). Onnan nem mászik el.
-
Kisokka
tag
Ezek rendszeresen elmászkálnak nálam is, de van, aki azt mondja, hogy 1-2 patch óta nála nem csinálja. Mindegy, mert Ctrl+ egérrel oda lehet tenni, ahová akarod. Csak néha zavaró, hogy csata elején már ezeket kell birizgálni

-
zozyk
addikt
Ha a bal felső sarokban lévő infókra gondolsz,akkor nyomd meg az "O" betűt.

-
Vitiris
aktív tag
Ezt aláírom! Ha van még négy bot a csapatban az elég!

-
Vitiris
aktív tag
Másrészt szerintem PVE-ben nincs szorult helyzet
Max ha először vagy azon a pályán 
-
Vitiris
aktív tag
A másodlagos nem indít el semmit, legalább is nem vettem észre! Annyi hogy általában őrzik az enemy-k. A hullámot az elsődleges indítja.
-
nemeth989
senior tag
Szerintem ugyanaz mint a wotban EPÉNISZ. Olyan sebzéseket meg eredményeket szeretne elérni, amit a jó playerek. Látja, hogy ezek a játékosok többszörösét sebzik ugyanazzal a tankkal, amire ő nem képes csalás nélkül. Az szeretné és az töltené el elégedettséggel, hogy mindig ő lenne a statisztikák élén, de ez nem tudja elérni saját képességeivel ezrét nyul nem szabályos dolgokhoz. Mikor elkezdi ezeket a módokat használni és jönnek a jó eredmények örül boldog, pedig magát csapja be, mert ez nem az ő teljesítménye.
"Nem azért játszunk ezzel a játékkal, meg minden hasonlóval, hogy kihívást keressünk magunknak egy székben ülve?" maximálisan egyetértek
Amúgy csalni jó, de az is csak single GTA
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L4mie
veterán
Vulgáris leszek, de ez esetek 95%-ban az oka sok mindennek, amiért paraszt valaki a közlekedésben, vagy amúgy az életben, a trollkodásnak, na és persze az ingame csalásnak.
kisebbségi komplexusa van mert kicsi a f*sza, vagy nem áll fel, vagy bármi másért, és ettől érzi magát kemény legénynek.
Vagy 8-16 éves kisgyerek aki nem fogja fel, hogy ezzel tönkreteszi mások szórakozását.
Általánosságban mondom, lehetnek egyébb okai, de nagyrész komplexus.Azokkal vagyok akik szerint AWF-ben nem igazán lehet csalni.
/off off. WoW oztam anno olyan tolószékes emberkével aki igazi tirpák volt ingame, mellette kihasználta hogy sérült és így QQ zott a lootért meg sírt a szája ha nem kapta meg amit kinézett/
-
yodamester10
őstag
Azért mert neked nincs tier9-es járműved honnan tudod,hogy itt nincs élvezetes csata?Nekem szinte minden tierbe van járművem de a legbrutálisabb a tier9
Tegnap például végre sikerült 8 ezer sebzés felett lőnöm islandon pvp-ben. -
Kean_Sorbo
őstag
Ritkán, de találkoztunk már vele.
-
yodamester10
őstag
Mikor majd "gyakorlás"után beugrasz egy pvp csatára majd nem érted miért nem tudod sebezni az ms-t,mert ugye a pve-ben szinte simán kilőhető

-
yodamester10
őstag
Szerintem sima idióta botokat lövöldözni marha unalmas.Mikor egy t90ms a seggét fordítja neked,hogy lőd már ki,na ilyen nincs pvp-be.Tankot húzni tökéletes,de igazi tankcsatát vívni csak másik játékosok ellen lehet ami változó hogy sikerül.
-
Met
nagyúr
- 29 idióta helyett csak 4 idiótával kell megbirkóznod
Pontosan emiatt PVE-zek. Itt is van néha 1-2 idióta de sokkal élvezetesebb nekem. -
nyulnyulu
senior tag
Nem ugyan annyi tp hanem sokkal több,nekem ez a legnagyobb különbség.
-
yodamester10
őstag
Hogy nem lehet megunni a pve-t?Nincs is jobb leo2a6-al vagy t90ms-el aprítani pvp-ben

-
L4mie
veterán
PVP ben is jók?
-
bullseye
addikt

Kösz a tippet. Tegnap összejött egy videovezérlő nem válaszolt is, remélem azt is eltűnteti, vagy elnyomja újabb X00 menetre
-
Kisokka
tag
Nem csak ERC-n mutatja ezt, hanem az összes gépen, amin légkondi van. Eddig rendesen mutatta, hogy 10%(ha jól emlékszem), aztán amikor írtad, hogy az mifene, akkor meg el is feledkeztem róla. Míg ma reggel be nem toltam én is a BMP-2-be és ott is 0% van

-
speedmetal
tag
A kérdésemre a válasz: a 0% elírás, mivel a légkondi megvétele előtt 4,26 sec volt az ERC-90 F4 töltésideje, utána pedig 3,77 sec lett és semmi más nem változott.
Valószínűleg 10% lesz a legénység hatékonyságának a növelése. -
irhejja
tag
Elvileg maximum 10 napig gyűjti, tehát 1000 építőanyagot.
-
bitovi
tag
Bocsi nem a Te hozzászólásodhoz akartam csatolni!
-
villamos
őstag
Nem itt kellene kitárgyalni a processzor témát...
Egyébként meg a gond az, hogy AMD gyenge, mint a harmat. Elavult architektúra, és elavult gyártástechnológia. Lehet hogy adott pénzért több MHz -et kapsz tőlük, de nem tudok máshogyan fogalmazni, egyszerűen buta. Le vannak maradva minden tekintetben.
Írom ezt úgy hogy eddig csak AMD -t használtam, mert kedvelem őket, de a tény az tény... -
bitovi
tag
Véleményem az, hogy ne AMD-t hanem Intel-es gépet vegyél.
Igaz a proci drágább, de hosszabb távon jobban megéri! -
myckey
veterán
szegény ember!
vízzel főz
-
myckey
veterán
lófact!
legalább 4

alább nem adjuk -
PitLee
őstag
Amúgy az americskaik popja miatt van ez a karbantartási idő talán, lehet, esetleg, az ő érzékeny lelkületük nehogy megsérüljön, ha suliból hazamegy és nincs szerver.Ja meg a dodot jobban csípik a mail.ru-ban

-
Kisokka
tag
Ez jusson eszedbe akkor is, amikor este 8-kor kimegy hozzád a mentős

Éjszakai karbantartást követelek.
-
myckey
veterán
értelek.
bajban lennél, ha egy pár általad titulált ember, nem lenne és csak a "normális" dolgozna mindig, normális időben.nagy komment, lehet megy aláírásba
FLAME ON!
Zozyk
naná hogy nem vagy, meg én sem, és Zsolti sem ja meg még pár más ismerősöm sem aki ezzel játszik és sorolhatnám

kezdjünk gödröt ásni -
zozyk
addikt
Aki 3 műszakban dolgozik az nem normális?

Én csak 2 napot megyek a héten,én sem vagyok normális?
-
Kean_Sorbo
őstag
Esetleg aki kelti a feszültséget az te vagy.
Rengeteg újítással érkezik a Radeon Software első főverziója topic.
AMD Catalyst™ driverek topikja
Linkeljek még? Szar lett, ennyi.
-
Hafy75
aktív tag
Próbáltam, de annyira leterheltek, hogy nem is kapcsolnak hozzájuk, próbáljam később, azt szevasz...
De az a fura, hogy minden normális mindig,tölthetek bárhonnan fullon 7/24, csakis ilyenkor van ez, ha elindul a letöltés az aw kliensben, meghal minden... Nincs vhol vmi beállítása a kliensnek hálózati ügyben? -
weres78
senior tag
Nálam ma egy Chief teleportált oda-vissza pár másodpercig úgy 100 métert jobbra-balra, amíg ki nem fagyott teljesen. Mindezt csata közben! Ellenfélként természetesen.
-
Because
őstag
sírok a nevetéstől, egy élmény lehetett

-
Telda
addikt
Én úgy vettem észre, akkor szokott remegni a tank, mikor még valakinek nem töltött be a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)